• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğiniz Göbekli mi olmalı, Göbeksiz mi, yoksa siz Göbekten iğrenenlerden misiniz?

Erkegını nasıl olmalııı yada nasıl:)

• Ankete Katılan
    45
  • Anket Kapalı .
valla ben evlendiğimde azcik gübüş vardı(94kg civarı),6sene geçti benim eşim 30kg aldı,ve dakka başi beni suçluyor,sen yemek yapıyorsun bende dayanmıyorum-yıyorum diyor,tombik gibi dolaşıyor:roflol:

Benimki kocaman göbişli ama o kadar seviyorum ki o göbeğini :asigim: :asigim: :utangac:
Valla göbeğini ayrı seviyorum onu ayrı :roflol: :roflol: Napim çok tontiş

evlenmeden önce çok dikkat ediyordu.
evlendik kocaman bir göbeği oldu.
tabii benim güzel yemeklerime dayanamadı:)
ayy aşkım benim şimdi askerde ve göbek möbek kalmadı.
tabii o bu halinden gayet memnun.
formunu koruyup almayacakmış tekrar.
görücezz bakalım:)

benim eşim rahat 1 ekmeği yer üstüne gazlı asitli içecekte içer tatlıda yer.yediği adama kilo yağ değilde kas oluyor.benimki kaslı bir erkek.iş gereği sürekli ayakta ondanda almıyor.düzenli spor yapıyorr :))
benden azimlii.
göbüşünün hiç çıktığını görmedim.8 yıldır :)))

gobekten hıc haz etmem.. :delphin: kendımde azcık oluyor bazen onu erıtıcem dıyee gunlerce ugrasıyorum.. zemuszemus bırde sevdıgım adamda gobek ıstemem.. cok sukur kı yok zaten.. opuyorumnanaktan :asigim:

allahtan eşim zayıf bir insan
ama ben göbekten nefret ederim bu nefretim ise ekmek teknesinde kirliden kaldı hala o adamı görünce midem bulanıyor pis göbeği geliyor aklıma
göbekli olabilir insan ama bunu öyle acık bir sekilde tesir etmesi beceriksiz olup düğmeleri acık yada dar bir tisört bunlar daha cirkin gösteriyor bence

tabıkı gobıssız olsunn zaten bu gıdısle hıc olmıcxak gıbı asırı zayıf bırazcık kılolu olabılır ama gobek cık asla

şişkoom benim canım kocam:)

göbeklidir hemde göbüşü kucağında oturur kocaman:) çok tatlı...

hep hayalimde şişko kel biri vardı.. kel değil ama ileride kelleşir nasılsa:)))

Back
X