- 27 Haziran 2022
- 141
- 164
- 23
- 28
- Konu Sahibi teachermeacher
-
Hayırlı akşamlar kızlar, erkek arkadaşım maalesef bir süredir dine karşı çok soğuk. Önceden namaz kılıp ibadetlerini yapıyormuş ama şeytan vesvese vermiş birkaç yıldır inanmıyor. Onun bu haline çok üzülüyorum. Sürekli Allah'a dua edip onun için Ya Hadi Ya Reşid ve Ya Mümin esmalarını çekiyorum. Sizden de rica etmek istedim. Birinin İslam'a ısınması için dua etmek Yüce Peygamberimizin sünnetidir ve çok sevaptır. Rica etsem onun için Ya Hadi Ya Reşid esmalarını okur musunuz? İnşallah en kısa vakitte Allah'ın izniyle hidayete erer ve hayırlı yuvamızı kurarız
aynı yaştayızSiz 26 yaşındaymışsınız. Erkek arkadaşınız kaç yaşında ? Büyüdükçe fikirleri değişmiş olabilir.
evet evlenemem biliyorum, ben onun için elimden geldiğince dua edeceğim gerisini Allah bilirCanim inancsiz biriyle evlenemezsin biliyorsun degil mi belki de ayrilmanin vakti gelmiştir. Sonucta inanmıyor
Niye evlenemesin ki? Kaliteli bir insansa inancı onu alakadar eder eşini değilCanim inancsiz biriyle evlenemezsin biliyorsun degil mi belki de ayrilmanin vakti gelmiştir. Sonucta inanmıyor
Niye evlenemesin ki? Kaliteli bir insansa inancı onu alakadar eder eşini değil
Kadinlar musluman olmayan biriyle evlenemiyor.Niye evlenemesin ki? Kaliteli bir insansa inancı onu alakadar eder eşini değil
Sevgili rainyy İslam dininde her şeyin mantıklı bir sebebi vardır. Evlenememe sebebi şöyle ki dini nikah iki kişi de inançlı olursa kıyılabilir. Dini nikah kıyılmadan evliliği tercih ederse konu sahibesi evlenebilirKadinlar musluman olmayan biriyle evlenemiyor.
İslam dininde eşle aynı inanç olmayınca nikah olmuyorNiye evlenemesin ki? Kaliteli bir insansa inancı onu alakadar eder eşini değil
Tabii ki de doğru yolu bulması için dua ederiz ama insanların ilişkinizi yargılamaya hakkı yokNiyetim tartışma çıkarmak değil. Dinen münasip olmayan bir şey rica etmedim, böyle dua etmek Peygamber Efendimizin sünnetidir. Temiz yürekle dua etmek isteyen arkadaşlara teşekkür ederim. Dua etmek istemeyenler, yanlış bulanlar lütfen tartışmayalım
Evet bende onu demek istedimSevgili rainyy İslam dininde her şeyin mantıklı bir sebebi vardır. Evlenememe sebebi şöyle ki dini nikah iki kişi de inançlı olursa kıyılabilir. Dini nikah kıyılmadan evliliği tercih ederse konu sahibesi evlenebilir
Tartismiyoruz konu sahibi konustuk sadeceNiyetim tartışma çıkarmak değil. Dinen münasip olmayan bir şey rica etmedim, böyle dua etmek Peygamber Efendimizin sünnetidir. Temiz yürekle dua etmek isteyen arkadaşlara teşekkür ederim. Dua etmek istemeyenler, yanlış bulanlar lütfen tartışmayalım
Haklısınız, insanların olduğu her ortamda maalesef böyle şeyler oluyor. Ben sadece temiz kalpli kız kardeşlerimden bir hayır duası rica ediyorum, ben de gördükçe dua ediyorum. Gerisi umrumda değilTabii ki de doğru yolu bulması için dua ederiz ama insanların ilişkinizi yargılamaya hakkı yok
Yine duanızı edin ettirin de, sevgilinizin kafasında bi şeyler bitmiş gibi. Dinden çıkan biri ile beraber olabilirim diyorsanız sıkıntı yok, aksi halde ne kendiniz yıpranın ne de o.Niyetim tartışma çıkarmak değil. Dinen münasip olmayan bir şey rica etmedim, böyle dua etmek Peygamber Efendimizin sünnetidir. Temiz yürekle dua etmek isteyen arkadaşlara teşekkür ederim. Dua etmek istemeyenler, yanlış bulanlar lütfen tartışmayalım
Ayrılın demekle dini nikahınız olmaz demek ayrıEvet bende onu demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?