Erkek arkadaşım hep özgüvenimi kırıyor

Sürekli bana zayıflaması söylüyor. Söyle olusan daha güzel olursun söyle yaparsan VS vs sıla Ertaş diye bir kız daha güzelmiş çok hoşmuş diyor sürekli ben hariç herkesi övüyor ne yapmalıyım
Tabi ki erkek arkadaşının dediklerini yapıp onun istediği özelliklere kavuşmalısın. Erkek arkadaş bu boru mu? Bi daha nerden bulacan ki.

Sürekli bana zayıflaması söylüyor. Söyle olusan daha güzel olursun söyle yaparsan VS vs sıla Ertaş diye bir kız daha güzelmiş çok hoşmuş diyor sürekli ben hariç herkesi övüyor ne yapmalıyım
Niye tahammül ediyorsunuz? Ayrılmak için neyi bekliyorsunuz? Sizi sevmiyor belli ki siz hariç herkesi övdüğüne göre. İstediği kriterlere uygun birini bulsun o zaman

Burada önemli olan sizin kendinizi beğenip beğenmediğiniz. Sağlığınızı etkileyecek kadar kilolu musunuz mesela? Ya da yüzünüze bakılmayacak kadar çirkin(bence öyle bir kul da yok göreceli her şey)
Kıyaslamaya geçerse iş, biz de erkeklerin yüzünü Burak Özçivit, vücudu Kerem Bursin ile vs. vs. kıyaslayalım.
Erkek arkadaşını değiştir derim :) Övdüğü tip bir insan bulabilir mi gözlemle bakalım :)

sonradan kilo aldıysanız biraz kilo ver vs diyebilir ama kibar bir biçimde. en baştan beri kilonuz varsa zaten laf etmemeli. bi de başkalarıyla kıyaslamak falan çok çirkin

Erkek arkadaşı sıfatından çıkartabilirsiniz mesela

Bu adam seni değil hayalindeki her kimse onu seviyor ve senin ona benzemeni istiyor yol ver gitsin, kilo vermen gerekiyorsa da kendin için ver, dünyada erkek mi kalmadı

Yok yere Sıla Ertaş kim diye baktım Googledan. E Sıla Ertaş ile sevgili olsun madem. Estetik yaptır ona benze mi diyor anlamadım ben mevzuyu. Ayrılmak gibi bir seçenek var ama estetik olmak daha kolay diyorsan onu bilmem.

Sıla Ertaş da her gün saçma sapan videolar çeken vasıfsız güruhtan biriymiş. Üstüne alınma sen tabi. Sılaya diyorum. Ne bilim kocam beni bu video çekenlerle kıyaslasa hakaret sayarım. Boş ol boş ol boş ol derim. Ama sen yapma sıla.

İnstasina baktim kızın. Normal sokakta 3-4 adimda bir denk gelebilecek tipte bir kiz (cirkin demiyorum) normal.
Ozel olarak ornek gosterince öne cikan bisey aradim ne bekliyormuş diye. Gidip benzer biriyle sevgili olabilir gayet.

Sen o kişinin tipi degilmişsin belli ki ve olmaya calişma. Madem begenmiyordu, begendikleriyle birlikte olsaymiş engel olan mi varmiş?
Sizin ozguveniniz zaten dusuk erkek arkadasiniz dusurmemiş sadece dusuk oldugunu farkedip sizi manipule ediyor iyice, bu ilişki zehirli devam ettikce sizi kendine bagimli hale getirecek, sanki kendisinden başka kimse sizi begenmez, sevmezmiş gibi yetersiz hissettirecek.
Size benzer hikayeler dinlemiştim.
Ayrilin kisaca.

Sürekli bana zayıflaması söylüyor. Söyle olusan daha güzel olursun söyle yaparsan VS vs sıla Ertaş diye bir kız daha güzelmiş çok hoşmuş diyor sürekli ben hariç herkesi övüyor ne yapmalıyım kendimi çirkin hissediyorum
Kendide brad pitt mi acaba?

X