Erkek arkadam bana yaklamyor... Sizce neden ltfen yardm

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
arkadaşlar anlatacak kimsem yok ve utanarak size sormak istiyorum benim 2 yıldır birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var aramız allaha şükür çok çok iyi ancak bir sorun var erkek arkadaşım beni eskisi gibi öpmüyo hiç önceden fırsat kollardı ama şimdi tatil nedeniyle zaten görüşemiyoruz haftada bir çıkıyoruz ama onda da yok işte. çok moralim bozuluyo sizce neden ysapıyor bunu ama bana olan davranışlarında hiçbir değişiklik yok lütfen yardım edin moralim çok bozuk

öpüşmek istemiyor olmasının altında ne gibi problem olabilir ki?
yani hareketlerinde hiçbir değişiklik yok diyorsun, bir tek öpmüyor diyorsun.
öpmezse öpmesin, o koşsun peşinden seni öpmek için....

canım zaten ben belli etmiyorum farkında değilmiş gibi davranıyorum ama neden böyle yapıyor çok merak ediyorum sadece

haha yıne denılecek ,losap,zampule,kolonya dıye kaydirigubbakcemile3

bence de öpmezee öpmesin ,hıc aldırma ağırdan sat kendını :)

canım ;
kendin demıssın 2 yıl oldu dıe..
erkekler boledır..
daha once tabıı kı bayılacaktı senı opmek ıcın
heyecanlar zamanla dınıyooor..
zaman gectıkce dusuncelerı degısıo erkeklerın
şimdi sorsan ne gerek var lıselıler gıbı der mesela..
daha olgun olalım kendımızı bılmemız lazım dıe dusunur..
senı sevmedıgınıde dusunme yoksam yanında olmazdı..

canım onun duygularından eminim ama yine de bazen aklıma gelmiyo değil tabii ama yine de üzülüyorum işte malesef

Sadece öpüşme kısmında mı sorun var,yani ilgisi nasıl..eskisi gibi ilgili mi..sarılıyor mu..öpüşmede sorun varsa acaba dişinde çürük olabilir mi,sen hissetmeyebilirsin ama koku yapar..benimki sadece bir fikir tabi..

ya cnm ben de öyle yapmayı düşünüyorum ama bu sefer de sen durup dururken sorun çıkarıyosun ne alakası var diyo bu sefer de tartışmaktan korkuyorum ama gerçekten nedenini merak ediyorum belki de farkında bile değildir ama bilmiyorum...

Samimi arkadaşlarından yada ailenden birine sor ağzım kokuyo mu diye :sinifsinif:, sen hissetmeyebilirsin çünkü, başka bir yorum aklıma gelmiyo şindi kafamçokkarıştı

sormaz mıyım canım anneme soruyorum diş macunum da iyi ve ağzım koku da yapmıyo offf yaaa

canım valla sorunun benim ağzımdaki bir sorundan veya kokudan kaynaklanmadığını düşünüyorum çünkü ben bu konularda çok ama çok dikkatliyimdir

valla her ilişkinin başı iletişim ,bunu bize sormak yerine ona sormalısın çünkü biz burda ne dersek diyelim bir tahmin olamdan öteye geçemez.sevgiline bunu sora.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…