Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşünemiyorum çünkü tehdit ediyor beniSeni dövüp umursamayan kişiyle hala ayrılmayı düşünmüyormusun
Ailene durum ne olursa olsun anlat ve tehdit ederek size şiddet uyguladığını anlat. böyle mi yaşayacaksın.Ama mecburum anlayamadığım bazi seyler var tehdit ediyor beni oradan böyle yorumlar yapması kolay
Seni ben görüntülerle tehdit edip döven adamla ciddi ilişki mi dusunuyosun?
Bu olaydan sevgiline vicdan yaparak mı kurtulabileceğini sanıyorsun? Sevgililik evliliğin fragmanıdır. Şimdi seni döven adam, evlendiğinde kemiğini bırakmaz.Vicdan nasil yaptirabilirim?
Düşünme mecburiyetinde kalıyorumSeni ben görüntülerle tehdit edip döven adamla ciddi ilişki mi dusunuyosun?
Hala yola getirme peşinde misin? Yahu adam bildiğin öküz. Dövmüş seni. Bunu şimdi yapan evlensen her gün döver. Sen kendine bunu mu layık görüyorsun. Ayrılmak yerine vicdan yaptırmak istiyorum diyorsun. Senin arkana bakmadan kaçıp gitmenn lazım. Ortaokuldan beri görüşmen bir şey değiştirmiyor. İnsanlar bir tokat nedeniyle 30 yıllık evliliğini bitiriyor. Kimse şiddeti hak etmiyor. Aklını başına al. Gençliğini heba etme!Erkek arkadaşımla ortaokuldan beri konuşuyoruz ciddi bir ilişkimiz var 3 ay sonra askere gidecek ve o gitmeden vakit gecirelim diye yanına gittim ben de konyada okuyorum yaz tatilinde de ailemin yaninda olacağım için gorusemeyiz diye yanina gittim. Ve sürekli beni evde tek bırakıyor evet çalışıyor konumdan bakiyorum nereye gittigine yalan da soylemiyor dun calismiyordu aksam biyere gidelum dedim bana yorgunum hava soğuk v.b bahaneler uretti bir sey demedim. Sonea bir arkadasi aradi geldim da goruselim diye yilda bir kere geliyor gitmem lazim dedi kavga cikarttim bende sonrasinda bana siddet uyguladi beni uzdugunu soyledigimde umursamadi bile sabah da hic bir sey demeden cikti gitti parmagim şisti diyorum napcaz diyo kes at ozaman diyor umursamiyor lutfen yardim edin nasil yola getirebilirim onu gururlu oldugumu gucly oldugumu onu terketmeden ona nasil gosterebilirim? Vicdan nasil yaptirabilirim?
Kalma, değilsin zaten, nerde bu görüntüler telinde mi adamin?Düşünme mecburiyetinde kalıyorum
Terketmeden güçlü vegururlu oldugnu mu göstericen? Tamam canım hayırlı işlerErkek arkadaşımla ortaokuldan beri konuşuyoruz ciddi bir ilişkimiz var 3 ay sonra askere gidecek ve o gitmeden vakit gecirelim diye yanına gittim ben de konyada okuyorum yaz tatilinde de ailemin yaninda olacağım için gorusemeyiz diye yanina gittim. Ve sürekli beni evde tek bırakıyor evet çalışıyor konumdan bakiyorum nereye gittigine yalan da soylemiyor dun calismiyordu aksam biyere gidelum dedim bana yorgunum hava soğuk v.b bahaneler uretti bir sey demedim. Sonea bir arkadasi aradi geldim da goruselim diye yilda bir kere geliyor gitmem lazim dedi kavga cikarttim bende sonrasinda bana siddet uyguladi beni uzdugunu soyledigimde umursamadi bile sabah da hic bir sey demeden cikti gitti parmagim şisti diyorum napcaz diyo kes at ozaman diyor umursamiyor lutfen yardim edin nasil yola getirebilirim onu gururlu oldugumu gucly oldugumu onu terketmeden ona nasil gosterebilirim? Vicdan nasil yaptirabilirim?
