• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşıma parfüm tavsiyesi

Kizlar gittim 4 tane prfum aldim ciktim deliricem vallahi almaktan. Kiz dedi ben size onerirdim keske listeyle gelmeseydiniz diye. Listemdekiler eski kokularmis yenilerden denetirdim dedi icimde kaldi vallaha. :( ck dan soyledi yeni cikan kokulardan. Erkek kokusu olarak boss bottled ve ultramarine begendim. Ama insensesi yokmus onun. Dior homme nin ise ikisi de varmis. Erkek arkadasimin da koklamasi daha iyi olur o gelince denicez. Ben de kizin onerdigi yeni kokulardan denerim belki. Ama cok fazla koku var listemde hayatim onlari denemeye ve kullanmaya yeter mi yardimm

En en en sevdiğim erkek parfümü dior homme intense... erkek arkadaşımda bayılarak sıkıyor.
Biraz daha uygun fiyatlı olarak thierry mugler pure havane.
Chanel bleu de chanel i de seviyorum erkeksi bi yanı var. Diğerleri gibi tatlı değil ama.

kendisi buğday tenli 23 yaşında. kokunun yaygın olup olmaması önemli değil. en sevilen ve popüler olanlardan da önerebilirsiniz :) içinde paçuli olmasın ve ağır olmasın yeter
canım kesinlikle Paco Rabanne Black XS ve Hugo Boss Dark Blue Onun dışında Nikos sculpture da çok güzel bir parfüm bunlardan birini deneyebilirsiniz

En en en sevdiğim erkek parfümü dior homme intense... erkek arkadaşımda bayılarak sıkıyor.
Biraz daha uygun fiyatlı olarak thierry mugler pure havane.
Chanel bleu de chanel i de seviyorum erkeksi bi yanı var. Diğerleri gibi tatlı değil ama.
Home intense denedim cidden ruj gibi kokuyordu sonradan da ne bileyim baba kokusu gibi oldu ben begenemedim. Orjinal degil de acik alabilme sansimiz var ama pure havane bakcagim parfumevinde varsa icerigi guzelse alabilirim:)
Kotonun parfumleri hem uygun fiyatli hem guzel tavsiye ederim
Denicem canim sagol ama cok fazla var ve cok deneyince kafalar karisiyorr
Jpg classic ve armani code
Denicem bunlari da :)
canım kesinlikle Paco Rabanne Black XS ve Hugo Boss Dark Blue Onun dışında Nikos sculpture da çok güzel bir parfüm bunlardan birini deneyebilirsiniz
Nikos hic duymadim gormedim ama digerlerini deneyecegim sagolun kizlarr
Henuz erkek arkadasim gelmedi gelsin onla denicez.

Home intense denedim cidden ruj gibi kokuyordu sonradan da ne bileyim baba kokusu gibi oldu ben begenemedim. Orjinal degil de acik alabilme sansimiz var ama pure havane bakcagim parfumevinde varsa icerigi guzelse alabilirim:)

Denicem canim sagol ama cok fazla var ve cok deneyince kafalar karisiyorr

Denicem bunlari da :)

Nikos hic duymadim gormedim ama digerlerini deneyecegim sagolun kizlarr
Henuz erkek arkadasim gelmedi gelsin onla denicez.
Nikos sculpture parfüm dp de var canım S2 diye geçiyor kodu ama orijinal istersen watsons 100-150 gibi bir şey bulabilirsin orijinali çok kalıcı değilmiş ama deyip iyi versiyonu çok kal acıymış ben bir erkekte duyup kokusunu sormuştum çok beğenmiştim hafif hoş bir kokusu var ağır ve Keskin değil

kızlarr selam eşime parfüm alıcam bnde koklamaktan bir hal oldum
sizce armani stronger with you mu
212 vip men mi
karar veremiyorum
acil yardım

kızlarr selam eşime parfüm alıcam bnde koklamaktan bir hal oldum
sizce armani stronger with you mu
212 vip men mi
karar veremiyorum
acil yardım
212 vip super 4 mevsimlik bi koku esim kullaniyor her mevsime her ortama yakisan bir koku kesinlikle ben cok begeniyorum :)

aslında parfümlerle ilgili aktif yazılan forumlar benim de dahil olduğum bence oralara bir bakabilirsiniz :) çünkü nota nota açıklıyor arkadaşlar çok bilgilendirici olabilir bence kişisel önerim armani code :)

Ben 24 yasindayim bu saydiklarim bana gider mi acaba? Addict, purepoison, hot couture, naomi, jpg. Kadin bunlar olgun kokusu 50-60 yas dedi ama baska ne alabilirim bilmiyorum ki :KK70:
Çok aşırı saçmalamışşş. Saydıklarının çoğunu kullandım. Hele hele addict,pure poison ,jpg ve naomi asla 50-60 yaş denemez. Her yaşa giden karakterli kokular. Ayrıca naomi bi kere tam genç kız kokusu bence

Kizlar gittim 4 tane prfum aldim ciktim deliricem vallahi almaktan. Kiz dedi ben size onerirdim keske listeyle gelmeseydiniz diye. Listemdekiler eski kokularmis yenilerden denetirdim dedi icimde kaldi vallaha. :KK43: ck dan soyledi yeni cikan kokulardan. Erkek kokusu olarak boss bottled ve ultramarine begendim. Ama insensesi yokmus onun. Dior homme nin ise ikisi de varmis. Erkek arkadasimin da koklamasi daha iyi olur o gelince denicez. Ben de kizin onerdigi yeni kokulardan denerim belki. Ama cok fazla koku var listemde hayatim onlari denemeye ve kullanmaya yeter mi yardimm
Canimm ultramarine ve ultramarine insense ayri bi koku degil ki insensi yok bunun demissin😊 ultramarine insense dir adi ama herkes ultramarine der bu parfume 🤗 bak sana ben orjinal sisesini atiyim esimin elinin altinda herdaim duran bir parfumdur bitti gerci bos sisesini aticam 🤭
Yani dp den aldiginizda ultramarine de desen ultramarine insense de desen ikiside ayni parfum 😊 2242079

aslında parfümlerle ilgili aktif yazılan forumlar benim de dahil olduğum bence oralara bir bakabilirsiniz :) çünkü nota nota açıklıyor arkadaşlar çok bilgilendirici olabilir bence kişisel önerim armani code :)

aktif olan parfüm forumları hangileri var acaba bildiğiniz? benim takip edip üye olduğum forumlar ve bloglar tarihe karıştı resmen kimse uğramıyor artık

Back