• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşıma parfüm tavsiyesi

kendisi buğday tenli 23 yaşında. kokunun yaygın olup olmaması önemli değil. en sevilen ve popüler olanlardan da önerebilirsiniz :) içinde paçuli olmasın ve ağır olmasın yeter

Bu aralar eşimde begendıgım :) pacorabbane one million :) yazlık olarak sorarsan Calvin clein one olabilir.

212 sexy man ve bvlgari pour homme edt harika :)
Bunlar yazlik mi kislik mi canim?
Bu aralar eşimde begendıgım :) pacorabbane one million :) yazlık olarak sorarsan Calvin clein one olabilir.
Calvin in hangi kokusu? One million agir mi?
Benim esim mevsimlik olarak 212 vip kullaniyor cok begeniyorum yazin givenchy ultramarine kisinda dior homme :)
Ultramarine insense mi yoksa sadece ultramarine mi? Dior homme nasil kokuyor? Intense si ruj gibi kokuyor diyorlar.

Ultramarine insense mi yoksa sadece ultramarine mi? Dior homme nasil kokuyor? Intense si ruj gibi kokuyor diyorlar.
Canim ultramarine insense yaziyor sisesinde sivisi mavi oluyor :) dior homme un klasik olani ruj gibi kokuyor cok guzel intense olanida guzel ama klasik olani daha guzel intense olani normalde daha yogun olmasi lazim ama bu dior homme da intense olani daha fresh aslinda klasik dior homme daha agir daha kalici koklayinca anliycaksin ruj gibi kokan boyle pudrali olan klasik dior homme :) bayiliyorum kokusuna ♥️

One million cok sıcak havalar hariç diğer 3 mevsim kullanılabilir bir koku. C. Klein One parfümün ismi. Unisex bi koku. Ama erkeğe yakışacak en temiz koku bence yaz ayları için.

Canim ultramarine insense yaziyor sisesinde sivisi mavi oluyor :) dior homme un klasik olani ruj gibi kokuyor cok guzel intense olanida guzel ama klasik olani daha guzel intense olani normalde daha yogun olmasi lazim ama bu dior homme da intense olani daha fresh aslinda klasik dior homme daha agir daha kalici koklayinca anliycaksin ruj gibi kokan boyle pudrali olan klasik dior homme :) bayiliyorum kokusuna ♥️
O zaman ben intense olani alayim o daha fresh ise. Erkek arkadasim bugday tenli ve parfum sikma aliskanligi yok ona cok kimyasal ve agir geliyor da. Freshlerden baslamak istiyorum burnunu yormasin :D severim ben oryantal kokulari ama kendisinin begenmesi daha onemli oncelikle :)

O zaman ben intense olani alayim o daha fresh ise. Erkek arkadasim bugday tenli ve parfum sikma aliskanligi yok ona cok kimyasal ve agir geliyor da. Freshlerden baslamak istiyorum burnunu yormasin :KK70: severim ben oryantal kokulari ama kendisinin begenmesi daha onemli oncelikle :)
Olur tabii kokularina bakarak alabilirsin biz agir seviyoruz belirgin kokulari seviyoruz ♥️

Bu parfumler acik parfumculerde var mi peki oralara bakacagim da ben :)
Evet her acik parfumcude var :) dior homme icin klasik veya intense olarak belirt mutlaka :KK19:ben dior homme dedigimde bazen intense olani veriyolar en cok instense olani tutuluyor sanirsam ama biz ozellikle ve itinayla klasik olani seviyoruz :KK48: bu arada ultramarine orjinali pek kalici degil dp deki asiri kalicidir :)

Evet her acik parfumcude var :) dior homme icin klasik veya intense olarak belirt mutlaka :KK19:ben dior homme dedigimde bazen intense olani veriyolar en cok instense olani tutuluyor sanirsam ama biz ozellikle ve itinayla klasik olani seviyoruz :KK48: bu arada ultramarine orjinali pek kalici degil dp deki asiri kalicidir :)

Ultramatinenın dp kodu I3. Bi arabayağı bi seviyodum bu kokuyu. Ama sonradan sıkılmya başladım.

Hangi açık parfümündenalıyorsunuz dior hommee klasik olanı kodu kaç acaba? Diktorya Secret Diktorya Secret

Ultramatinenın dp kodu I3. Bi arabayağı bi seviyodum bu kokuyu. Ama sonradan sıkılmya başladım.

Hangi açık parfümündenalıyorsunuz dior hommee klasik olanı kodu kaç acaba? Diktorya Secret Diktorya Secret
Evet canim I3 ultramarine cok guzeldir :) dior homme kodu D10 dp deki genelde hep dp tercih ediyoruz daha kalici oluyor cunku :)

Ultramarine insense yok dedi belki kalmamistir. Kod olarak bir sorayim bir de. Dp deydim de kendim icin denedim biraz zaman gecsin diye oturdum bir yere. Addict, fantasy, samsara, guilty, jpg classique ve hot couture denedim :KK70: addict orjinali sahlep gibi kokuyordu ama bu baska kokuyor nedense. Jpg de damla sakizli gibi kokuyor.

Ultramarine insense yok dedi belki kalmamistir. Kod olarak bir sorayim bir de. Dp deydim de kendim icin denedim biraz zaman gecsin diye oturdum bir yere. Addict, fantasy, samsara, guilty, jpg classique ve hot couture denedim :KK70: addict orjinali sahlep gibi kokuyordu ama bu baska kokuyor nedense. Jpg de damla sakizli gibi kokuyor.
Jpg evet banada falim damla sakizi gibi kokuyodu bitek ben oyle sanmiyomusum demekki :) ultramarine cok tercih ediliyo muhtemelen kalmamistir :))

Jpg evet banada falim damla sakizi gibi kokuyodu bitek ben oyle sanmiyomusum demekki :) ultramarine cok tercih ediliyo muhtemelen kalmamistir :))
Ben 24 yasindayim bu saydiklarim bana gider mi acaba? Addict, purepoison, hot couture, naomi, jpg. Kadin bunlar olgun kokusu 50-60 yas dedi ama baska ne alabilirim bilmiyorum ki :D

Ben 24 yasindayim bu saydiklarim bana gider mi acaba? Addict, purepoison, hot couture, naomi, jpg. Kadin bunlar olgun kokusu 50-60 yas dedi ama baska ne alabilirim bilmiyorum ki :KK70:
Ben parfumde yasa takilmiyorum pek aslina bakarsan :) seviyosam kokusunu kullanirim herturlu :) ama senin yerinde olsam daha gencsin cunku soyle daha civil civil kokular kullanirdim mesela ralph lauren ralph victoria secret bombshell ysl babydol gibi bunlar bana neseli civil civil geliyor :)

Ben 24 yasindayim bu saydiklarim bana gider mi acaba? Addict, purepoison, hot couture, naomi, jpg. Kadin bunlar olgun kokusu 50-60 yas dedi ama baska ne alabilirim bilmiyorum ki :KK70:

Noa denedin mi? DP de kodu N1. Imza kokum ilan etmiştim cok soranı vardı ama 50 ml şişe bitince yeni asklara yelken actım :) tabi bitirebildiğim tek parfüm de noa oldu.

Back