- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkmaz ayın son çarşambasi gibi kanıtlar bacım..Onurlu ve güçlü olduğunu kanitlayacakmış.
Allahım anası babası da okumaya yolladık sanıyor.bana siddet uyguladi beni uzdugunu soyledigimde umursamadi bile sabah da hic bir sey demeden cikti gitti parmagim şisti diyorum napcaz diyo kes at ozaman diyor
Şiddet uygulayan,umursamayan seni ilk sırada tutmayan bir insana vicdan olmaz kendini kandırma,kendini oyalama.Erkek arkadaşımla ortaokuldan beri konuşuyoruz ciddi bir ilişkimiz var 3 ay sonra askere gidecek ve o gitmeden vakit gecirelim diye yanına gittim ben de konyada okuyorum yaz tatilinde de ailemin yaninda olacağım için gorusemeyiz diye yanina gittim. Ve sürekli beni evde tek bırakıyor evet çalışıyor konumdan bakiyorum nereye gittigine yalan da soylemiyor dun calismiyordu aksam biyere gidelum dedim bana yorgunum hava soğuk v.b bahaneler uretti bir sey demedim. Sonea bir arkadasi aradi geldim da goruselim diye yilda bir kere geliyor gitmem lazim dedi kavga cikarttim bende sonrasinda bana siddet uyguladi beni uzdugunu soyledigimde umursamadi bile sabah da hic bir sey demeden cikti gitti parmagim şisti diyorum napcaz diyo kes at ozaman diyor umursamiyor lutfen yardim edin nasil yola getirebilirim onu gururlu oldugumu gucly oldugumu onu terketmeden ona nasil gosterebilirim? Vicdan nasil yaptirabilirim?
Doğuranın yola getiremediğine el bişey yapamaz derler.Erkek arkadaşımla ortaokuldan beri konuşuyoruz ciddi bir ilişkimiz var 3 ay sonra askere gidecek ve o gitmeden vakit gecirelim diye yanına gittim ben de konyada okuyorum yaz tatilinde de ailemin yaninda olacağım için gorusemeyiz diye yanina gittim. Ve sürekli beni evde tek bırakıyor evet çalışıyor konumdan bakiyorum nereye gittigine yalan da soylemiyor dun calismiyordu aksam biyere gidelum dedim bana yorgunum hava soğuk v.b bahaneler uretti bir sey demedim. Sonea bir arkadasi aradi geldim da goruselim diye yilda bir kere geliyor gitmem lazim dedi kavga cikarttim bende sonrasinda bana siddet uyguladi beni uzdugunu soyledigimde umursamadi bile sabah da hic bir sey demeden cikti gitti parmagim şisti diyorum napcaz diyo kes at ozaman diyor umursamiyor lutfen yardim edin nasil yola getirebilirim onu gururlu oldugumu gucly oldugumu onu terketmeden ona nasil gosterebilirim? Vicdan nasil yaptirabilirim?
allah sana akıl fikir versin yaaa gerçekten neyle tehdit ediyo en fazla beraber olmuşsundur yada elinde görüntülerin vardır . kızım sen neden kendini bu kadar değersizleştiriyorsun git polise şikayetçi ol tehtid etmek neymiş görsün şerefsiz. bak bakalım bir daha tehdit edebiliyor mu. birde o pisliğin yanına gitmişsin adamın seni özlediği mi var sanki o gelirdi memleketine özleseydi . kusura bakma benim görüşüm sadece benim kadın dediğin az ağır olacak ne o sana değer vermeyen adamın yanına git o gelmeliydi. böyle böyle değersizleşiyorsun işte birde şiddet var sana şimdiden göstermiş gerçek yüzünü evlenmeyi mi düşünüyorsun gerçekten tüm bu yaşadıklarına rağmen. allah akıl fikir versin .Ama mecburum anlayamadığım bazi seyler var tehdit ediyor beni oradan böyle yorumlar yapması kolay
Bir ömrü dayak yiyerek mi geçirmek istiyorsunuz?Erkek arkadaşımla ortaokuldan beri konuşuyoruz ciddi bir ilişkimiz var 3 ay sonra askere gidecek ve o gitmeden vakit gecirelim diye yanına gittim ben de konyada okuyorum yaz tatilinde de ailemin yaninda olacağım için gorusemeyiz diye yanina gittim. Ve sürekli beni evde tek bırakıyor evet çalışıyor konumdan bakiyorum nereye gittigine yalan da soylemiyor dun calismiyordu aksam biyere gidelum dedim bana yorgunum hava soğuk v.b bahaneler uretti bir sey demedim. Sonea bir arkadasi aradi geldim da goruselim diye yilda bir kere geliyor gitmem lazim dedi kavga cikarttim bende sonrasinda bana siddet uyguladi beni uzdugunu soyledigimde umursamadi bile sabah da hic bir sey demeden cikti gitti parmagim şisti diyorum napcaz diyo kes at ozaman diyor umursamiyor lutfen yardim edin nasil yola getirebilirim onu gururlu oldugumu gucly oldugumu onu terketmeden ona nasil gosterebilirim? Vicdan nasil yaptirabilirim?
