Erkek arkadaşım kendine BAKMIYOR!

Ön görüşme mi :KK48:
Vala ne desem bilemedim böyle uyarmanıza rağmen birşey yapmıyorsa, aileler tanıştıktan sonra isteme olayını falan erteleyin. Sebebini sorduğunda da oturup bu konuyu enine boyuna konuşun derim.

Valla bunun sevgiyle alakası yok, insan sevse de hatayı görür. Görmezse zaten kötü körüne bağlamak olur bu.
100 kilo ne demek ya? Sağlık sorunu da değil sırf patlayan kadar yediği için şişmiş adam. Keyfini bozmamak için de diyet falan da yapmıyor. Kız iyilikle söylemiş ama hiç yanaşmıyor. E kusura bakmasn da terk edilmeyi de hakediyor. Madem yemek yemek, sevgilisinden daha önemli e o zaman da terk edilince hiç aglamayacak.
Biz de biliyoruz her gün abur cubur tatlı yemeyi, tembellik edip devrilip yatmayı ama yapmiyoruz. Çünkü bu biraz da kendine saygı meselesidir.
Valla begenmiyorsan evlenme kardeş, sonra gelir konu acarsin. Kocami begenmiyorum, cinsel sorunlarımız var, boşanmak istiyorum diye. Benden demesi yani.

Ben de bakimsiz insanlari hic sevmem.
Sevmek demek bu degil. Zaten kendinden bezmis bir adami insan nasil sevebilir ki?

Neyse siz eger cok soguduysaniz yol yakinken vazgecin.. Evlenince boyleleri daha cok saliyor çünkü. .

Ben aşık değilsin olayına inanmıyorum. Hastalıkta ve sağlıkta yanında olurum ama keyfi olarak bakımsızsa bu da beni soğutur. Aşık değilsin diyen bayanlar, bayanlar kendini salınca yapma eşinin ilgisi gidebilir aldatabilir diyebiliyor.
Ben senin yerinde olsaydım aynen bize yazdığın şekilde yüzüne söylerdim. Eğer böyle giderse soğuyacağını ve devamının gelemeyeceğinide. Söz olayı biraz beklesin önce erkek arkadaşın bazı şeylerin ciddiyetine varsın.

Gerçekten çok uğraştım hep yönlendirdim, kendime bir krem alacakken ona da aldım hem de çok araştırarak ne kadar zaman harcadım bilemezsiniz, resmen onunla uğraşmaktan yoruldum. Gücüm kalmamış gibi hissediyorum, uğraşılması gerekmeyen bir erkek istiyorum artık. Her sabah kalkıyorum araştırma yapıyorum ne ürünler kullanalım nasıl düzeltirim cildini diye
Yani kaç yaşına geldi insan sivilceliyim diye hiç mi rahatsız olmaz yaa

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Sizlere derdimi paylaşmam ve görüşlerinizi almam lazım.

Ben 25 yaşında üniversite mezunu bir kızım erkek arkadaşımla 5 yıllık bir ilişkim var ve işler iyice ciddiye bindi... Yani bu akşam anne ve babası ön görüşme için bizlere gelecek. Ancak benim şuan söyle bir sorunum var, erkek arkadaşımdan her geçen gün gittikçe soğuyorum... İlişkimize gelecek olursak;

5 yıl önce başladık oldukça uzun bir süre, araya üniversite girdi ayrı kaldık, birbirimizi gerçekten çok seviyorduk özellikle ben, ancak bende nedenini tam anlayamadığım bir soğuma oldu, erkek arkadaşım da ise öyle bir sorun yok hala beni çok seviyor ve bunu bana hissettiriyor. Başlıkta da dediğim gibi erkek arkadaşım kendisine hiç bakmıyor, eğer sevseydin bunları görmezdin diyebilirsiniz ama sevmeme rağmen bunlar artık çok gözüme batmaya başladı çünkü ilişkinin başından beri böyle, sanırım başlarda nasılsa ileride düzelir diye düşünmüşüm.

