• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımdan emin değilim

eminolamayanbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
2
3
1
28
Merhabalar. Lisede tanıştığım ve uzun zamandır sadece arkadaş olarak hayatımda olan bir erkek arkadaşım var. Yakın bir süre içerisinde de kendisi bana bir takım hislerini belli etti. Yaklaşık 10 yıldır sadece arkadaşız. Arkadaşlığımız boyunca da ikimizinde hayatlarına farklı kişiler sevgili olarak girdi. Birbirimizin her şeyini neredeyse biliyoruz. Aramızdaki ilişkinin sevgililik olarak devam etmesini istiyor. Ama ben kendisinden emin olamıyorum. Şöyle ki gerçekten çok merhametli, kibar, güzel anlaştığım birisi. Ailesine her zaman destek oluyor. İleride de çok iyi bir baba olacağından eminim. Ama büyüdüğünden emin olamıyorum. İkimizde 25 yaşındayız. Ben okulumu bitirdim ve direkt çalışmaya başladım. İş hayatında da iyi bir konumdayım. O ise liseden sonra okumadı ama çalışıp ailesine dediğim gibi destek oluyo. Bu konuda benim bir sıkıntım yok. Ama kolay para kazanma, bitcoin yatırımı yapma ve bu yatırımlarda gerçekliğini bazen kaybedip fazla kapılan birisi. Ben ise daha gerçekçi ve çalışmadan, emek vermeden bir şeylerin kazanılmayacağına inanan birisiyim. Babasının düzenli bir işi yok, çoğu kez bazı yatırımlara girmiş ve kaybetmiş birisi. Erkek arkadaşımda birikim yapmayı sevmeyen birisi. Eğer teklifini kabul edersem ilişkimiz muhtemelen evliliğe doğru yol alacak. Ama ben kendisiyle manevi değil ama maddi açıdan sorunlar yaşar mıyız emin olamıyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ek olarakta şunu eklemek istiyorum. Kendisinden hoşlanmıyor değilim. Ama daha çok mantığıyla hareket eden birisi olduğum için kafamda oturtmadan bir ilişkiye başlamak istemiyorum

Son düzenleme:
Bunca senelik arkadaşlık bitmiş olmuş duyguları ilan etmesiyle. Empati yaparak konusuyorum. Ben eğitimini yarim bırakmış, ailesinin ve kendisinin onaylamadigim davranislari olan biriyle evlenmem. Işin içinde bitcoin falan var. Boyle durumlarda iradesini kaybediyorsa para konusunda da guvenilir değildir. Boşuna geleceğinizi yakmayin.

Ben de yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. Geçen gün eşi bitcoin bağımlısı oldu diye bir hanım konu açmıştı. Yarın öbür gün yeni yeni para kazanma yöntemleri çıkacak ve adam hemen para yatırmak isteyecektir diye tahmin ediyorum. İşsiz, oyun oynayan biriyle bende birlikte olmak istemezdim.

Bitcoin falan... ben olsam asla ileye dönük düşünmezdim. İleride çok büyük maddi sorunlar çıkabilir. Borç batağına girebilirsiniz

Bunca senelik arkadaşlık bitmiş olmuş duyguları ilan etmesiyle. Empati yaparak konusuyorum. Ben eğitimini yarim bırakmış, ailesinin ve kendisinin onaylamadigim davranislari olan biriyle evlenmem. Işin içinde bitcoin falan var. Boyle durumlarda iradesini kaybediyorsa para konusunda da guvenilir değildir. Boşuna geleceğinizi yakmayin.
+1

Düzensiz iş, gelen parayı riskli yerlere yatırmak.. Bu kişiyle aynı evin ekonomisini paylaşıcaksınız iyi düşünün

Back