- 5 Mayıs 2021
- 6
- -7
- 26
- Konu Sahibi betulyalniz
Merhabalar normalde ben siteye üyeyim ama arkadaşlarım hesabımı bildiği için başka bir hesaptan yazıyorum. Anlatmak istediğim şey erkek arkadaşımla ilgili. İlk başta onu nasıl bir insan olduğunu anlatarak başlamak istiyorum. Biz üç yıldır sevgiliyiz. Sevgilim gerçekten çok dürüst çok kültürlü etraf tarafından arkadaşlarım tarafından çok sevilen ve onaylanan İnanılmaz olgun, Çoğunlukla anlayışlı, asla beni kısıtlamayan, hor görmeyen, beni hep tek başıma bir şeyler yapacağım konusunda cesaretlendiren, saygılı, ve eğlendiğim biri. Bunlar dışında sayabileceğim daha pek çok İyi özelliği olduğunu söylemek isterim. Ben yaştan bu dönemde bulunamayacak kadar iyi biri bence. Sadık düşüncelerime fikirlerime önem verir, Ve en önemlisi beni gerçekten çok sevdiğini eminim. Nasıl bu kadar eminsin dersen birazdan kendimi anlattığımda anlayacaksınız. Ben gerçekten bir şey hakkında net konuşuyorsam çok test etmişimdir. Bu kadar iyi özelliğinin yanında tabii ki buraya yazma sebebim olan kötü yanları da var. Önceki ilişkiye başlamadan önce biz arkadaştık yani ben onun nasıl bir karaktere sahip olduğunu biliyorum. Gerçekten farklı karakteristik özelliklerin olduğunu ve farklı bir insan olduğunu söylemek istiyorum. İlişkinin başında beni mutsuz edip ilgilenemeyeceğini Beklentilerimi karşılayamıyacağını düşündüğü için çok uzun süre arkadaşken bana umut vermedi. Kalbimi kırmak istememiş fakat sonradan kendi aşık olduğuna emin olduktan sonra adım attığını söyledi. Kendi kişiliğine bakılırsa bana elinden geldiği kadar ilgi gösterdiğini söyleyebilirim. Her gün telefonda mesajlaşırız, sık sık her gün olmasa da telefonda konuşuruz saatlerce. Fakat benim şöyle bir sorunum var ben fazla sorgulayıcı bir insanım fazla garantici bir insanım. İlişkinin başından beri onu sormadığım soru kalmamış olabilir. Gerçekten her konu hakkındaki tepkisini biliyorum. Oda çoğunlukla yılmadan her şeyi bana açıklamıştır. Bizim başından beri sevgi göstergesi ile ilgili bazı problemlerimiz var. Ben günlük hayatında çok sevgi dolu bir insan değilim arkadaşlarıma ve aileme karşı böyle değilim. Fakat ona gelince inanılmaz duygusallaşıp fazla romantikleşiyorum fazla beklenti içine giriyorum. Bu tarz şeyleri içinden gelmeyince söylemekte onun harcı değil. Her akşam bana beni sevdiğini Söyler sevgi sözcükleri kullanır fakat öyle uzun mesaj yazma mesaj arasında tatli tatli laflar söyleme Huyları pek yok. Bilmiyorum galiba izlediğim filmler masallar bana aşkın daha farklı olduğunu öğretti. Öyle bir aşk yaşamadığımda yaşadığım şey aşk değilmiş gibi hissedebiliyorum. Bir diğer konuysa Pandemi nedeniyle buluşmalarımızın azalması bu beni çok fazla etkiledi mental anlamda. O da artık eve alıştığı için bence coronayı bahane edip çok çıkmak istemiyor. Zaten yapısal olarak çok Özleyen bir yapısı yok. Durumlara ve olaylara çok çabuk adapte olur. Hiç bir duygusunun uç noktada yaşamadığı için kolay alışabildi ve bu onun için bir sorun değil şu an çokta evcimen biridir zaten. İlişkimizin başından beri olan bu sevgili dili farklılığı hep aramızda tartışma konusu oldu. Kendisi gerçekten tartışılması çok zor biridir. Gerçekten inanılmaz mantıklı argümanlar sunar ve şok olur kalırsınız ne diyeceğinizi bilemezsiniz çoğunlukla da haklıdır zaten. Öyle şeyler söyler ki haksızsın diyemezsiniz. Ben gerçekten bilinçli bir insanım asla kendisine saygısızlık ettirmeyen ki şükürler olsun oda öyle bir değil zaten, kendi değerlerinin farkında biraz da duyarcı gibi kadınım ne yalan söyleyim. Sürekli aynı konularda kavga ettiğimiz için bana sürekli kendini aynı şekilde açıklamak onu artık yordu. Fakat ben bunu önüne geçemiyorum. Betul diyorum gerçekten söylediklerinde haklı sen neden sürekli bu davranışı sürdürmeye devam ediyorsun ama yok illa ki yine dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyorum. Agresifleşti artık ve bu durum canımı sıkıyor. Hayatta en sinirlendiği insan benmişim ama ne yapayım aklıma geldiğinde durduramıyorum yine başlıyorum sen benim için değişebilirsin sanki tüm kişiliğini değiştir ne olacak kafasına girebiliyorum. O da asla istemiyor olduğu gibi kabul edilmek istiyor. Bazen sorunun ne olduğunu bile bilmiyorum neden telefonda susuyorsun konuşsana diye kavga ediyorum ama ben aramışım zaten napabilirim ablalarım valla deliricem artık sorun kimde bilmiyorum lütfen bir yardım eli uzatın bu arada ben 22 o 23 yaşında ve gerçekten beni seven bir adam var karşımda. Ben inatçıyım, tolerans vermeyi sevmiyorum, istediğim gibi olsun istiyorum.