- 7 Haziran 2022
- 615
- 877
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsan olan yapmaz zaten.Çok üzgünüm. Bitmek bilmeyen kıskançlıkları şüpheleri vardı bana. Arkadaşımı bile kıskanırdı eskiden flört ettiniz her kavgada ona koşuyorsun beni aldatıyorsun diyerek. Hep onu aldatıyormuşum gibi tribe girerdi. Meğersem kendi yapıyormuş şok oldum. Bana ne zaman ona mesaj gelse gösterirdi sevgilimleyim diye cevap yazardı kızlara. Uygulamada benim arkadaşımla eşleştiğinde öğrendim uygulama indirdiğini. Yalanladı. Sonra başka kızlarla aylarca kısa kısa konuşmaları gördüm. Numara vermiş, buluşalım mı demiş. Açıklaması da ben bir şey yapmadım aldatmadım yemin ederim senle kötüyken oldu. Hala benimle ilgileniyolar mı merak ettim. Beni birkaç kere terkettin yine edersin kaldıramam diye korktum diyerek yalanlar sıraladı. Terkettim olayı duyar duymaz dönüşü yok. Ama kalbim paramparça. Nasıl başedeceğim? İnsan nasıl yapar bunu kendisi yalana takıntılıyken, yedeğe birini almak bile aldatmaktır diyebilirken…Şaka gibi.
Bitmek bilmeyen kıskançlıkları şüpheleri vardı bana. Arkadaşımı bile kıskanırdı eskiden flört ettiniz her kavgada ona koşuyorsun beni aldatıyorsun diyerek. Hep onu aldatıyormuşum gibi tribe girerdi. Meğersem kendi yapıyormuş şok oldum.
Çok saçma açıklamaları hep arayış içinde hayır gelmezÇok üzgünüm. Bitmek bilmeyen kıskançlıkları şüpheleri vardı bana. Arkadaşımı bile kıskanırdı eskiden flört ettiniz her kavgada ona koşuyorsun beni aldatıyorsun diyerek. Hep onu aldatıyormuşum gibi tribe girerdi. Meğersem kendi yapıyormuş şok oldum. Bana ne zaman ona mesaj gelse gösterirdi sevgilimleyim diye cevap yazardı kızlara. Uygulamada benim arkadaşımla eşleştiğinde öğrendim uygulama indirdiğini. Yalanladı. Sonra başka kızlarla aylarca kısa kısa konuşmaları gördüm. Numara vermiş, buluşalım mı demiş. Açıklaması da ben bir şey yapmadım aldatmadım yemin ederim senle kötüyken oldu. Hala benimle ilgileniyolar mı merak ettim. Beni birkaç kere terkettin yine edersin kaldıramam diye korktum diyerek yalanlar sıraladı. Terkettim olayı duyar duymaz dönüşü yok. Ama kalbim paramparça. Nasıl başedeceğim? İnsan nasıl yapar bunu kendisi yalana takıntılıyken, yedeğe birini almak bile aldatmaktır diyebilirken…Şaka gibi.
Fazla guvenmissiniz. Kisi kendinden bilir isi hikayesi olmus. Ortada bisey yokken buna takintiliysa kendi yaptigi icin benden de bekliyo diye dusunurdum ben. Dua edin onunuze dusmus sukredin onunuze bakin gecmis olsunÇok üzgünüm. Bitmek bilmeyen kıskançlıkları şüpheleri vardı bana. Arkadaşımı bile kıskanırdı eskiden flört ettiniz her kavgada ona koşuyorsun beni aldatıyorsun diyerek. Hep onu aldatıyormuşum gibi tribe girerdi. Meğersem kendi yapıyormuş şok oldum. Bana ne zaman ona mesaj gelse gösterirdi sevgilimleyim diye cevap yazardı kızlara. Uygulamada benim arkadaşımla eşleştiğinde öğrendim uygulama indirdiğini. Yalanladı. Sonra başka kızlarla aylarca kısa kısa konuşmaları gördüm. Numara vermiş, buluşalım mı demiş. Açıklaması da ben bir şey yapmadım aldatmadım yemin ederim senle kötüyken oldu. Hala benimle ilgileniyolar mı merak ettim. Beni birkaç kere terkettin yine edersin kaldıramam diye korktum diyerek yalanlar sıraladı. Terkettim olayı duyar duymaz dönüşü yok. Ama kalbim paramparça. Nasıl başedeceğim? İnsan nasıl yapar bunu kendisi yalana takıntılıyken, yedeğe birini almak bile aldatmaktır diyebilirken…Şaka gibi.
Çok doğru evlenseydik çok büyük travma olacaktı…Kuzum benim ne güzel tesaduf olmus öğrenmişsin ayrilmissin..uzulmek yerine sevin..ya is ciddilesseydi evlenseydiniz ve Allah korusun oyle gorseydin gercek yüzünü? Cok daha iyileriyle karsilasirsin insallah..
