• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım

denizsiyahii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2020
4
1
1
24
merhabalar, hamile kalacağım diye çok korkuyorum size sormak istedim. Eylulde cinsel iliskiye girdim önden sürtünuyorrduk kiloduma boşaldı sonra çıkarttım İçime kesinlikle girmedi bakireyim. Ekimde 2 gün sonra olacaktim ama erken regl oldum. ilk günde normal kırmızı yoğun kanamadan sonra 4 gün azalmaya basladi bitti de strese girdim diye düşünmüştüm sonra idrar yaparken biraz rahmin ağzı yanıyor , kasıklarım ağrıyo bazen midem bulanıyor ama kusamıyorum gaz çıkıyor. Bunun neden olabilir?

Son düzenleme:
merhabalar, hamile kalacağım diye çok korkuyorum size sormak istedim. Eylulde cinsel iliskiye girdim ayakta sürtünüyorduk kiloduma boşaldı sonra çıkarttım İçime kesinlikle girmedi bakireyim. Ekimde 2 gün sonra olacaktim ama erken regl oldum. ilk günde normal kırmızı yoğun kanamadan sonra 4 gün azalmaya basladi bitti de strese girdim diye düşünmüştüm sonra idrar yaparken biraz rahmin ağzı yanıyor , kasıklarım ağrıyo bazen midem bulanıyor ama kusamıyorum gaz çıkıyor. Bunun neden olabilir?
Sebebini bilmiyorum muayene olman gerekiyor ama hamile değilsin orası kesin😊 rahat olabilirsin o konuda.. Stres yaptıkça da belirtilerin artar.. Ama hamilelikten değil psikolojikmen 😂 kız güldürme beni ayakta sürtünüp de iç çamaşıra boşalma ile kim hamile kalmış.. Millet aylarca tam birleşme içe boşalma ile deniyor da olmuyor ilahi sen 😂😂

hamile olmama imkansız diyorsunuz?
Evet canım imkansız.. Ama yanma şikayetin sanki idrar yolu enfeksiyonu gibi geldi bana.. Bol bol su iç çok çok idrar yapman lazım ki enfeksiyon varsa atsın vücudun.. Ama yine de bi muayene ol derim

Grubun girişine "iç çamaşırına bulaşan sperm hamile bırakmaz" yazısı asalım bence. Geçen de bi üye vardı ısrarla soruyordu bunu 🤷

Ne kadar masum bir yorum bu böyle
merhabalar, hamile kalacağım diye çok korkuyorum size sormak istedim. Eylulde cinsel iliskiye girdim ayakta sürtünüyorduk kiloduma boşaldı sonra çıkarttım İçime kesinlikle girmedi bakireyim. Ekimde 2 gün sonra olacaktim ama erken regl oldum. ilk günde normal kırmızı yoğun kanamadan sonra 4 gün azalmaya basladi bitti de strese girdim diye düşünmüştüm sonra idrar yaparken biraz rahmin ağzı yanıyor , kasıklarım ağrıyo bazen midem bulanıyor ama kusamıyorum gaz çıkıyor. Bunun neden olabilir?
😂
Ne kadar masum bir yorum böyle... Bakireyseniz hamile kalmanıza ihtimal yok merak etmeyin. Psikolojik olarak kendinizi hamile miyim durumuna soktuğunuz için belirti hissediyorsunuzdur. İçiniz rahat olsun...

ayakta sürtünmek baya ilginç. spermler yerçekimine yenik düşmüştür korkma 👀

Üstüne zaten regl olmuşsun. Merak etme hamile değilsin. Yerleşme kanamasi dedigin şey öyle. Regl gibi olmuyor. Hatta bazilarimizda hiç olmuyor mesela bende hiç olmadı. Mide bulantisi falan da öyle hemen yaşanacak bir belirti değil. Ben 19 haftalik hamileyim şuanda. Sen çok stres yapmışsın canim. İdrardaki yanma da muhtemelen idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı. Bir ürolojiye görün 😊

Üstüne zaten regl olmuşsun. Merak etme hamile değilsin. Yerleşme kanamasi dedigin şey öyle. Regl gibi olmuyor. Hatta bazilarimizda hiç olmuyor mesela bende hiç olmadı. Mide bulantisi falan da öyle hemen yaşanacak bir belirti değil. Ben 19 haftalik hamileyim şuanda. Sen çok stres yapmışsın canim. İdrardaki yanma da muhtemelen idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı. Bir ürolojiye görün 😊
içim rahatladi, boşu boşuna ne yapıcam diye düşünüp strese girmişim 🤦🏻‍♀️ yorumunuz için teşekkürler 🙏🏼 ☺️

Back