Erkek arkadaşım hiç hediye almadı üzülüyorum :(

ben sana hak veriyorum! burada bazı arkadaşlar, hediye onemli degil takıldıgın şeye bak diyorlar ama, insan sevdiginden hatırasi olmasını istemezmi? eminim bunu soyleyenlerin sevgilileri hediye alıyordur....
Ben seninle aynı durumdayım bana en son aldıgı hediye 6 ay onceydi, bir buçuk yıllık ilişkimde ikinci ve son hediyesi...
beklentisi olan birtek ben degilim, arkadaşlarım ailem ve kuzenler bana sordular sevgililer gununde ne aldı diye, hiçbirşey dedim, dogum gunumde yine aynı soru ve malesef benim cevabım yine "hiçbirşey". Seninde dedigin gibi maddi onemi olan birşey beklemiyoruzki, 1tl lik takı olsun ama olsun! duşundude aldı deriz saklarız hatıra olur baktıkca mutlu oluruz ama yok...benimki cimrilikten almıyor (ben hem sevgililer gununde hemde dogum gununde ona aldım) bende bir daha ona hiçbirşey almayacagım.
ah cnm seni çok iyi anlıyorum :( ben hediye de istemiyorum diyorum ki 1 tane gül alsın yeter. :( 10 tl altı üstü.. kimse 10 tl den ölmez ki... 10 tl ile zenginde olunmaz...

Tabii ki...
Daha yeniymissiniz dah dikkatli daha ozenli olması gerekli aslında.
Ben lisedeyken bile harcliklarimdan biriktirir hediye alirdim mutlaka .
Koca adam yani bu 2 gün sigara içmese ne olur ?
Ya da ailesinden istese 20 lira ..
O 20 liraya neler alinir ya.
Yakin arkadasimin doğum günümde parasi yokmuş sağolsun bir kupa almus büyükçe içine jelibon cakil çikolata doldurmuş birde ev botu almis ..
Saha ne olacak ne kadar mutlu oldum.
Toplasan 20 lira anca eder ama düşünce önemli.
Ne yap bence biliyor musun ?
Daha yeniymissiniz küçük küçük hediye al sürekli ona anahtarliktir kupadir hani maliyeti küçük bir kaç hediye.
Farklı zamanlarda ver bunlari utanir bence.
5 aydır cnm :KK43: sigarayı bile cimrilikten bırakmıştı ama geçen gün bişeye canı sıkılmış paket almış. 1 paket sigaraya 1 gül alabilirdi :KK43:

İlk atanınca genelde 2 maaş birden alınıyor. Beklenti olarak değil ama insan düşünüldüğünü görmek istiyor anlıyorum seni brn de bu duruma sinir oluyordum bi aralar ama talepkar olmayan bir dille söyledim hediyenin değil akla gelmenin önemli olduğunu ve bilşyorum benim de aklımdan geçiyor ama hep unutuyorum dedi erkekler böyle biraz galiba.. Bu arada annem hiç hediye istemezdi babam alınca kızardı buna niye para harcadın diye zaten öyle büyük hediywler de değildi babamın aldıkları. Şimdi babam hiç sallamıyor annem sinir olmaya başladı. Bu kadar da az istemeyin kızlar adamı soyup soğana çevir demiyorum ama yeri gelince özel günlerde size iyi hissettirmeyi bilsin. Aman hiç bişey istemiyorum diyen kimse içinden gelerek demiyordur bunu bence

Tabii ki...
Daha yeniymissiniz dah dikkatli daha ozenli olması gerekli aslında.
Ben lisedeyken bile harcliklarimdan biriktirir hediye alirdim mutlaka .
Koca adam yani bu 2 gün sigara içmese ne olur ?
Ya da ailesinden istese 20 lira ..
O 20 liraya neler alinir ya.
Yakin arkadasimin doğum günümde parasi yokmuş sağolsun bir kupa almus büyükçe içine jelibon cakil çikolata doldurmuş birde ev botu almis ..
Saha ne olacak ne kadar mutlu oldum.
Toplasan 20 lira anca eder ama düşünce önemli.
Ne yap bence biliyor musun ?
Daha yeniymissiniz küçük küçük hediye al sürekli ona anahtarliktir kupadir hani maliyeti küçük bir kaç hediye.
Farklı zamanlarda ver bunlari utanir bence.
bende ona büyük bi hediye almadım henüz aslında :( aslında küçük şeyler sık sık alıp utandırmak lazım dediğin doğru :( ikimizin de doğum günü eylül ayında ve eylülde doğum günüm de de almaza artık odunluğunu tescilliycem :( önce onun doğum günü var allahtan ve ben ona alıp o bana almazsa artık pes derim..

