Erkek anneler bakar msnz?

Masal the end

hem kırıcı hem kırılgan
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
593
61
36
oğlum 2 yaşında ve geçtımız hafta ben çalışmaya başladıgım için oglumu bakıcıya verdik
bugun bakıcısı bana oglumun yumurtalarından birinin yukarda oldunu birininde hiç belli olmadıgını soyledı boyle birşey olabılırmı boyle bir sorun varsa çaresi varmı doktora goturcem tabı
ama once bı sızlerden bılgısı olan varsa sorup öğrenmek istedim

inmemiş testis diye bişey var canım ama detaylarını bilmiyorum, doktor söyler sana.
yani evet böyle bişey olabilir ve tedavisi var ama dediğim gibi detayları bilmiyorum, kaç yaşına kadar tedavi edilmeli vs...
siz hiç fark etmediniz mi canım ya da rutin kontrollerde doktorunun dikkatini çekmedi mi?

yok hiç farketmedık benım yaşım küçük zaten acemılık işte ya moralım çok bozuk umarım kötü bişey yoktur

Allah şifa versin canım...
istersen netten de biraz araştır, kesin bilgiyi doktor verir tabi ama en azından bilgin olur.
geçmiş olsun

Çocuk doktorunun anlaması lazımdı rutin aylık muayenelerinde .Kontrol etmiyormuydu dr hiç oğlunun cinsel organını .Abartılacak bir durum yk öle isede çk basit bir operasyonla indiriliyor küçükken oldugu içinde hiç bişi anlamaz korkma sağlıklı uzun mutlu bir yaşam dilerim ailenle...

bende duymustum bunu endıselenme bence hemen bır doktora goturup nedır nedıgıldır ogren

meraba.benim büyük oğlumunda sağ yumurtası yukarıdaydı vede fıtığı vardı.11 aylıkken ameliyat oldu..ameliyat yarım saat sürdü ve o gün taburcu olduk.eve geldiğinde sanki ameliyat olan o değildi.çok rahattı..korkmayın sakın.bu ameliyat çok kolay bi ameliyat.ama inşallah sizde böyle bi sorun yoktur..

X