- 9 Eylül 2024
- 6
- 1
- 23
- Konu Sahibi gecemavisi3
Gerçekten özel günlere takılan birisi değilim . İnsanlık hali unutabilir . Ama biz 3 senedirli birlikteyiz ve şuana kadar hiç birlikte 1.senemizi doldurmadık. Sürekli sınav vs. ayrıldık , ayrılıklar uzun sürmese de yıl dönümü hep kaçtı. Unutulacak bir tarih de değil 29 ekim . Şuan mutlu bir ilişkimiz var erkek arkadaşımın hafızası da çok güçlüdür oysa ki . Hani bir çiçek hediye de beklemedim. Sadece kutlamasını bekledim . Unutunca da kırıldım . Bana gelmiş sen kutlasaydın o zaman diye atarlanıyor. Bazı konularda erkeklerin ilk yapması gerektiğini düşünüyorum. Erkek arkadaşıma da ilk ben yürüdüm bu arada . Mesele bu da değil . Sadece bir beklentiye girmiştim . Bana sen kutlasaydın o zaman diyip atarlandığı için prenseslik yapma dedim bir kaç kere . Sana çok tolerans gösterdim o yüzden prenses diyorsun bana dedi . Oysa ki ayrılıklarımızın çoğu erkek arkadaşımın suçuydu . Bunu dediği için daha çok kırıldım . Ben ona gösterdiğim toleransları hiç yüzüne vurmadım ya da tolerans olarak düşünmedim . Abartıyor muyum sizce , siz olsanız ne yapardınız