- Konu Sahibi Goodbyemylover
kendisi buğday tenli 23 yaşında. kokunun yaygın olup olmaması önemli değil. en sevilen ve popüler olanlardan da önerebilirsiniz :) içinde paçuli olmasın ve ağır olmasın yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
212 sexy man ve bvlgari pour homme edt harika :)kendisi buğday tenli 23 yaşında. kokunun yaygın olup olmaması önemli değil. en sevilen ve popüler olanlardan da önerebilirsiniz :) içinde paçuli olmasın ve ağır olmasın yeter
kendisi buğday tenli 23 yaşında. kokunun yaygın olup olmaması önemli değil. en sevilen ve popüler olanlardan da önerebilirsiniz :) içinde paçuli olmasın ve ağır olmasın yeter
Bunlar yazlik mi kislik mi canim?212 sexy man ve bvlgari pour homme edt harika :)
Calvin in hangi kokusu? One million agir mi?Bu aralar eşimde begendıgım :) pacorabbane one million :) yazlık olarak sorarsan Calvin clein one olabilir.
Ultramarine insense mi yoksa sadece ultramarine mi? Dior homme nasil kokuyor? Intense si ruj gibi kokuyor diyorlar.Benim esim mevsimlik olarak 212 vip kullaniyor cok begeniyorum yazin givenchy ultramarine kisinda dior homme :)
Canim ultramarine insense yaziyor sisesinde sivisi mavi oluyor :) dior homme un klasik olani ruj gibi kokuyor cok guzel intense olanida guzel ama klasik olani daha guzel intense olani normalde daha yogun olmasi lazim ama bu dior homme da intense olani daha fresh aslinda klasik dior homme daha agir daha kalici koklayinca anliycaksin ruj gibi kokan boyle pudrali olan klasik dior homme :) bayiliyorum kokusunaBunlar yazlik mi kislik mi canim?
Calvin in hangi kokusu? One million agir mi?
Ultramarine insense mi yoksa sadece ultramarine mi? Dior homme nasil kokuyor? Intense si ruj gibi kokuyor diyorlar.
Bunlar yazlik mi kislik mi canim?
Calvin in hangi kokusu? One million agir mi?
Ultramarine insense mi yoksa sadece ultramarine mi? Dior homme nasil kokuyor? Intense si ruj gibi kokuyor diyorlar.
O zaman ben intense olani alayim o daha fresh ise. Erkek arkadasim bugday tenli ve parfum sikma aliskanligi yok ona cok kimyasal ve agir geliyor da. Freshlerden baslamak istiyorum burnunu yormasin severim ben oryantal kokulari ama kendisinin begenmesi daha onemli oncelikle :)Canim ultramarine insense yaziyor sisesinde sivisi mavi oluyor :) dior homme un klasik olani ruj gibi kokuyor cok guzel intense olanida guzel ama klasik olani daha guzel intense olani normalde daha yogun olmasi lazim ama bu dior homme da intense olani daha fresh aslinda klasik dior homme daha agir daha kalici koklayinca anliycaksin ruj gibi kokan boyle pudrali olan klasik dior homme :) bayiliyorum kokusuna
Olur tabii kokularina bakarak alabilirsin biz agir seviyoruz belirgin kokulari seviyoruzO zaman ben intense olani alayim o daha fresh ise. Erkek arkadasim bugday tenli ve parfum sikma aliskanligi yok ona cok kimyasal ve agir geliyor da. Freshlerden baslamak istiyorum burnunu yormasin severim ben oryantal kokulari ama kendisinin begenmesi daha onemli oncelikle :)
Evet her acik parfumcude var :) dior homme icin klasik veya intense olarak belirt mutlaka ben dior homme dedigimde bazen intense olani veriyolar en cok instense olani tutuluyor sanirsam ama biz ozellikle ve itinayla klasik olani seviyoruz bu arada ultramarine orjinali pek kalici degil dp deki asiri kalicidir :)Bu parfumler acik parfumculerde var mi peki oralara bakacagim da ben :)
Evet her acik parfumcude var :) dior homme icin klasik veya intense olarak belirt mutlaka ben dior homme dedigimde bazen intense olani veriyolar en cok instense olani tutuluyor sanirsam ama biz ozellikle ve itinayla klasik olani seviyoruz bu arada ultramarine orjinali pek kalici degil dp deki asiri kalicidir :)
Evet canim I3 ultramarine cok guzeldir :) dior homme kodu D10 dp deki genelde hep dp tercih ediyoruz daha kalici oluyor cunku :)Ultramatinenın dp kodu I3. Bi arabayağı bi seviyodum bu kokuyu. Ama sonradan sıkılmya başladım.
Hangi açık parfümündenalıyorsunuz dior hommee klasik olanı kodu kaç acaba? Diktorya Secret
Jpg evet banada falim damla sakizi gibi kokuyodu bitek ben oyle sanmiyomusum demekki :) ultramarine cok tercih ediliyo muhtemelen kalmamistir :))Ultramarine insense yok dedi belki kalmamistir. Kod olarak bir sorayim bir de. Dp deydim de kendim icin denedim biraz zaman gecsin diye oturdum bir yere. Addict, fantasy, samsara, guilty, jpg classique ve hot couture denedim addict orjinali sahlep gibi kokuyordu ama bu baska kokuyor nedense. Jpg de damla sakizli gibi kokuyor.
Ben 24 yasindayim bu saydiklarim bana gider mi acaba? Addict, purepoison, hot couture, naomi, jpg. Kadin bunlar olgun kokusu 50-60 yas dedi ama baska ne alabilirim bilmiyorum kiJpg evet banada falim damla sakizi gibi kokuyodu bitek ben oyle sanmiyomusum demekki :) ultramarine cok tercih ediliyo muhtemelen kalmamistir :))
Ben parfumde yasa takilmiyorum pek aslina bakarsan :) seviyosam kokusunu kullanirim herturlu :) ama senin yerinde olsam daha gencsin cunku soyle daha civil civil kokular kullanirdim mesela ralph lauren ralph victoria secret bombshell ysl babydol gibi bunlar bana neseli civil civil geliyor :)Ben 24 yasindayim bu saydiklarim bana gider mi acaba? Addict, purepoison, hot couture, naomi, jpg. Kadin bunlar olgun kokusu 50-60 yas dedi ama baska ne alabilirim bilmiyorum ki
Ben 24 yasindayim bu saydiklarim bana gider mi acaba? Addict, purepoison, hot couture, naomi, jpg. Kadin bunlar olgun kokusu 50-60 yas dedi ama baska ne alabilirim bilmiyorum ki