Merhabalar kizlar, konuya nereden başlasam bilemiyorum . Şimdi şöyleki ben 26 yaşındayim erkek arkadaşım ise 25 yaşında ikimizde okullarımızı bitirdik. Ben çalışıyorum erkek arkadaşımda yardımcı eczaciligi yapıyor . Biz 6 senedir çıkıyoruz. Ve okullarımız bittiğinden beri uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz . 7 aydır uzaktayiz malesef ikimizde farklı şehirlerde yaşıyoruz. Ben onun ailesi ile daha önce tanıştım ve iki üç kere görüştük aramız gayet iyiydi yada bana göre iyiydi tam bilmiyorum. Geçen yaz ailesi annen onun annesi ile tanissin dediler , bizde büyür ettik annesi annem ile tanıştı herşey çok güzeldi . Sorduğumda annem anneni sevmiş dediler. Anneannem vefat ettiğinde bile annemi arayıp baş sağlığı dilediler . Buraya kadar herşey mükemmel ama takı biz ilişkide adım atmak isteyene kadar . Hani adim atalım istedik bı tanışma olsun birşey olsun ama malesef ailesi daha erken dedi yardımcı eczaciligin bitir işini eline al para biriktir dediler bizde buna saygı duyduk tamam dedim bekleyelim sonuçta 2024 yazında bitecek yardımcı eczaciligi daha sonrada da ise baslicaksin dedik. Uzağız hani gel ailen ile tanış rahatça goruselim buluşalım ailem seni bilsin en azından dedim. Ama ailesi buna olmaz dedi ciddiyete biner olmaz tanışma dediler tabi burada bende kayışlar koptu. Sacma geldi çünkü bana. Benim ailem öyle insanlar değiller tanıştık hadi evlenin demezler asla .bunu söylememe rağmen ailesi malesef ikna olmamış . Durum boyle olunca erkek arkadaşım ailesi ile ufak bir tartışma yasamis , bu tartışma üzerine ailesi bu seferde olmaz sen küçüksün önce abin var abinin evlenmesi gerek bekle demişler . Abisi de ben evlenmek istemiyorum evlenmicem boşuna bekletmeyin onlari demiş ama malesef ailesi Nuh diyor peygamber demiyor. Sorun benmiyim diye sordum hayır diyor yemin ediyor. ama ailesi neden böyle yapıyor ben anlamıyorum. Neden sürekli evlenmeyelim ciddiyet olmasın diye böyle seyler sunuyorlar . Yani çocuğunun mutlulugu söz konusu iken neden boyleler . Tüm bunların üzerine bugün benimle ayrılalım diye konuşma yapma erkek arkadaşım , ne zaman evlencez belli değil dedi ailemi karşıma da alamam dedi . Belki 30 yaşına kadar evlenemicez dedi . Ayrılalım sen başkasını bul mutlu ol dedi . Tabi ben bunu duyunca daha da sinirlendim. Ama çok yoruldum kızlar, aklım artık cok karışık. Ailesi neden böyle yapıyor neden izin vermiyor nereye kadar ne zamana kadar beklicez . Ne zaman o ay vercekler bilmiyorum. O kadar tutarsizlarki belki bu yaz hadi tanışalım dicekler bunu bile bilmiyoruz çünkü çok tutarsız ve saçmalar . Yardım edin bana ne yapayım ben ya . Ağlamak istiyorum onu seviyorum çok seviyorum bir sene iki sene beklerim ama ömür boyu beklemek ... Evlenmek istiyorum çocuğum olsun istiyorum yuvam olsun ailem olsun istiyorum onunla olsun istiyorum ama neden herşey çıkmazda . Ben napicam çok yoruldum yaaaa yardım edin fikir verinn bana .