Erkek arkadasim beni kullaniyor mu

Ya pantolonum popo kismi bol ordsn icine dokundu iste
Ee halka açık yerde bu kadarını rahat rahat yapabiliyorsan, sana göre kendine saygı duyma nedenlerinden birini aslında çoktan kaybetmişsin. Sevgilim bana dokunsun ama pipişkosu uzak dursun. Tek olay bu mu?
Ayrıca bu kadar yakınlaşmayın sinema salonlarında ya. Çok basit değil mi?

adamın niyeti sadece kullanmak olsa emin ol öpüşmeyle yetinmez fazlasını isterdi kabul etmezsen de hadi ordan der başka limanlara yelken açardı bence biraz takıntılısın.

küçük yazıp bırakma espirisini düşündüm ama bir derdim vardayız diye yemedi :D :D
konuna gelince o senin bir anda kilotuna elleyip kullandıysa sende onun dudaklarını bir anda sömürüp kullandın ki erkek arkadaşın sen sürekli bir anda öpünce şehvetli bir öpüşme istediğini düşünmüş olabilir hatta bu kademe kademe ilerliyor bir anda sürekli sen öpüp duruyorsun sonra elini pantolonunun içine sokuyor sen ses etmeyince kiloduna dokunuyor . ben ortada bir kullanma göremiyorum hatta kullanma varsa o sen bile olabilirsin :)) üzülme yani sen yanlış ışık yakmışsın adama

Kendinizi taniyin. Sinirlarinizi bilin. O sinirlar dogrultusunda hareket edin. Gerisi onemli degil. Karsi taraf ne dusunurse dusunsun siz kendi sinirlarinizda kendi dogrularinizda sallamayin. Baskalarinin ne dusundugu ile, burdan gelecek yorumlarla sekillenmesin hic bir sey. Burdan niye opustunuz diyen de cikar ne olacak sevgiliniz o diyen de. Siz kendi sinirlarinizi kendiniz belirleyeceksiniz.

Cok tesekkur ederim yorumunuz icin
Elbette oyle haklisiniz
Ama icimdeki vesvese susmuyo
Ya bu 2.8nci sevgilim ve sevgili olmafim digeriyle de
Hep aman dikkat et kizim namusuna lafi ile buyuduk hepimiz
Tabu oldu
Kendimi basit kiz gibi sanmasini asla istemem yine diyorum herkesr saygim sonsuz ama bu benim dogrum

S
Anlık şuur kaybından sonra kendine saygı duyası geldi yani:confused:
Valla erkeğe sınır koyarsan böyle davranmaya cürret edemez.
Cürret ederse de şutlarsın yani.
napcan bacım sen o an alan razı veren razı sinemada tam ortamı yani ben bile kocamı öpesim geliyor sinemada garipler daha sevgili onlar:KK39::oops:

Defalarca kendimi tutamadım öptüm diyorsun, bu karşıdaki adama cesaret vermiş. Ayrıca her şey karşılıklı olmuş, kendine saygı konusunu gözünde büyütmüşsün bence.

Buna izin vermeyin. Sizde kendinizi durdurun. Evlenmeden bu tür iliskiler normal değil. Buraya konu yazan bir çok kişi var. Yapıp ayrılınca pisman olan. Ya da yaptığı için onunla evlenmek zorunda hisseden. Kimse başıma gelmez demesin. Bu hayatta her şey herkesin başına gelebiliyo. Önemli olan başkalarının tecrübelerinden faydalanıp aynı hatalara düşmemek

Cok tesekkur ederim yorumunuz icin
Elbette oyle haklisiniz
Ama icimdeki vesvese susmuyo
Ya bu 2.8nci sevgilim ve sevgili olmafim digeriyle de
Hep aman dikkat et kizim namusuna lafi ile buyuduk hepimiz
Tabu oldu
Kendimi basit kiz gibi sanmasini asla istemem yine diyorum herkesr saygim sonsuz ama bu benim dogrum