Görüşemeyiz diye koştura koştura adama gitmişsin zorla mı getirtti seni. Konunda neden bahsetmedin azıcık tutarlı olun bari.Düşünemiyorum çünkü tehdit ediyor beni
Tehdit ediyorsa?Hala yola getirme peşinde misin? Yahu adam bildiğin öküz. Dövmüş seni. Bunu şimdi yapan evlensen her gün döver. Sen kendine bunu mu layık görüyorsun. Ayrılmak yerine vicdan yaptırmak istiyorum diyorsun. Senin arkana bakmadan kaçıp gitmenn lazım. Ortaokuldan beri görüşmen bir şey değiştirmiyor. İnsanlar bir tokat nedeniyle 30 yıllık evliliğini bitiriyor. Kimse şiddeti hak etmiyor. Aklını başına al. Gençliğini heba etme!
Düşünemiyorum çünkü tehdit ediyor beni
Neden ısrar ediyorsunuz? Seviyorum demeyin inanmam.Erkek arkadaşımla ortaokuldan beri konuşuyoruz ciddi bir ilişkimiz var 3 ay sonra askere gidecek ve o gitmeden vakit gecirelim diye yanına gittim ben de konyada okuyorum yaz tatilinde de ailemin yaninda olacağım için gorusemeyiz diye yanina gittim. Ve sürekli beni evde tek bırakıyor evet çalışıyor konumdan bakiyorum nereye gittigine yalan da soylemiyor dun calismiyordu aksam biyere gidelum dedim bana yorgunum hava soğuk v.b bahaneler uretti bir sey demedim. Sonea bir arkadasi aradi geldim da goruselim diye yilda bir kere geliyor gitmem lazim dedi kavga cikarttim bende sonrasinda bana siddet uyguladi beni uzdugunu soyledigimde umursamadi bile sabah da hic bir sey demeden cikti gitti parmagim şisti diyorum napcaz diyo kes at ozaman diyor umursamiyor lutfen yardim edin nasil yola getirebilirim onu gururlu oldugumu gucly oldugumu onu terketmeden ona nasil gosterebilirim? Vicdan nasil yaptirabilirim?
Ailem duyarsa bunlari zaten onlarda ondan farkli davranmayacakKizim bi kendine gel ya. doven tehdit eden adamla kimseye bise demesin diye evlenecek degilsin aklini basina al bakayim. Git ailene anlat ne yaparsa yapsin. Savciliga sikayet edersin korkma bu kadar ondan. O adamin senin goruntulerinle sana verecegi zarar inan ki onla evlenirsen yasayacaklarindan daha az olacaktir.
Ailemin duymamasi gereken bir şeyi biliyor ve onu anlatacagindan delikli ispatlı sekilde surekli bunlarla tehdit ediyorTam olarak ne var elinde? Ne diyerek tehdit ediyor anlat bakalim.
Korkma savcılığa git şikayetçi ol. Belki ailenden korkuyor olabilirsin. Bak ben 31 yaşındayım evliyim çocuğum da var. Şu an eşim beni tehdit etse gözünün yaşına bakmam şikayetçi olurum. Sen delirdin mi? Eşim olmamış olsa herhangi bir kadın ya da erkek yine gider aynı şeyi yaparım. Zaten bunu yapamayacağını bildiği için sana böyle davranıyor. Adam emin kendinden seni de tehdit ediyormuş oh ne ala!Tehdit ediyorsa?
sen gururlu ve onurlu değilsin önce bu gerçeği kabullen .Erkek arkadaşımla ortaokuldan beri konuşuyoruz ciddi bir ilişkimiz var 3 ay sonra askere gidecek ve o gitmeden vakit gecirelim diye yanına gittim ben de konyada okuyorum yaz tatilinde de ailemin yaninda olacağım için gorusemeyiz diye yanina gittim. Ve sürekli beni evde tek bırakıyor evet çalışıyor konumdan bakiyorum nereye gittigine yalan da soylemiyor dun calismiyordu aksam biyere gidelum dedim bana yorgunum hava soğuk v.b bahaneler uretti bir sey demedim. Sonea bir arkadasi aradi geldim da goruselim diye yilda bir kere geliyor gitmem lazim dedi kavga cikarttim bende sonrasinda bana siddet uyguladi beni uzdugunu soyledigimde umursamadi bile sabah da hic bir sey demeden cikti gitti parmagim şisti diyorum napcaz diyo kes at ozaman diyor umursamiyor lutfen yardim edin nasil yola getirebilirim onu gururlu oldugumu gucly oldugumu onu terketmeden ona nasil gosterebilirim? Vicdan nasil yaptirabilirim?