Direk polise gidip sizi tehdit ettiğini söyleyin, durumunuzu anlatın. Hatta darp raporu alın polis anında el koyar duruma. Yazık etmeyin kendinize.Ama mecburum anlayamadığım bazi seyler var tehdit ediyor beni oradan böyle yorumlar yapması kolay
Anlatsin ne olacak ailen öldürmezse seni bu psikopata katlanmaktan iyi degil mi?Ailemin duymamasi gereken bir şeyi biliyor ve onu anlatacagindan delikli ispatlı sekilde surekli bunlarla tehdit ediyor
Erkek arkadaşımla ortaokuldan beri konuşuyoruz ciddi bir ilişkimiz var 3 ay sonra askere gidecek ve o gitmeden vakit gecirelim diye yanına gittim ben de konyada okuyorum yaz tatilinde de ailemin yaninda olacağım için gorusemeyiz diye yanina gittim. Ve sürekli beni evde tek bırakıyor evet çalışıyor konumdan bakiyorum nereye gittigine yalan da soylemiyor dun calismiyordu aksam biyere gidelum dedim bana yorgunum hava soğuk v.b bahaneler uretti bir sey demedim. Sonea bir arkadasi aradi geldim da goruselim diye yilda bir kere geliyor gitmem lazim dedi kavga cikarttim bende sonrasinda bana siddet uyguladi beni uzdugunu soyledigimde umursamadi bile sabah da hic bir sey demeden cikti gitti parmagim şisti diyorum napcaz diyo kes at ozaman diyor umursamiyor lutfen yardim edin nasil yola getirebilirim onu gururlu oldugumu gucly oldugumu onu terketmeden ona nasil gosterebilirim? Vicdan nasil yaptirabilirim?
Sus sus gerçek sanır buBağlama büyüsü yaptır belki sana bağlanır
Bu kafayla devam edersen akşam haberlerine malzeme olacaksın, intihar süsü verilmiş bir şekilde ya da balkondan düştü ve kendi atladı tarzında haberler...Erkek arkadaşımla ortaokuldan beri konuşuyoruz ciddi bir ilişkimiz var 3 ay sonra askere gidecek ve o gitmeden vakit gecirelim diye yanına gittim ben de konyada okuyorum yaz tatilinde de ailemin yaninda olacağım için gorusemeyiz diye yanina gittim. Ve sürekli beni evde tek bırakıyor evet çalışıyor konumdan bakiyorum nereye gittigine yalan da soylemiyor dun calismiyordu aksam biyere gidelum dedim bana yorgunum hava soğuk v.b bahaneler uretti bir sey demedim. Sonea bir arkadasi aradi geldim da goruselim diye yilda bir kere geliyor gitmem lazim dedi kavga cikarttim bende sonrasinda bana siddet uyguladi beni uzdugunu soyledigimde umursamadi bile sabah da hic bir sey demeden cikti gitti parmagim şisti diyorum napcaz diyo kes at ozaman diyor umursamiyor lutfen yardim edin nasil yola getirebilirim onu gururlu oldugumu gucly oldugumu onu terketmeden ona nasil gosterebilirim? Vicdan nasil yaptirabilirim?