hediyeyle mutlu olmazsın ki sana nasıl hissettirdiği önemli, kaldı ki gerçekten hatıra olsun diye ufak da olsun bişey alsın istiyosan şirinlikle söyleyebilirsin bana bunu al fln diye sonuçta pahalı bişey istemezsen o da alır ben şahsen 5 tl ye gül alsa mutlu olurum

parasızlık bahane değil.
benim doğumgünümde de paramız yoktu, eşimin işi de yoktu.
gece 12 de tam uyurken eşim ışığı açtı iyi ki doğdun diyerek ve 2 tl ye aldığı konfetiyi patlattı, kafama da yılbaşı kukuletalarından geçirdi. 2 tl ye ne kadar mutlu oldum..!

2-3 tl ye bi çikolata alıp üstüne yazdığı bi notla sana verse bile insanın hoşuna gider.
azıcık ince düşünsün yahu.
her şey para değil.
ama atanmış şimdi gelirken geldiği yerden ufak bi hediye getirmeli mesela.

parasızlık bahane değil.
benim doğumgünümde de paramız yoktu, eşimin işi de yoktu.
gece 12 de tam uyurken eşim ışığı açtı iyi ki doğdun diyerek ve 2 tl ye aldığı konfetiyi patlattı, kafama da yılbaşı kukuletalarından geçirdi. 2 tl ye ne kadar mutlu oldum..!

2-3 tl ye bi çikolata alıp üstüne yazdığı bi notla sana verse bile insanın hoşuna gider.
azıcık ince düşünsün yahu.
her şey para değil.
ama atanmış şimdi gelirken geldiği yerden ufak bi hediye getirmeli mesela.
henüz doğum günüm olmadı ekim den beri görüşüyoruz doğum günüm eylüldeydi eğer doğum günümde de hediye almazsa o zaman suratımı asacağım :(

Bence hiç surat asmayın, artık hediyeyi filanda geçin. Siz evleniceksiniz ne hediyesi yeni yetmeler gibi.Adamcağız takılar almış borcu varmış düğün masrafı var napsın kendini mi assın. Yazık valla. Erkekler bizim gibi düşünemez yok çiçek alıyım parası önemli değil gönlü olsun diyemez odundur bu kadar kısa net.Kap alıyım içine çikolata koyıyım diye düşünebilen erkek çok azdır hayat filmlerdeki gibi değil romantik olamıyorlar çoğunlukla malesef. Vermeye utanıyodur bi kuru çiçeği özel günlere önem vermiyormuş gibi davranıyordur. Sİz şunu düşündünüz mü hiç o takılar borçlar düğün için para biriktirmeler yok ben senden ayrı kalmak istemiyorum bu yaza yapalım diye diretmeler... bunların hepsini sizin için yapıyor farkındasınız değil mi? Hala doğum günümde hediye demeyin allah aşkına adamcağız hediyenin kralını yapıyor :) Hele bir evlenin borçlarınız azalsın bakın o zaman değişir. O borca girerse ne olacak size bakamıycak ne kadar büyük bir sorumluluk var üzerinde. Hem borcu var diye evlenmemek de neymiş anlamadım ben. Benim sevgilim daha okuldan aldığı kredilerin borcunu bile ödeyemedi düğün için çırpınmaktan umrumda değil. Zamanla ödenir biter hepsi önemli olan sevgisi size verdiği değer. Demeyin sakın bana bi hediye almıyo değer vermiyor diye yukarıda yazdığım şeyleri düşünün hepsini sizin için yapıyor zaten sizinle aile olabilmek için. Bilmiyorum valla ama bence gayet şanslısınız..

