• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek Arkadaşım Ayrılmak mı İstiyor Yoksa Ben mi Abartıyorum Bilemedim

Oo süper, lütfen kendinizden taviz vermeyin. Gerekirse 1 gün sonra bile dönün, wp girin uzun uzun çevrimiçi kalın ama mesajlarını açmayın wp arkadasınıza yazın çizin şüphelensin sizden nasıl oluyormus empati bakalım. İlişkinin bitirip bitirilmesine takılmayın taktikleri uygulamaya bakın.
Maalesef ilişkinin başında çok hata yaptım. İlk başta yapacaktım bunu biz kadınlar kendimize ilgi gösterilmesini istiyoruz. Ben aşırı ilgiye de karşıyım ama bu kadarı fazla. Erkek ilişki koçlarının dediğine göre erkekler kovalayan taraf olmayı seviyorlarmış bundan sonra kendimi asla cepte göstermeyeceğim. Şu an son görülmesi 09:45 hala bir haber vermedi insan bir der babamla ilgileneceğim telefonla bugün ilgilenmeyeceğim diye inanın ben böyle davransa anlayış gösteririm.

Ben bu filmi daha önce izledim. Üniversitedeki erkek arkadaşım da böyle yapmıştı. Bunu yapmaya başladıktan kısa süre sonra da ayrıldı zaten. Ama herkes aynı değil, belki doğru söylüyor... Bilemiyorum.

Maalesef ilişkinin başında çok hata yaptım. İlk başta yapacaktım bunu biz kadınlar kendimize ilgi gösterilmesini istiyoruz. Ben aşırı ilgiye de karşıyım ama bu kadarı fazla. Erkek ilişki koçlarının dediğine göre erkekler kovalayan taraf olmayı seviyorlarmış bundan sonra kendimi asla cepte göstermeyeceğim. Şu an son görülmesi 09:45 hala bir haber vermedi insan bir der babamla ilgileneceğim telefonla bugün ilgilenmeyeceğim diye inanın ben böyle davransa anlayış gösteririm.
Az dayanın lütfen yaptığı hareketler, davranışlar maalesef normal değil. Şu an herşeyin eseri kendisi.

Bu insan uyumuyor da, sırf babasıyla mı ilgileniyor? Hiç mi tuvalete gitmiyor, kafa dinlemiyor? Hayır tüm boş vaktini sizinle doldurmasın; ama birkaç dakikalığına da olsa sizinle ilgilenebilir. Bir iki dakikalığına sizi ayırabilir, hal hatır sormanın yanında daha derin sohbetler açılabilir. Siz şu an istemeden mesafe koyuyorsunuz; ama azmettiriciniz sevgiliniz. Siz sebepsiz yere uzak durmuyorsunuz ondan. Biraz daha bekleyin, hiçbir tepki göstermeyin. Biliyorum çok zor. Bir süre sonra babasıyla mı, yoksa kan bağı bulunmayan başka biriyle mi ilgileniyor anlarsınız. Onu gün boyu düşünmeyi bırakın, yoksa kendinize enerji bulamazsınız.
Benim için de bunları söylemek kolay değil. Zamanında, 3 hafta boyunca yaşadığımı bile sorgulamayan biriyle çıkmıştım. "Annem rahatsız, abim boşanmak üzere, ablam işsiz, ben parasızım ama beni anlamıyorsun" bahaneleriyle saklambaç oynadık kendisiyle. Bekledim... bekledim. Sonra ondan ayrıldım.
Umarım sizin durum kısa sürede çözülür.

Back