çok bezdim; hayattan, beynimdeki tümorden ve canımm sevgilimin bana pislikmiş gibi davranmasından.

Sana kocamaaaan bir sarilasim geldi :KK43:
Adama guvenmiyorsun, sana kendini iyi hissettirmiyor. Daha niye uzatiyorsun ki? Sen eski zamanlari hatirladigin icin o gunler hatrina, belki yine hersey eskisi gibi olur umuduyla devam ediyorsun ama bu sacmalik. Eskisi gibi olmicak. Bu aci ama gercek. Herseyden once kendine odaklanmalisin, arkadaslarina sana guzel hiss veren insanlara. ama sevgilinle iliskin coktan bitmis cunku o artik eski kisi degil. Bunu kabullenip kendi yoluna bakmalisin :KK60:

Eğer konu gerçekse tabi ki ayrılın yani ne diyelim,başka türlü ilahi bir yardım alıp düzelmez bu kişi.
Ama bana gerçek gibi gelmedi,hani bir kız vardı burada ;"Annem öldü" falan deyip duygularımızı bayağı bir suistimal etmişti.Aklıma o geldi,ne yalan söyleyeyim.

Banka sinavini kazaniyorsun telefonla konusmaya basladikca para yetmiyor :S ekonomik bir yol bulabilirdiniz intertnet üzerinden konusulan programlar filanda var hadi bu kismi gectim isinizi kaybetme kismi gercekten kötü olmus bence cok büyük bir kayip hayatinizda,
iliskinize gelelim sizi bu kadar kisitlayan bir adamin sizi sevdigini mi düsündünüz kisitlamak demek özgürlügünüzü kaybetmek demek bu sevgi göstergesi degil baskinin güvensizligin göstergesi zaten..
Siz bu insana cok büyük anlamlar yüklemissiniz hayalinizdeki erkek yerine koymussunuz bu yüzden bazi seyleri net olrak göremiyorsunuz ..
Acil sifalar dilerim

Ilk konunuzda bütün olayları tüketmişsiniz. Başka hikayelere de saklasaydınız keşke..

Hiç inandırıcı gelmedi..

Birde banka elemanlari en erken 8 gibi falan cikiyor kasa teslimi yapiliyor siz nasil magazadada calismaya basladiniz anlamadim ?

İpek Ongun'un romanları ile yarisabilecek kalitede (!) bir yaşam öyküsü efem. Öyle ki zamaninda birçok ergenin beynini yakmış o romanlar sizi de derinden etkilemiş olmalı. Başka şeyler okuyun. Kendinize bu kötülüğü yapmayın.

Ek olarak beyninde tümör olan insanlara ve çektikleri acıya dair en ufak bir fikriniz dahi olsaydı bu eşsiz senaryodaki en önemli eksikliğin "oncelik sıralaması" oldugunu bilirdiniz.

Yahu alıştık kurgulamanıza , milleti işletmeye çalışmanıza
Kimsede yemiyor gördüğün gibi ama şu hastalık mevzularına sinirleniyorum artık
Keşke bu kadar yazıp uğraşana kadar netten bi baksaydın beyin tümörü nedir, nasıl yaşanır, böyle çiçek gibi sürekli insanın kafasında yeşillenir mi, ya da bunu yaşayan insan aşk peşi koşabilir mi falan bi baksaydın yani, bir de tabii bu hastalıktan muzdarip olup da neler çeken insanlar var bu forumda, onların da yaralarını kanatmak neden bu kadar hoşunuza gider bilmem.
Allah ailelerinize sabır versin, kolay değil sizin gibilerle uğraşmak

ilk defa böyle bi yere yazı yazdım , çünkü buna ihtiyacım vardı. sağolsun bi kaç kişi dışında hepsinde aynı soğukluk. Kişi kendinden bilirmiş işi diyorum. Sevgilim bile beni anlamadı siz mi anliyacaksın bende ki de olacak iş değil :) aynı vicdanszlığı görüyorum bi kaç kişide. Neyse konu kilit arkadaşlar.

Olmamış yani. Hem anne tarafından sevilmeyen evlat, hem tümör, hem sevgiliyle sorun, hem parasal sorunlar.. Bütün kötülükler sizi mi buldu? Dizi gibi hayat mübarek.

1.000 TL.'yi geçen fatura, sadece telefon faturasını ödemek için girilen 2. İş, sonra para hiç yetişmiyor bu görüşmeler yüzünden ailenin yanına geri dönüyorsun. Memleket neresi ekvator mu? Kabile hayatı mı yaşıyorsunuz? Konuşma paketleri kavramı olmayan bir yerde yaşıyor olmalısın ya da aşırı telefon görüşmesi yüzünden zor durumda kalındığında 'azaltalım' denmesine mani olan hatta internette oyun oynarken tanışılmasına rağmen internetten görüşme seçeneklerinin düşünülmesini engelleyen bir virüs tarafından enfekte mi edilmiştiniz acaba ?
Ee gece seni uzaylılar kaçırıp sabah eve geri bırakıyor mu mesela? Anlatsana biraz daha.

X