Erkek arkadaşımda 25 yaşında üniversite mezunu askerliğini falan yapmış birisi, aklı başında, oturaklı. Ama gel gelelim ki kendine hiç bakmıyor, 1.83 boyunda ve 100 kilo, oldukça fazlalığı var, askere gittiğinde az da olsa biraz zayıflamıştı ama şimdi daha çok aldı ve kocaman bir göbeği var. Bende zayıf bir kızım yani yediğime içtiğime, giyimime çok önem veririm, hatta olduğunca her konuda onuda yönlendiririm. Ama o hiç oralı olmaz benim onunla uğraştığım kadar o kendi ile uğraşmaz. Bunu dile de getiriyorum onu kırmadan sağlığın için zayıfla az dikkat et diye ama hiç ciddiye almıyor, birlikte diyetisyene gitmeyi teklif ediyorum gene hiç takmıyor. Resmen 30 yıllık evli erkekler gibi saldı kendini. Onunla buluşucamız zaman hep özen gösteririm giyinir süslenirim kendime bakarım ama aynı özeni ondan görmüyorum. Onun için de değil kendime saygımdan dolayı kendime dikkat ederim. Ayrıca kaç yaşına geldi sivilceleri var, sivilce izleri ve çukurluklar... Hiç onu rahatsız etmiyor. Cilt sorunları askerlik döneminde artmıştı, günlerce ona uygun ilaç, krem vs. arayıp bulup göndermiştim ona. Geldiğinde güzellik uzmanına kadar götürdüm seansları yarıda bıraktı. Ona bıyığı çok yakıştırıyorum, hiç oralı bile olmuyor yani beni heycanlandıracak hiç bişey yapmıyor. Ayrıca sarışın mavi gözlü, kalıbı, gözleri çok hoşuma gidiyor, ayrıca inanılmaz bir ten uyumumuz var, yani hiç kimse beni o kadar etkileyemiyor ama biraz kendisine bakması lazım. Resmen tüm sorunlarıyla ilgilendiğimden artık kendimi annesi gibi hissediyorum. Girdiğimiz her ortamda bir ona bir bana bakıyorlar çok rahatsız oluyorum artık.

Şimdi bana sevmiyorsun bu çocuğu diceksiniz ama, sadece sevgide bir yere kadarmış ben bunu anladım. Evet seviyorum, bir çok güzel yanı var. Ama bende isterdim ki kendine özen gösteren ve bakan bir erkek olsun. Ne yapmam gerek sizce..

sevmıyorsun cnm..nıyemı...kuzenım çok guzel çıtı pıtı bır kız..mınyon yuz hatlarıda çok guzel...ama esı tamam yuzu guzel çoçuğun ama resmen obez....evlendıler dahada kılo aldı çok kılolu 100 kılo nekı yanında...ama aşk ıste ....severek evlendıler herkes çok şaşırdı bu kız buna nasıl baktı dıye ama aşkın gözu kor...

Benim ilk iki ciddi iliskimde (3uncusuyle evlendim :)) yasadigim problemleri yasamissin. Esimle tanistigim ilk hafta onun birlikte yaslanmak istedigim adam oldugunu anlamistim. 2 sene oldu taniyali, 8 ay oldu evleneli.
Eski iliskilerimde ben de senin gibi cok sevmeme ragmen ayni ilgi alaka ve bakimi onlarda gorememistim. Simdi esime "tras olsan ya" desem iki dakika sonra olur :) hatta genelde soylemem bile, bilir kirli sakal sevmedigimi :)
O nedenle, sizi anlamayan, istek ve ilginize layik olmayan bir adamla bir omur gecirebilir misiniz?
Kendinize bu soruyu sorun. Eger geciririm cunku deliler gibi asigim diyorsaniz buyrun devam edin. Ama yok geciremem diyorsaniz da durumu acik acik sevgilinize anlatin ve bu isin olmayacagini soyleyin.
Daha yasiniz 25, daha kimler cikacak karsiniza..
Ben 25 yasimdaki halimi (daha 5 yil oncesi) dusunuyorum da mumkun degil bugun bu konumda bu insanla beraber olacagim aklima gelmezdi :) hayattan beklentilerinizi daraltmayin, ufkunuzu genis, icinizi ferah tutun :KK66:
Sevgiyle..

Bende sevgilim kendini az saldığında hemen uyarırım, kilo verdiririm; kimisi için önemli olmayabilir ama mesela benim için bakımlı bir erkek olması çok önemli ve seni çok iyi anlıyorum.
Eğer sevgilin kendine bakmama huyuna devam ederse daha da soğuyacaksın, bence al karşı sevgilini buraya yazdıklarına uygunca ona da anlat, bilsin bu durumun seni ondan uzaklaştırdığını, oda çabalasın senin için sevgi iki taraflı emek gerektirir. Yoksa ömür boyu bakınca görüntüsünü sevmediğin bir adam olacak karşında.

X