- 23 Mart 2015
- 5.713
- 12.041
- 248
Onu terketmeden noktasında bizi kaybettin. Seni sevmeyen ve değer vermeyen birinin yanında kalmak istemen bir seçim. Bugün bu kadarını yapan yarın karnında çocuğu varken döve döve öldürür.Erkek arkadaşımla ortaokuldan beri konuşuyoruz ciddi bir ilişkimiz var 3 ay sonra askere gidecek ve o gitmeden vakit gecirelim diye yanına gittim ben de konyada okuyorum yaz tatilinde de ailemin yaninda olacağım için gorusemeyiz diye yanina gittim. Ve sürekli beni evde tek bırakıyor evet çalışıyor konumdan bakiyorum nereye gittigine yalan da soylemiyor dun calismiyordu aksam biyere gidelum dedim bana yorgunum hava soğuk v.b bahaneler uretti bir sey demedim. Sonea bir arkadasi aradi geldim da goruselim diye yilda bir kere geliyor gitmem lazim dedi kavga cikarttim bende sonrasinda bana siddet uyguladi beni uzdugunu soyledigimde umursamadi bile sabah da hic bir sey demeden cikti gitti parmagim şisti diyorum napcaz diyo kes at ozaman diyor umursamiyor lutfen yardim edin nasil yola getirebilirim onu gururlu oldugumu gucly oldugumu onu terketmeden ona nasil gosterebilirim? Vicdan nasil yaptirabilirim?
Aynen öyle daha burada cesareti yok gerçekte hayatta ne yapabilecek.Bu da moda oldu. Yorumlar hoşuma gitmedi hemen tüydüm. Birkaç yıl sonra kocam böyle böyle yapıyor diye geri dönecek. Bilmem kaç çocuk var diye bahane bulacak
Sevişme görüntüleri mi var elinde ?Ama mecburum anlayamadığım bazi seyler var tehdit ediyor beni oradan böyle yorumlar yapması kolay
Siz yazdığınız kadar yorum geliyor müneccim değiliz özel görüntülerinizi neden cektiriyorsunuz hiç anlamıyorum sizin hiç bir oneminiz kalmamış ki güçlü olmak istiyorsan git şikayet et savcılığa bu tehtitlere pabuç birakma ama yapmiyacagini hepimiz biliyoruz dimi.Ama mecburum anlayamadığım bazi seyler var tehdit ediyor beni oradan böyle yorumlar yapması kolay
Ama mecburum anlayamadığım bazi seyler var tehdit ediyor beni oradan böyle yorumlar yapması kolay
yahu anneniz babanız dövecekse de bi kere dövecek, bu adam ömrün boyunca dövecek ki bence bu iyi bi ihtimal, vurup öldürme ihtimali çok uzak değilAilem duyarsa bunlari zaten onlarda ondan farkli davranmayacak
Birkaç gündür gördüğüm konular beni çok sinirlendiriyor. Beş para etmez adamlara kul köle olanlar, neler neler. Ya bir de anne olunca insan daha hassaslaşıp kızıyor. Direkt kendimi bunların ailelerinin yerine koyuyorum. Büyüt bin bir emekle bu yaşa getir, sefilin biri uğruna hayatını yaksın. Of sinirlerim çok bozuldu. Biraz kk detoksu mu yapsam ne yapsamAynen öyle daha burada cesareti yok gerçekte hayatta ne yapabilecek.
Kendine güveni yok,hayatı tanımıyor ama onu döven pislikle ciddi düşünmeye aşkı var.
Hayır sonra kızdı mi kızdı oluyor.
Kaçmayı biliyorlar sadece hizu bende aşırı yükseldim heralde
Terk etmeden mi? Hmm karşılıklı dövüşün o zaman.Erkek arkadaşımla ortaokuldan beri konuşuyoruz ciddi bir ilişkimiz var 3 ay sonra askere gidecek ve o gitmeden vakit gecirelim diye yanına gittim ben de konyada okuyorum yaz tatilinde de ailemin yaninda olacağım için gorusemeyiz diye yanina gittim. Ve sürekli beni evde tek bırakıyor evet çalışıyor konumdan bakiyorum nereye gittigine yalan da soylemiyor dun calismiyordu aksam biyere gidelum dedim bana yorgunum hava soğuk v.b bahaneler uretti bir sey demedim. Sonea bir arkadasi aradi geldim da goruselim diye yilda bir kere geliyor gitmem lazim dedi kavga cikarttim bende sonrasinda bana siddet uyguladi beni uzdugunu soyledigimde umursamadi bile sabah da hic bir sey demeden cikti gitti parmagim şisti diyorum napcaz diyo kes at ozaman diyor umursamiyor lutfen yardim edin nasil yola getirebilirim onu gururlu oldugumu gucly oldugumu onu terketmeden ona nasil gosterebilirim? Vicdan nasil yaptirabilirim?
Tehditlere boyun eğme görüntülerin var diye bir ömür onun dayağını mı yiyeceksin ailen öğrensin onların dayağını ye iki gün sonra unutulur herkes cahillik yapabilir kendini affettrirsin ama lütfen bu adamdan uzak dur cesaretli ol eyvallah etme ve gururlu ol yaşın kaç bilmiyorum ama bundan sonraki hayatın için bunu yapmalısınDüşünme mecburiyetinde kalıyorum
Tasvip ettiğimden değil lakin sevgilinizin şiddeti daha mı tatlı geliyor? Aile şiddetinden kaçıp elin herifinden dayak yemeğe devam mi edeceksiniz?Ailem duyarsa bunlari zaten onlarda ondan farkli davranmayacak
Zaten yoksun doğru düzgün hizu gitme boşver detoksu falan bdvye girmeBirkaç gündür gördüğüm konular beni çok sinirlendiriyor. Beş para etmez adamlara kul köle olanlar, neler neler. Ya bir de anne olunca insan daha hassaslaşıp kızıyor. Direkt kendimi bunların ailelerinin yerine koyuyorum. Büyüt bin bir emekle bu yaşa getir, sefilin biri uğruna hayatını yaksın. Of sinirlerim çok bozuldu. Biraz kk detoksu mu yapsam ne yapsam
Tamam gitmiyorumZaten yoksun doğru düzgün hizu gitme boşver detoksu falan bdvye girme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?