erkek arkadasim ayni evdr yuzume bile bakmiyor

Sen daha çokdayak yersin bu kafayla. Hatta yarın öbür gün bu herif seni evlenmeden onunla birlikte olduğun için terkedebilir bile. Yazık....
heeee ne belli evlenmeden benle birlikte olan kız ühhüüüüüüüü demeyeceği dimi ama:KK45:

Çok yüksek ihtimalle diyecek zaten. Adamayrılmanın yolunu yapıyor, bulmuştur en namuslusundan bakire bir kız evlenmek için.
ee yatıp kalkmayacak o zaman evlenince bol bol olacak zaten bu acele niye ya bi çocukluklarını yaşasınlar..şimdi de gelir ben 20 küsür yaşındayım taam mı diye çakar lafı gider..

Gerçek ama,ana baba fiske vursa nefret ederler,sevgili yapsa ben bunu hak etmedimama deli gibi seviyorum derler..
hergün 3 posta anamı babamı sevmiyom diye konu açıyor mübarekler..ama sevgili vuruyorsa gül biter cennet sevgilinin ayaklarının altında süt hakkı mübarek vursa vurduğu yerde gül bitiyor,tekmelese tomurcuk tarlası yeşeriyor,anlamadım ki bu kızlarımızın ve sevgililerinin sado-mazo ilşkilerini ben:KK53:

konu açıp ortadan kaybolmak da son haftaların modası oldu. biz konuşuyoruz kendi kendimize.

ee yatıp kalkmayacak o zaman evlenince bol bol olacak zaten bu acele niye ya bi çocukluklarını yaşasınlar..şimdi de gelir ben 20 küsür yaşındayım taam mı diye çakar lafı gider..

hergün 3 posta anamı babamı sevmiyom diye konu açıyor mübarekler..ama sevgili vuruyorsa gül biter cennet sevgilinin ayaklarının hakkında süt hakkı mübarek vursa vurduğu yerde gül bitiyor,tekmelese tomurcuk tarlası yeşeriyor,anlamadım ki bu kızlarımızın ve sevgililerinin sado-mazo ilşkilerini ben:KK53:

Darling olayı daha mazoşist bence,al gülüm ver gülüm hesabı..

Sabah oğle akşam dövsün seni rica edicem.. Sizin gibiler ne yiyip iciyo neyle besleniyo kendinizi nasıl bu kadar degersizlestirebiliyosunuz helal valla.

Günlerdir bu ve buna benzer konular aynı kişi tarafından mı açılıyo acep???? Yok efendim sevgilim tokat attı ama seviyo beni, vay anam saçımdan sürükledi ama bana aşık, olmadı tekme tokat daldı ama emek var!!!Bune yahuu heeeeyyy ben böyle aşkı Asmalı Konakta Seymen Baharı dövdükten sonra Baharın kompleksi aşkında görmüştüm sonra kızda kanser olmuştu..Aha bu ergenlerin sonuda böyle olacak!...Ne aşkmış bunlardaki be??? yemişim böyle aşkın ızdırabını pehhhhh!....

hergün 3 posta anamı babamı sevmiyom diye konu açıyor mübarekler..ama sevgili vuruyorsa gül biter cennet sevgilinin ayaklarının altında süt hakkı mübarek vursa vurduğu yerde gül bitiyor,tekmelese tomurcuk tarlası yeşeriyor,anlamadım ki bu kızlarımızın ve sevgililerinin sado-mazo ilşkilerini ben:KK53:
Normal olanı bu sanıorlar bence, mesele burda.

24 yasindayim yuksek lisans yapıyorum cok gururslzuk yaptim biliyorum ama bi kere zora dustun mu gururun kirildu mu devami geliyormus toparlanmam lazım

X