Erkek arkadaşım eski sevgilisi ile konuşmuş.

Erkek arkadaşınız yıllar sonra youtube da yanindakiyle yaslanir aklındakiyle olursun yazan 3 çocuk babası abilere dönecek bence. Bir şeyi geride bırakmayan zaten olmaz ailem istemez diyen insanla cidden olmaz. Sizinleyse size boyle bir şey bile dedirtmeliydi. Hayatta bunu yapacak erkekler var bence gençliğinize yazık edip biten bir ilişki golgesinde yasamayin

Cok ayıp etmiş

Kesinlikle değmez.
Hala eski sevgilisinden kalma bir kuyruk acısı var.
Kuyruk acısı yıllar geçse de unutabilecegi birşey değil

Yazsam yazmasam dedim. O sevgiliniz sanirim hala kızı unutamamış anladigim ailesi kabul etse bugun tekrar barışır ve siz biranda aldatılmış sevgili olursunuz. Hoş su durumda yine aldatilmissiniz bana gore. Siz eski sevgilinizle konuşuyor olsaydınız ne tepki verirdi, onu sorabilirsiniz. Eminim bu kadar medeni olmazdı. Insanin içinde biseyler yoksa asla konusmaya dahi tenezzül etmez kisi demekki varki ara ara konuşuluyor. Kiz yazdi bahane zaten, istemediğin kisiyi anında telinde engellersin bunu hepimiz biliyoruz. Engellemediklerimiz konuşmak istediklerimizdir. Gerisini sen düşün. Arkadaslarina ne demiş cokta onemli degil, sen mutsuz olacagin durumun icinde yer alma yeter. Birde diger bakış açım hayatındaki kisi sevdiğinin arkasinda durabilecek biri değil maalesef. Ailesi istemedi diye kizi bırakabilir sahip cikamiyor ama ailesi duymadanda arkadan ara ara gorusmeyede devam etmekte istiyor. Ben karşımdaki insanın net dürüst ve yanındakine sahip çıkan birisi olmasını isterim. Karar sizin.

Zaten 5 para etmez bir yalancı oldugunu soyluyor. Uzatmanın bir mantıgı yok o halde. Bitirmeli.

4 yıllık bir ilişkinin hemen unutulması beklenemezdi zaten en doğrusunu yapmışsın ayrılarak

Affetmek için bir neden yok.
Bir kere eski sevgiliyi kafasından atamamış, bu çok belli.

Evet şu anda fiziksel olarak birlikte olmayabilirler ancak duygusal aldatma yapmış. Üç gün sonra bir kavga etseniz hemen onun kollarına koşar mı diye korkuyla yaşayacaksınız. Bu eziyeti çekmenize ne gerek var?

Sizinle sevgili ise gerekli saygıyı gösterip eski kız arkadaşıyla konuşmayı bırakmalıydı. Bu davranışı sizin yaptığınızı düşünün, “tabi hayatım görüş onunla ne var ki?” mi diyecekti?

Unut gitsin daha kimler çıkan karşına bir yalancıya kiymetlivaktini heba etme kiymet bilen insanlara şans ver

Kemal'in bir Seyma bulursa aninda birakir seni..
Bende sizdeki bu celiskiyi anlamiyorum.Adama Hic guvenmiyorsunuz,surekli diken uzerisindeniz.Ki eski sevgiliyse irtibatta oldugunu biliyorsunuz.Ayrilalim diyerek bir hamle yapiyorsunuz.Sonrada bize ne yapmam gerek diyerekten soruyorsunuz.Ayrilalim deyip masandan kalktiktan sonra tekrar affederseniz,belki sorunlu ve her an sizi terk etme potansiyeline sahip bir sevgli kazanirsiniz,karsiliginda ise durusunuzu ve sayginliginizi yitirirsiniz.Bir daha bu iliski sizi ciddeye almaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…