Problem o tabuda zaten! Normalde saglikli gencler bu samimiyeti yarim birakmaz, saglikli br cinsellik yasarlar. BAzi takintili toplumlar haric tum dunyada boyledir ve dedigim gibi hastalik ve hamilelik sorumlulugunu cozdukce cok positif cok guzel bir gelisme hatta insanin ne buyuk gereksinmesi, bu ihtiyac karsilanmazsa bireyde norotik hastaliklar olusuyor.

küçük yazıp bırakma espirisini düşündüm ama bir derdim vardayız diye yemedi :KK70: :KK70:
konuna gelince o senin bir anda kilotuna elleyip kullandıysa sende onun dudaklarını bir anda sömürüp kullandın ki erkek arkadaşın sen sürekli bir anda öpünce şehvetli bir öpüşme istediğini düşünmüş olabilir hatta bu kademe kademe ilerliyor bir anda sürekli sen öpüp duruyorsun sonra elini pantolonunun içine sokuyor sen ses etmeyince kiloduna dokunuyor . ben ortada bir kullanma göremiyorum hatta kullanma varsa o sen bile olabilirsin :)) üzülme yani sen yanlış ışık yakmışsın adama

Aynen ozlemistim izinden dondum ve ilk defa sehvetle optum
Sacini oksadim
Ondan once ellerindeki tuyu oksadim
Bacaklarini salliyordu anladim bisi hormonlari costu kac kere gittik sinemaya boyle olmadi opmustuk o kadar
Gogsume dokun diyince de kac kerr emin misin die sordu bilio kafama takiom kewke takmasam boyle bir adam iste dusunceli

Vesveselere kaldim suan oysa haberi bile yok
Ic camasirinin oralara gidene kadar adam dokulanak oraya dogru eli gidecek kemerden iceri sokacak. O raddeye kadar niye engellemedin onu soruyoruz.

Belime satilmistiii
Eliyle dokundu anlamadim popoma bisi demeyim dedim
Yumusak dokundu o an anlamadim
Durunca anladim elini cek dedim olay buu

Buna izin vermeyin. Sizde kendinizi durdurun. Evlenmeden bu tür iliskiler normal değil. Buraya konu yazan bir çok kişi var. Yapıp ayrılınca pisman olan. Ya da yaptığı için onunla evlenmek zorunda hisseden. Kimse başıma gelmez demesin. Bu hayatta her şey herkesin başına gelebiliyo. Önemli olan başkalarının tecrübelerinden faydalanıp aynı hatalara düşmemek
Seks icin evlensin ama kisilikleri uymayinca bosansin. Sizce dogrusu bu mu?

Aynen ozlemistim izinden dondum ve ilk defa sehvetle optum
Sacini oksadim
Ondan once ellerindeki tuyu oksadim
Bacaklarini salliyordu anladim bisi hormonlari costu kac kere gittik sinemaya boyle olmadi opmustuk o kadar
Gogsume dokun diyince de kac kerr emin misin die sordu bilio kafama takiom kewke takmasam boyle bir adam iste dusunceli

Vesveselere kaldim suan oysa haberi bile yok

Belime satilmistiii
Eliyle dokundu anlamadim popoma bisi demeyim dedim
Yumusak dokundu o an anlamadim
Durunca anladim elini cek dedim olay buu
Çıtçıtlı badi giy kolay ulaşamaz:KK70:

Hem sinemada öpüyorsun hem sana dokunuyor diye dertleniyorsun. Göster ama elletme gibi olmuş. Bence siz oturun bir düşünün sevgilinizle bir şeyler yaşamayız düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız bununla ileride bir probleminiz olur mu ? İlk soru evet 2.sini hayır olarak cevapladıysanız devam edin ama lütfen sinemada değil müsait bir yer de. Bu sinemada birbirini yemeye gelenler yüzünden babam sinemaya göndermezdi bizi. :KK70:

Back
X