Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek arkadaşıma hediye edebileceğim bir kitap önerir misiniz acaba? kitap aralarına küçük küçük notlar koymayı düşünüyorum, sürükleyici bir aşk romanı olabilir
Erkek arkadaşıma hediye edebileceğim bir kitap önerir misiniz acaba? kitap aralarına küçük küçük notlar koymayı düşünüyorum, sürükleyici bir aşk romanı olabilir
Erkekler ve aşk romanı? Emin değilsen ve çok sıkı bir kitapkurdu değilse sakın yapma. Ama çok kitap okuyorsa onun zevkini öğren. Çok seveceği birşey al aşk romanları bazen biz bayanları bile bayarken erkekleri düşünemiyorum.
Erkekler genel olarak kitap okumayı sevmeyebilirler. Fakat sevgi sevgili farklıdır. Cinsiyet farketmeksizin bence eb özel en romantik hediyelerden biridir kitap.
Erkekler genel olarak kitap okumayı sevmeyebilirler. Fakat sevgi sevgili farklıdır. Cinsiyet farketmeksizin bence eb özel en romantik hediyelerden biridir kitap.