• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım uygulamalardaki kadınlarla beni aldattı…

aaah ah bosuna dememişler kişi kendinden bilirmiş işi diye.manyaklik derecesinde kiskanc insanlar genelde kendileri bir seyler cevirir hep. boyle biri icin uzulmeyin,kurtuldugunuza sevinin. bu size uzucu bir tecrübe oldu,bundan sonra bu tip insanlardan kosarak uzaklasirsiniz:KK19:
Kesinlikle öyle. Bana gelince her şey aldatma sayılıyor, kendisine gelince ego tatmini ama aldatmak değil…

Kişi kendinden bilir işi diye haybeye dememişler. Aklıma geldi; yaklaşık 2 sene önce sıkıntıdan bir siteye üye oldum. Arkadaşlık sitesiydi. Bir de ne göreyim, bekardan çok evliler üyeydi. Şaşırdım kaldım vallahi.
Hemen üyeliğimi kapattım. Kısacası daha flörtte bunları yapan evliyken de yapar. Kardeşim erkenden farkedip de ayrılman iyi olmuş. Evlendikten sonra daha skıntılı. Geçmiş olsun hiç üzülme.
Ben de bunu anlamıyorum. 7 aylık bi ilişki çok kötü şeyler de yaşandı tamam ama bu gözü dışarıdalık ne. Zaten taze duygularımız var ego tatmini için ezik ezik hareketler yapmaya değdi mi ilişki çöpe gitti. Rezil herif iğrendim resmen.

Back