Bende onun bir çok zayıf yönünü biliyorum da işte karakterim bu degil onun yaptıgını ona yapsam bir dk tutmaz hayatında ama Allah büyük yaşattıgını yaşar inşallahinşallah sızı tekrar ıkna etmez :) zayıf yonunuzu bılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende onun bir çok zayıf yönünü biliyorum da işte karakterim bu degil onun yaptıgını ona yapsam bir dk tutmaz hayatında ama Allah büyük yaşattıgını yaşar inşallahinşallah sızı tekrar ıkna etmez :) zayıf yonunuzu bılıyor
beddua eme boşver değmez sen Allahın adaletine güvennBende onun bir çok zayıf yönünü biliyorum da işte karakterim bu degil onun yaptıgını ona yapsam bir dk tutmaz hayatında ama Allah büyük yaşattıgını yaşar inşallah
şöyle yapın burdan bekar bir arkadaş eklesin sevgilinizi, yazsın bakalım cevap veriyormu?Kızlar yeni üye oldum herkese merhaba.. Benim 5 senelik ilişkim var bugüne kadar bir çok kez ayrılıp barıştık ama hiç kopamadık birbirimizden. Erkek arkadaşım sürekli kızları takip ediyor her defasında uyardım istemedigimi hoşlanmadığı sevmedigim şeyleri yapmamasını söyledim hep tamam diyip son diyip geçiştirdi sürekli takip ediyor takipten çıkıyor yeni kişiler ekliyor fotografını bile begendikleri oldu çıldırmama ramak kaldı. Sordugum da ise takipçi için yaptıgını kimseyle konuşmadığını beni aldatmadığını gereksiz trip yapıp ilişkiyi mahvettigimi sürekli bişeyler aradığımı söyledi o kadar çok sinirliyimki 5 sene olmuş ya hala neyin takibin de anlamış degilim. Geçen yine gördüm bana dedi ki bir kişiyi bile takip edersem o zaman ne istersen olsun istedipin lafı söyle dedi aradan 2 gün geçmedi bir sürü kişiyi takip etti bende artık film koptu o zaman beni hiçe saymasına mı yanayım seviyorum diyip bunları yapmasına mı bilemedim ben katlanmak istemiyorum artık göz yummak boşvermek istemiyorum kızlar bana bir akıl verin napmalıyım ben mi abartıyorum normal mi böyle şeyler normal olmamalı lütfen bişey diyin bana kabul edemiyorum bu durumu
ya yay yada akreptir kesin:)yay burcu mu sevgilin
Ilklerini onunla yasadin diye bu onursuzluga nasil katlaniyorsun ? Kizlari ekliyor iste olta atiyor, şansını deniyor.Ben herşeyimi bütün ilkelerimi onunla yaşadım o yüzden çok canım yanıyor ne yapıcam bilmiyorum
Kurtulup kurtulmamak senin elinde evli degilsin ne yaniUmarım kurtulurum ondan çok canımı yaktı benim
Emin ol bir süre sonra bu düşünce o kadar anlamsız gelecek ki sana keşke daha erken ayrılsaymışım diyeceksin.Ben herşeyimi bütün ilkelerimi onunla yaşadım o yüzden çok canım yanıyor ne yapıcam bilmiyorum
Bu salagi engelle, yuzugu sat. Sonra da o parayla git bi yerlerde kafa dinle, kendine yemek ismarla.Biliyomusun bana 1 ay önce yüzük almıştı ben napayayım şimdi onu alsın satsın versin başkasına
Abartmıyorsun ayrılman gerekiyor 5 seneyse 5 sene hayatını böyle sürekli uyaracağın insanla mı geçireceksin sizin ilişkiniz artık alışkanlık olmuş karşındaki insan senin sözüne bile değer vermiyor he he deyip geçiştirip yine aynısını yapıyor.Kızlar yeni üye oldum herkese merhaba.. Benim 5 senelik ilişkim var bugüne kadar bir çok kez ayrılıp barıştık ama hiç kopamadık birbirimizden. Erkek arkadaşım sürekli kızları takip ediyor her defasında uyardım istemedigimi hoşlanmadığı sevmedigim şeyleri yapmamasını söyledim hep tamam diyip son diyip geçiştirdi sürekli takip ediyor takipten çıkıyor yeni kişiler ekliyor fotografını bile begendikleri oldu çıldırmama ramak kaldı. Sordugum da ise takipçi için yaptıgını kimseyle konuşmadığını beni aldatmadığını gereksiz trip yapıp ilişkiyi mahvettigimi sürekli bişeyler aradığımı söyledi o kadar çok sinirliyimki 5 sene olmuş ya hala neyin takibin de anlamış degilim. Geçen yine gördüm bana dedi ki bir kişiyi bile takip edersem o zaman ne istersen olsun istedipin lafı söyle dedi aradan 2 gün geçmedi bir sürü kişiyi takip etti bende artık film koptu o zaman beni hiçe saymasına mı yanayım seviyorum diyip bunları yapmasına mı bilemedim ben katlanmak istemiyorum artık göz yummak boşvermek istemiyorum kızlar bana bir akıl verin napmalıyım ben mi abartıyorum normal mi böyle şeyler normal olmamalı lütfen bişey diyin bana kabul edemiyorum bu durumu
Siliniyor kardeşim tecrübeyle sabit senin gibiydim bende başlarda şimdi o hallerimi görünce kendime üzülüyorum ne kadar aptalmışım o zamanlar diyorum o zamanlar dediğimde 4 ay öncesi 1 ayda bile unutuyorsun sadece kendi verdiğin değer karşılığında alamadığın değerin acısı oluyordu başta ama sonra onlarda geçiyor. Biraz zorlanıcaksın ama sonra diyeceksin ki hayatımda aldığım en güzel karar ayrılıkmış. Bakireliğimi aldı ilklerimi yaşadım felan diyede düşünme bende ilklerimi yaşamıştım çoğu insan zaten ilklerini biriyle yaşıyor önemli olan ilk olan değil son olan :) dramatize etme bu kadar kendine şu an ki duyguların gibi olmayacak zaten sen ayrıldıktan sonra bu tarz insanlar anında o takip ettiklerinden biriyle sevgili oluyorlar o zaman dahada seviniyorsun ayrıldığına ve her gidenin yeride çok güzel doluyor Allah daha iyi insanlarla karşılaştırıyor bunu her kadın tecrübe etmiştir zaten yanlış insanlar bize doğru insanı bulduracakBelki inanmıyorsunuz ama gerçekten ben onu çok sevdim kalbimden nasıl atıcam silicem bilmiyorum keşke hafıza mı sildirebilsem keşke
Zamanla unutursun merak etme. Can çıkar huy çıkmaz. Böyleleri asla değişmez.Belki inanmıyorsunuz ama gerçekten ben onu çok sevdim kalbimden nasıl atıcam silicem bilmiyorum keşke hafıza mı sildirebilsem keşke