Kızlar yeni üye oldum herkese merhaba.. Benim 5 senelik ilişkim var bugüne kadar bir çok kez ayrılıp barıştık ama hiç kopamadık birbirimizden. Erkek arkadaşım sürekli kızları takip ediyor her defasında uyardım istemedigimi hoşlanmadığı sevmedigim şeyleri yapmamasını söyledim hep tamam diyip son diyip geçiştirdi sürekli takip ediyor takipten çıkıyor yeni kişiler ekliyor fotografını bile begendikleri oldu çıldırmama ramak kaldı. Sordugum da ise takipçi için yaptıgını kimseyle konuşmadığını beni aldatmadığını gereksiz trip yapıp ilişkiyi mahvettigimi sürekli bişeyler aradığımı söyledi o kadar çok sinirliyimki 5 sene olmuş ya hala neyin takibin de anlamış degilim. Geçen yine gördüm bana dedi ki bir kişiyi bile takip edersem o zaman ne istersen olsun istedipin lafı söyle dedi aradan 2 gün geçmedi bir sürü kişiyi takip etti bende artık film koptu o zaman beni hiçe saymasına mı yanayım seviyorum diyip bunları yapmasına mı bilemedim ben katlanmak istemiyorum artık göz yummak boşvermek istemiyorum kızlar bana bir akıl verin napmalıyım ben mi abartıyorum normal mi böyle şeyler normal olmamalı lütfen bişey diyin bana kabul edemiyorum bu durumu