Erkek arkadaşım benim yanımda tanımadığı kadınlarla konuşuyor..

anaksunamun34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
53
0
0
İstanbul
arkadaşlar merhaba.. başımda şöyle bir ilişki var.. 1 yıldır biriyle çıkıyorum ve o yurtdışında yaşıyor ve sık sık gidip geliyor yanıma.. bende gidiyorum arasıra.. bana evlenme teklifi etti yüzük bile aldı.. fakat bu gelişinde tuhaf bir kaç olay oldu..onunla alışveriş merkezinde cafede otururken bir espri yaptım, yan masada bir kız oturuyordu ve yaptığım espriyi duydu.. kız gülümsedi, buda dönüp tanımadığı kızla espri hakkında konuşmaya başladı.. ben çok kızdım surat astım tabi... neyse bi kaç gün sonra kahvaltıya gittik kahvaltıda bize servis yapan garson kızla konuşmaya başladı bu sefer.. kız nerelisiniz filan die sordu bende katıldım muhabbete ama bizimkisi havadan sudan muhabbeti özelleştirdi, kızın erkek arkadaşı olup olmadığını, eğitimini filan sormaya başladı.. neyse hadi dedim bizimkisi fazla meraklı.. ama bomba dün geldi...akşam yemeğine çıkmıştık dün gece ve beni elit bi restorana götürdü.. yemeğimizi yedik ve konuşuyor, gülüşüyorduk, aniden restoranlarda yerleri paspaslayan bayanlar olurya , işte onlardan bir tane bizim masanın yanında belirdi. tam o sırada benimki beni yanağımdan öptü, temizlikçi bayanda bunu gördü.. gülümsedi.. bunun üzerine bizimki kadına bakıp "woooww ne kadar güzel bir bayan "demesin mi?? ben şok oldum kadın gülümsedi ve gitti.. ben bu sefer kıyameti kopardım.. yani sizce bu tip hareketler garip deilmi? bu adam benle evlenmek istiyor ve benim için zırt pırt yurtdışından geliyor ama bu şekilde tuhaf tanımadığı kadınlarla konuşma gibi bi problemi var.. erkeklerle de konuşuyo bazen tanımadan zırt diye gidip konuşuyo.. yani siz olsanız böyle bir erkekle evlenirmisiniz yada ne yaparsınız benim yerimde ? şu an kavga ettik küsüz ben çok sinirlendim ağzıma geleni söyledim ayrılmayı düşünüyorum .. yani niye tanımadığı kadınlarla tuhaf muhabeete giriyo diyorum , acaba ben yokken de herkesle muhattap oluyomudur?? lütfen bana bi akıl verin kafayı yiycem

ilginç bi durum valla o seni arayana kadar sende onu arama tavrını ortaya koy sormadınmı neden böyle yaptıgını amacı neymiş yani herkezlede muhabbet edilirmi yani canım

yurt dışında yaşıyor olmasının etkisi olabilirmi ? garip bi durum gerçekten ama ben yurt dışına ilk gittiğimde böyle şeyler yaşamıştım hiç tanımadığım insanlar selam verip konuşmaya çalışıyordu çok kalmadım yurt dışında ama bu durumu önceleri yadırgasamda sonra ilginç gelmeye başlamıştı erkek arkadaşınızdada böyle bi durum olabilir

yok ama ben bu olayı yabancı kişilere de sordum ama yani yanında bayan olan bi erkeğin başka kadınlara laf atıyo gibi konuşmaya çalışması normal deil dediler.. sizce bu adam ilerde aldatma potansiyeli olan bi adammıdır?

bencede rahat yurtdısında yasamanın etkisi olabilir gercekten.. yabancı bir kac tanıdıgım olmustu boyle insanlar gulumserler tanımadıklarına konusmaya calısırlar belki oda bu sekilde dusunuyordur bize tuhaf gelir hemen asılıyormu deriz ama ordaki ortam bambaska olabilir

Son düzenleme:
ilginç bi durum valla o seni arayana kadar sende onu arama tavrını ortaya koy sormadınmı neden böyle yaptıgını amacı neymiş yani herkezlede muhabbet edilirmi yani canım

sordum işte benim yanımda kendini rahat hissediyomuş içinde fesatlık yokmuş vs ama bugün çok feci kavga ettim saygısız filan dedim yani bilmiyorum ilerisi için endişeliyim ya ben yokken de konuşuyosa bu aldatmaya girer dimi

bu gurbetçiler böyle oluyor canım.Rahat herkesle konuşurlar özellikle tanımadığı insanlarla iletişime geçmekte ısrarcı olurlar rahatlıktan ileri gelen bişey,yaşadığı ülkede demekki millet öyle davranıyor,benim bi arkadaşımda isviçreye gelin gitti damat doğma büyüme orda türkçesi filan iyi,oda sanırım rahat yetişmiş biri ancak benim arkadaşımda onun gibi idare ediyolar işte.sende idare edebilirsen sorun olmaz diye düşünüyorum ama tam niyetini de anlamaya çalış,Türkiye 'de yaşayacaksanız onun bu tavırları sorun yaratabilir.yurtdışına gidecekseniz pek sorun olmazda.biraz konuş onunla kavga ederek değilde iyilikle mantıkla hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…