önceden yapıyordu şimdi düğün işine girince hep bizde yiyoruz yemeği :KK43: sürekli para hesabı yapıyor hani düğün masrafını düşünüyor şu kadar para biriktirsem yaza kadar ailem şunları yapsa ben bunları yapsam gibi düşüncelerde sürekli... önceden çok savurgandı şimdi çok cimri oldu çıktı... çok moralim bozuluyor :KK43: düğünü erteleyelim diyorum olmaz diyor illa bu yaz olsun ben senden ayrı kalmak istemiyorum diyor. görev yaptığı yere de düzen kurmadı evleneceğiz diye herşeyyden kısıyor borcu var diye bi de düğün olacak falan diye tam kafayı yedi... ya da gercekten böyle görgüden yoksun biri :KK43:

Canım benim bu cimrilik değil adamcağız sana layık bir düğün yapabilmek ev kurabilmek için herşeyini kısıyor baksanıza. Sigarasına laf etmişsiniz cimrilikten bıraktı diye ne kadar zor bişey onu bırakmak biliyo musnuz. Garibim onu bile kısmış para biriktirebilmek için.. Ne yiyip ne içiyo acaba oralarda para biriktirmek için kendine iyi bakmıyordur diye düşünceğinize neler düşünüyosunuz cimri diyosunuz yazık yani. Adam parayı birikirip biriktirip başka bişeye harcasa yine neyse sizin için hepsi

Canım benim bu cimrilik değil adamcağız sana layık bir düğün yapabilmek ev kurabilmek için herşeyini kısıyor baksanıza. Sigarasına laf etmişsiniz cimrilikten bıraktı diye ne kadar zor bişey onu bırakmak biliyo musnuz. Garibim onu bile kısmış para biriktirebilmek için.. Ne yiyip ne içiyo acaba oralarda para biriktirmek için kendine iyi bakmıyordur diye düşünceğinize neler düşünüyosunuz cimri diyosunuz yazık yani. Adam parayı birikirip biriktirip başka bişeye harcasa yine neyse sizin için hepsi
keşke evliliği aceleye getirmeseydik :( sevgililik dönemimizi yaşayamadan evlilik telaşlarına giriyoruz :( inşallah sıkıntılı dönemlerimiz bitince herşey yoluna girer

Girer tabi canım neden girmesin seviyor sizi ne mutlu sevdiğinizi bulmuşsunuz. Bakın biz 9yıldır birlikteydik ünv. 1. sınıfta başladık beş kuruşu yoktu annemin bana verdiği harçlığı yıllarca beraber kullandık bir defa bile demedim beni kullanıyor diye zorla evine gittikçe kahvaltılık makarna alır giderdim evden kek kurabiye taşırdım.Nasıl zoruna giderdi ne yapıcağını şaşırırdı yapmıyım diye bir kerecik bir saat aldı bana 9yılda nasıl üzüldüm kaç hafta geçinirdi o parayla diye.Biliyorum babası para veremiyor ailesinin durumu iyi değil. 5yıl bu şekilde geçirdik biz. Şimdi babası vefat etti durumu iyi annesi ve ablasıyla yaşıyor ve onlara yardım ediyor maddi olarak biz evlenince de bu böyle olacak ama hiç gözümde değil. Tabi ki yardım edicek yarın öbür gün benim aileminde ihtiyacı olura allah korusun ben nasıl derim öteki türlü onun verdiği paraya laf edersem. Hem onlar zor durumdayken benim boğazımdan nasıl geçer yediklerim. Bizim çok şükür düğünümüz çok güzel olacak ama ailesiyle ve benim ailemle ortak yaşıycaz istanbul izmir gidip gelicez yani evimizi kuramadık bile düşünün. Benim yerimde olsanız adamı çöpe atarsınız siz heralde:) Azıcık şükretmeyi bilelim sevgimizin kıymetini bilelim hayat zorluklarla dolu birlikte olup bunları aşalım her şeyin hazırına konmayalım. Borcumuz borç diyip beraber öderiz diyelim:) İnanın sevgiliniz evlenip de hayatını yoluna koyduktan sonra size çok iyi bakıcak:)

Öncelikle sevdiğinizle en büyük derdiniz bu olsun öyle dertler var ki ikili ilişkilerde,kusura bakmayın ama kafanıza taktığınız şeye gülümsedim bir an kendi ilişkimi düşününce...
"Bana hediye almayınca benimde artık ona alasım gelmiyor" yazmışsınız, almayın o zaman.

Hediye o da bana alacak ya da alsın niyetiyle alınmaz zaten.
Kişiler bu hediye olayını hep bir beklenti niyetiyle alıyor ne alakaysa. Bunu da sizin gibi "Ben hediye değil onun düşünceli olduğunu görmek istiyorum" lafının arkasına gizlenerek yapıyorlar.

Back