- 20 Ağustos 2015
- 13
- 4
- 31
- Konu Sahibi birbirbiricik
Merhaba arkadaşlar.
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Sizlere derdimi paylaşmam ve görüşlerinizi almam lazım.
Ben 25 yaşında üniversite mezunu bir kızım erkek arkadaşımla 5 yıllık bir ilişkim var ve işler iyice ciddiye bindi... Yani bu akşam anne ve babası ön görüşme için bizlere gelecek. Ancak benim şuan söyle bir sorunum var, erkek arkadaşımdan her geçen gün gittikçe soğuyorum... İlişkimize gelecek olursak;
5 yıl önce başladık oldukça uzun bir süre, araya üniversite girdi ayrı kaldık, birbirimizi gerçekten çok seviyorduk özellikle ben, ancak bende nedenini tam anlayamadığım bir soğuma oldu, erkek arkadaşım da ise öyle bir sorun yok hala beni çok seviyor ve bunu bana hissettiriyor. Başlıkta da dediğim gibi erkek arkadaşım kendisine hiç bakmıyor, eğer sevseydin bunları görmezdin diyebilirsiniz ama sevmeme rağmen bunlar artık çok gözüme batmaya başladı çünkü ilişkinin başından beri böyle, sanırım başlarda nasılsa ileride düzelir diye düşünmüşüm.
Erkek arkadaşımda 25 yaşında üniversite mezunu askerliğini falan yapmış birisi, aklı başında, oturaklı. Ama gel gelelim ki kendine hiç bakmıyor, 1.83 boyunda ve 100 kilo, oldukça fazlalığı var, askere gittiğinde az da olsa biraz zayıflamıştı ama şimdi daha çok aldı ve kocaman bir göbeği var. Bende zayıf bir kızım yani yediğime içtiğime, giyimime çok önem veririm, hatta olduğunca her konuda onuda yönlendiririm. Ama o hiç oralı olmaz benim onunla uğraştığım kadar o kendi ile uğraşmaz. Bunu dile de getiriyorum onu kırmadan sağlığın için zayıfla az dikkat et diye ama hiç ciddiye almıyor, birlikte diyetisyene gitmeyi teklif ediyorum gene hiç takmıyor. Resmen 30 yıllık evli erkekler gibi saldı kendini. Onunla buluşucamız zaman hep özen gösteririm giyinir süslenirim kendime bakarım ama aynı özeni ondan görmüyorum. Onun için de değil kendime saygımdan dolayı kendime dikkat ederim. Ayrıca kaç yaşına geldi sivilceleri var, sivilce izleri ve çukurluklar... Hiç onu rahatsız etmiyor. Cilt sorunları askerlik döneminde artmıştı, günlerce ona uygun ilaç, krem vs. arayıp bulup göndermiştim ona. Geldiğinde güzellik uzmanına kadar götürdüm seansları yarıda bıraktı. Ona bıyığı çok yakıştırıyorum, hiç oralı bile olmuyor yani beni heycanlandıracak hiç bişey yapmıyor. Ayrıca sarışın mavi gözlü, kalıbı, gözleri çok hoşuma gidiyor, ayrıca inanılmaz bir ten uyumumuz var, yani hiç kimse beni o kadar etkileyemiyor ama biraz kendisine bakması lazım. Resmen tüm sorunlarıyla ilgilendiğimden artık kendimi annesi gibi hissediyorum. Girdiğimiz her ortamda bir ona bir bana bakıyorlar çok rahatsız oluyorum artık.
Şimdi bana sevmiyorsun bu çocuğu diceksiniz ama, sadece sevgide bir yere kadarmış ben bunu anladım. Evet seviyorum, bir çok güzel yanı var. Ama bende isterdim ki kendine özen gösteren ve bakan bir erkek olsun. Ne yapmam gerek sizce..