- 20 Mart 2008
- 141.062
- 212.077
- 60
oyy ben anamın emeklerine yanayıııııım yanayyyııııım o vakit hanım abla
Ana hakkı ödenir,darling hakkı ödenmez..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyy ben anamın emeklerine yanayıııııım yanayyyııııım o vakit hanım abla
saygıyla eğildim bu lafın önündeAna hakkı ödenir,darling hakkı ödenmez..
heeee ne belli evlenmeden benle birlikte olan kız ühhüüüüüüüü demeyeceği dimi amaSen daha çokdayak yersin bu kafayla. Hatta yarın öbür gün bu herif seni evlenmeden onunla birlikte olduğun için terkedebilir bile. Yazık....
Çok yüksek ihtimalle diyecek zaten. Adam ayrılmanın yolunu yapıyor, bulmuştur en namuslusundan bakire bir kız evlenmek için.heeee ne belli evlenmeden benle birlikte olan kız ühhüüüüüüüü demeyeceği dimi ama
saygıyla eğildim bu lafın önünde
ee yatıp kalkmayacak o zaman evlenince bol bol olacak zaten bu acele niye ya bi çocukluklarını yaşasınlar..şimdi de gelir ben 20 küsür yaşındayım taam mı diye çakar lafı gider..Çok yüksek ihtimalle diyecek zaten. Adamayrılmanın yolunu yapıyor, bulmuştur en namuslusundan bakire bir kız evlenmek için.
hergün 3 posta anamı babamı sevmiyom diye konu açıyor mübarekler..ama sevgili vuruyorsa gül biter cennet sevgilinin ayaklarının altında süt hakkı mübarek vursa vurduğu yerde gül bitiyor,tekmelese tomurcuk tarlası yeşeriyor,anlamadım ki bu kızlarımızın ve sevgililerinin sado-mazo ilşkilerini benGerçek ama,ana baba fiske vursa nefret ederler,sevgili yapsa ben bunu hak etmedimama deli gibi seviyorum derler..
senceyasadıklarımizin geri donusu yok
ne yaşadınız
vuuu
ee yatıp kalkmayacak o zaman evlenince bol bol olacak zaten bu acele niye ya bi çocukluklarını yaşasınlar..şimdi de gelir ben 20 küsür yaşındayım taam mı diye çakar lafı gider..
hergün 3 posta anamı babamı sevmiyom diye konu açıyor mübarekler..ama sevgili vuruyorsa gül biter cennet sevgilinin ayaklarının hakkında süt hakkı mübarek vursa vurduğu yerde gül bitiyor,tekmelese tomurcuk tarlası yeşeriyor,anlamadım ki bu kızlarımızın ve sevgililerinin sado-mazo ilşkilerini ben
Normal olanı bu sanıorlar bence, mesele burda.ee yatıp kalkmayacak o zaman evlenince bol bol olacak zaten bu acele niye ya bi çocukluklarını yaşasınlar..şimdi de gelir ben 20 küsür yaşındayım taam mı diye çakar lafı gider..
hergün 3 posta anamı babamı sevmiyom diye konu açıyor mübarekler..ama sevgili vuruyorsa gül biter cennet sevgilinin ayaklarının altında süt hakkı mübarek vursa vurduğu yerde gül bitiyor,tekmelese tomurcuk tarlası yeşeriyor,anlamadım ki bu kızlarımızın ve sevgililerinin sado-mazo ilşkilerini ben
yasadıklarımizin geri donusu yok
ne yaşadınız
Evet haklisinBal gibi de çekersin restini
bırak git böyle adamla olur mu
Kendi hayatima bakacam artik haklisiniz ben aptallık ettim kimse benim durumuma dusmesin kizlar it gibi pismanim gorun halime hic bi erkege asla taviz vermeyinBal gibi de çekersin restini
bırak git böyle adamla olur mu