Hiç güvenilecek biri değildi aslında ama güvenimi zamanla kazanacak çok hareketi oldu. Hepsi kılıfmış meğersem..Fazla guvenmissiniz. Kisi kendinden bilir isi hikayesi olmus. Ortada bisey yokken buna takintiliysa kendi yaptigi icin benden de bekliyo diye dusunurdum ben. Dua edin onunuze dusmus sukredin onunuze bakin gecmis olsun
O kadar doğru ki… bu sinyalleri göremediğim için resmen Allah karşıma çıkardı büyük kanıtlarla. Garip bi rahatlama da var ama hazmedemiyorum. Bir dakika yanımdan ayrılmıyordu sevgisini ilgisini gösterirdi kavga etsek bile kopamazdık. Ne ara vakit bulduysa aldatmaya rezil insan.Neden paramparça ?
Sevin ayol sevin..
Birisi,belirli bir olgu üzerine sürekli karşı tarafı suçlama eğiliminde ise kendisi de mutlaka bu davranışları mütemadiyen tekrarlıyordur.
Şöyle ; Sana güveniyorum ama erkeklere güvenmiyorum.
Sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum.
Bunu diyen bir adam zamaninda güvenli bulmadığı erkekler grubuna dahil olmuştur zaten.
Bence üzülmek yerine kendini şanslı saymalisin.Hayatindaki bir pislikten kurtulmussun
Evet bu hazmedilecek bir şey değil. Bunlara aldatmadım seni demesi bile büyük rezillik aptal yerine konmak. Arkadaşına bile bir iki mesaj gördü büyüttü demiş delircem yaErkekliğin 10'da 9'u kaçmak tabi. Gözünüzle gördüğünüzü bile inkar edecek tipte olanları var. Gayet de aranmış, eline geçse yedeklerdi de. Seven insan -cinsiyet fark etmeksizin- arası bozuk olduğunda koşa koşa piyasada ilgi ölçümü yapmaya gitmez. Oturup bir hal çaresini arar.
Kim bilir kaç kere daha başıma geldi/gelecekti eminim ki sadece mesaj değil fiziksel de olmuşturBence böyle bir insandan kurtulduğunuz için şükretmelisiniz. Aldatmanın affı olmaz. İhanet sizi elbette yaralar ama onun dışında bu adamdan kurtulduğunuza sevinmelisiniz asla sadık biri olamazdı böyle biri.
İşte kendisini melek yapacak. Sorsan kadınlar takıntılı kadınlar kıskanç falan filan. Hiç değmezler valla ya.Evet bu hazmedilecek bir şey değil. Bunlara aldatmadım seni demesi bile büyük rezillik aptal yerine konmak. Arkadaşına bile bir iki mesaj gördü büyüttü demiş delircem ya
Sosyal medyadan mı tanışmışlar? Bu ara çok böyle sosyal medya tanışması var da. O uygulamalara bazı düğün fotoğrafıyla koyuyor.Eleman iyice yerlere düşmüş, danstan bul, kurstan bul işyerinden bul ama appte mappte aranma yahu koca adamsın...neyse daha fazla yazmayayım okuyan kızlara ders olsun internetteki ehriflere güvenmeyinnnnnnnn
Arkadaşım aradığında beni yanımdaydı. Kızın adını söylediğimde ve (mesajların ekran görüntülerini) atar mısın dediğimdeki neyi atar mısın bakışını paniğini unutamıyorum. Fake hesap diye yalanlarken başka uygulamayı gördüm telefonunda mesajlar öyle önüme düştü. Çok inciticiydi. Tatile gitmeden önce bile mesaj atmış yanıma gelmeden önce ya…Yalnız nasıl bir tesadüf arkadaşnıızla eşleşmesi!! Erkeklerin bahaneleri çok komik ''hala ilgi gösteriyorlar mı merak ettim'' hahaha. Allah karşınıza çıkarmış!
Karaktersiz adam uygulamaları indirmiş. O tanımıyordu benim arkadaşımı, arkadaşım eşleştik mesaj attım denemek için belki hesabı eskidir günahını almayalım dedi. Anında dönüş yapmış ve yanıma gelmeden 10 dakika önce. Yan yana yürüyorduk bunu duyduğumda yaşadığım şoku unutamıyorum hiç ama hiç beklemiyodum. Fake diye yalanladı telefonundan gösterirken başka uygulama inmişti aç dedim aylarca olan kısa kısa mesajları gördüm benle birlikteyken yazışmış numara verilmiş bi başkasına da buluşalım mı yazılmış…Sosyal medyadan mı tanışmışlar? Bu ara çok böyle sosyal medya tanışması var da. O uygulamalara bazı düğün fotoğrafıyla koyuyor.
Büyük ders oldu büyük lütfen herkes dikkat etsin bu tip erkeklere…. Ben üzüldüm siz üzülmeyinEleman iyice yerlere düşmüş, danstan bul, kurstan bul işyerinden bul ama appte mappte aranma yahu koca adamsın...neyse daha fazla yazmayayım okuyan kızlara ders olsun internetteki ehriflere güvenmeyinnnnnnnn