• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadam bana yaklamyor... Sizce neden ltfen yardm

ee her şey olabilir...
* heyecanı bitmiş olabilir
* ağzınızdan kötü tat ya da kokuyor olabilir
* ya da kendi ağzıyla ilgili bir problemi olabilir
* öpüşmekten çok başka şeyler hoşuna gidiyor olabilir (dokunmak gibi)
* öpüş şekliniz hoşuna gitmiyor olabilir
* öpüşmeyi bilmediğini düşünüyor olabilir

önemli olan siz öpmek istediğinizde ne yapıyor olması sizi itmiyorsa bence sadece öpüşmekten zevk almıyor olabilir artık...

ya arkadaşlar hepinizin tahminleri çok mantıklı aslında sanırım bnm bunu kendisine açmam gerek çünkü bu şeklde kendimi yemek istemiyorum ama yine de sizin görüşlerinizi bekliyorum hepinize teşekkür ederim şimdiden

arkadaşlar anlatacak kimsem yok ve utanarak size sormak istiyorum benim 2 yıldır birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var aramız allaha şükür çok çok iyi ancak bir sorun var erkek arkadaşım beni eskisi gibi öpmüyo hiç önceden fırsat kollardı ama şimdi tatil nedeniyle zaten görüşemiyoruz haftada bir çıkıyoruz ama onda da yok işte. çok moralim bozuluyo sizce neden ysapıyor bunu ama bana olan davranışlarında hiçbir değişiklik yok lütfen yardım edin moralim çok bozuk :(

konuşmayı denedinmi ?
yani bir konuşmanızda , görüşmenizde bana karşı değiştin falan dedin mi...

bundan bikaç ay önce demiştim ve o zaman da kavga etmiştik yok sen bana laf soktun ben bunu duymaktan korkuyordum dedi yine ben suçlu çıktım yani canım

bir arkadaş yazmış.. onun ağız ile ilgili bi problemi olabilir diye..
bu da olabilir ve siz sorduğunuzda bunu açık açık evet böyle bir problemim var diye söyleyemez bence..
hani desem ki sizden soğudu,ozaman yanınızda da olmazdı..
bunun dışında başka da bir sebep olma ihtimalide çok az gibi görünüyor..

ya bu alışkanlıktan geliyor sanırım belli bir süre sonra adam alışıyor mu ne atlamıyor üstüne hemen:)

bi soru sorcam konu sahibicim,sadece öpüşmekten mi kaçıyor yoksa başka şeylerden de mi:yerimseniben

yok canım konuşmaydı sarılmaydı el ele tutuşmaydı bunlarda bi sorun yok sorun.... dediğim gibi canım

Kesinlikle katılıorum laliş ablamakaydirigubbakcemile2
canın istiosa öp şekerim sende . baktn kaçıo sor nedenini . . . gamyoncuiremsu

valla canım sanırım öyle yapacağım çünkü durup dururken nedenini sorarsam sorun çıkacak acaba biraz da ben de gurur yaptığım için mi bile bile yapıyor demiyo değilim :)

Yorum bekliyorum diye mesaj yollamayın. Zamanla paylaşım yapılacaktır...Zaten bir çok fikir verilmiş..Bundan ötesi, dertlerde geyik yapılırsa cezası var biliyorsunuz

Başkasıyla yeni bir beraberliğe başlamayı da düşünüyor ..zaten haftada bır görüşüyormuşsunuz ..sana sezdirmemek için ilişkiyi eski kıvamında tutmak ıstıyordur ya diğerı olmazsa diye diğeriyle olayı sağlamlastrdıktan sonra bazı seylerı bahane ediğp ilişkisini koparabılır ..
giderse de gıtsın yolvermekten baska bır caren yok zaten .. gidene dur diyemezsin ..

bunu erkek arkadasına sorsan kaydirigubbakcemile 2 yıl olmuş artık bazı şeyleri rahatça konuşacak duruma gelmiş olmalısınız

bunu erkek arkadasına sorsan kaydirigubbakcemile 2 yıl olmuş artık bazı şeyleri rahatça konuşacak duruma gelmiş olmalısınız

Hera, bu yorumun için öncelikle teşekkür ederim.

Gelelim esas konuya kimsenin kişisel haklarına böyle müdahale edemessiniz, söz söyleyemessiniz. Yapıcı yorumunuz varsa yorumunuzu yapın yoksa geyiği geyik başlığında yapın. Kimseyi rencide etmeye hakkınız yok. Bu yorumlar yüzünden insanlar ciddi olarak sıkıntı yaşamaktadır. Bu sıkıntıyı yaşamaya hakkınız yok ! Çok mu ayıp bir soru ? 2 sevgili ? Birbirine yaklaşması çok mu büyük hata ? Bu nasıl bir kafa yapısıdır ?

Ayıp...

Konuya gelince Hera'nında dediği gibi 2 sene olmuş, bence karşılıklı konuşun bunu. O yaklaşamıyorsa sen aç konuyu. Direk sor sebebini.

Back