- 20 Mart 2015
- 2.264
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
Sevgili hanımlar, şu an çok kötüyüm ve derteleşecek kimsem olmadığımdan buraya yazıyorum sevgilimle aynı üniversitede aynı bölümü okuduk sonra o okulunu bitirdi ve okulunu bitirince ilişki yaşamaya başladık. Ve tabiki de birbirimize 4 saat uzağız ve şu sıralar ailevi ve maddi sorunlar yaşıyor ve telefonda iletişimimiz azaldı bende de bu konuda hata var bunu sorun ettiğim zamanlar oldu. Bugün bana seni göremediğim için çok üzülüyorum bir de bu sorunlar çıktı ailemi düşünüyorum diye derdini açtı ve eğer istemiyorsam gidebileceğimi söyledi bu ilişkiden o söz beni aşırı üzdü birbirimizle buluşuyoruz ama hem onun bu problemleri hem de benim online derslerim yüzünden görüşmelerimiz çok az. Bir de malum Whatsapp çağında bazen mesajlarımı görüyor ama çok geç dönüyor sık sık da Whatsapp'a girdiğini söyleyemem. Yine aramalarına ve mesajlarına devam etse de şu an azaldı iletişimimiz. Ayrılmak mı istiyor anlayamadım. Şu an bende yazmıyorum üstüne gitmiyorum ama bu durum canımı çok sıkıyor. Artık mesajlaşmaktan sıkıldığını belirtiyor aklına eserse de telefonda beni arıyor.