- 9 Ocak 2008
- 1.193
- 2
- 42
- Konu Sahibi EU1
Kızlar eşim oğlumun ismini aras koymak istiyor sizce nasıl bir isim. Çok kararsızım yardımcı olurmusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar eşim oğlumun ismini aras koymak istiyor sizce nasıl bir isim. Çok kararsızım yardımcı olurmusunuz
benimde oğlum olacak Allah'ın izniyle..
herseyin bası saglik
saglikli olsunlar yeter
ama gercekten cinsiyetini bilmek cok guzel bir duygu, oglum yada kızım diyebilmek :))
12. haftada ogrendim oglusumu ben babasi havalara uctu
hani nerde pipisi diye sordu hemen
doktor bey bile güldü haline...
Bende erkek annesiyim,hep kız geciyordu içimden ama kısmet boyleymis Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin..saglıkla kucaklarımıza alalım insallah..birde benim rahim agzımda dikiş var biraz riskli bi hamilelik geciriyorum Allah hepimize yardımcı olsun..kızlar varmı guzel isimler dusundugunuz biz cok kararsızız..ALAZ nasıl sizce?
ALAZ ismi cok kaba geldi kulagima.. bende cok zorlandim isim konusunda.. en sonunda esim 5 isim yazdi ve ben yazdim 5 isim .. kura cektik ..EFE cikti :)
Kuradaki diğer isimlerinizi merak ettim.yazarsanız belki bizede fikir olur.
ben oğluma Batuğ isdımini koyucam benim adımda tuğba benim ismimin yerdeğiştirmişi yani babasıda yiğit istiyo YİĞİT BATUĞ nasıl sizce