Erkek arkadaşımla ortaokuldan beri konuşuyoruz ciddi bir ilişkimiz var 3 ay sonra askere gidecek ve o gitmeden vakit gecirelim diye yanına gittim ben de konyada okuyorum yaz tatilinde de ailemin yaninda olacağım için gorusemeyiz diye yanina gittim. Ve sürekli beni evde tek bırakıyor evet çalışıyor konumdan bakiyorum nereye gittigine yalan da soylemiyor dun calismiyordu aksam biyere gidelum dedim bana yorgunum hava soğuk v.b bahaneler uretti bir sey demedim. Sonea bir arkadasi aradi geldim da goruselim diye yilda bir kere geliyor gitmem lazim dedi kavga cikarttim bende sonrasinda bana siddet uyguladi beni uzdugunu soyledigimde umursamadi bile sabah da hic bir sey demeden cikti gitti parmagim şisti diyorum napcaz diyo kes at ozaman diyor umursamiyor lutfen yardim edin nasil yola getirebilirim onu gururlu oldugumu gucly oldugumu onu terketmeden ona nasil gosterebilirim? Vicdan nasil yaptirabilirim?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek arkadaşım bana ilgi göstermiyor ve dövüyor yardım!!
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Yok banaBana mı?
- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
Terketsen de fayda etmez..
Adam zaten takmıyor seni.
Ayrıca seni döven,sövüp sayan bir adama karşı ne yapacağına bize soruyorsan aklından şüphe ederim.
Vicdani olan adam sevgilisini darp edip elini sisirirmi şaşkın kızım benim.
Güçlü olamazsın,bu adam senin a..zina da etse terketmeyeceksin belli ki.
Bu nedenle hiç bize numara yapma.
Ya ayril ya çek..
Adam zaten takmıyor seni.
Ayrıca seni döven,sövüp sayan bir adama karşı ne yapacağına bize soruyorsan aklından şüphe ederim.
Vicdani olan adam sevgilisini darp edip elini sisirirmi şaşkın kızım benim.
Güçlü olamazsın,bu adam senin a..zina da etse terketmeyeceksin belli ki.
Bu nedenle hiç bize numara yapma.
Ya ayril ya çek..
nasil yola getirebilirim
gururlu oldugumu gucly oldugumu
Vicdan nasil yaptirabilirim?
Ailenize bu son derece ''ciddi'' ilişkinizden bahsedebilirsiniz,yediğiniz dayağı falan da anlatın da ilişkinizin ciddiyetinden iyice emin olsunlar,belki bir önlem alırlar
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Kafayı mı yediniz siz. Size daha sevgiliyken şiddet uygulayan adamla evlenme derdindesiniz. gidip darp raporu alın polise gidin. ha bu adamla evlenirseniz artık o evden cesediniz çıkarErkek arkadaşımla ortaokuldan beri konuşuyoruz ciddi bir ilişkimiz var 3 ay sonra askere gidecek ve o gitmeden vakit gecirelim diye yanına gittim ben de konyada okuyorum yaz tatilinde de ailemin yaninda olacağım için gorusemeyiz diye yanina gittim. Ve sürekli beni evde tek bırakıyor evet çalışıyor konumdan bakiyorum nereye gittigine yalan da soylemiyor dun calismiyordu aksam biyere gidelum dedim bana yorgunum hava soğuk v.b bahaneler uretti bir sey demedim. Sonea bir arkadasi aradi geldim da goruselim diye yilda bir kere geliyor gitmem lazim dedi kavga cikarttim bende sonrasinda bana siddet uyguladi beni uzdugunu soyledigimde umursamadi bile sabah da hic bir sey demeden cikti gitti parmagim şisti diyorum napcaz diyo kes at ozaman diyor umursamiyor lutfen yardim edin nasil yola getirebilirim onu gururlu oldugumu gucly oldugumu onu terketmeden ona nasil gosterebilirim? Vicdan nasil yaptirabilirim?
- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.687
- 548
- 41
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Görüntülerin mi var elinde?Ama mecburum anlayamadığım bazi seyler var tehdit ediyor beni oradan böyle yorumlar yapması kolay
- 28 Mart 2020
- 4.061
- 16.629
- 158
Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
Seni dövüp umursamayan kişiyle hala ayrılmayı düşünmüyormusunErkek arkadaşımla ortaokuldan beri konuşuyoruz ciddi bir ilişkimiz var 3 ay sonra askere gidecek ve o gitmeden vakit gecirelim diye yanına gittim ben de konyada okuyorum yaz tatilinde de ailemin yaninda olacağım için gorusemeyiz diye yanina gittim. Ve sürekli beni evde tek bırakıyor evet çalışıyor konumdan bakiyorum nereye gittigine yalan da soylemiyor dun calismiyordu aksam biyere gidelum dedim bana yorgunum hava soğuk v.b bahaneler uretti bir sey demedim. Sonea bir arkadasi aradi geldim da goruselim diye yilda bir kere geliyor gitmem lazim dedi kavga cikarttim bende sonrasinda bana siddet uyguladi beni uzdugunu soyledigimde umursamadi bile sabah da hic bir sey demeden cikti gitti parmagim şisti diyorum napcaz diyo kes at ozaman diyor umursamiyor lutfen yardim edin nasil yola getirebilirim onu gururlu oldugumu gucly oldugumu onu terketmeden ona nasil gosterebilirim? Vicdan nasil yaptirabilirim?
EvetGörüntülerin mi var elinde?
- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.383
- 138
Git şikayet et seni kullanmasına izin verdiğin sürece bu böyle artarak devam ederAma mecburum anlayamadığım bazi seyler var tehdit ediyor beni oradan böyle yorumlar yapması kolay
Ya nereden buluyorsunuz böylelerini
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.