- 19 Kasım 2024
- 41
- -6
- 25
- Konu Sahibi ecesoguksu
Bir kişiyle tanıştım 1 haftayı geçti konuşuyoruz. Yüz yüze de geldik tanıştık gayet beyefendi. Fakat bu kişi 3 ay önce nişan atmiş. Kızın ailesine karşı saygısızlığı olmuş. Çocukta garip bir şekilde ilgi açlığı var. İçine kapanmış dışarı çıkmıyor ve neden böyle oldum diye sorguluyor. Bende yüzüne vuruyorum nişan olayından dolayı vs diye. Oda sinirlendi sevsem istesem düğüne 1 ay kalmıştı neden düzeltip evlenmim dedi.Fakat bu kişi bildiğiniz benden sevgi dileniuor. Dizine yatim başımı okşa gerçekten sevilmek istiyorum çok mu vs diyor. Bende bunu ne vasıfla yapıcam sevgilim misin flört mi diyorum ses yok. Hem sana koşuyorum diuor hem tanıyalım diyor. Benim ağzımdan da çıkan kelimeue bakıyor yani mutlu etmeye hazır. Beni nöbetteyken otogardan aldı tutanak yeni vs fedakar birisi aynı zamanda. Dün gece yine ilgi konusu açıldı sevgilim flörtüm değilsin bana canım cicim deme terslerim dedim. Ben öyle canım cicime kanacak direkt üstüne atlayacak birisi değilim dedi biliyorum zaten dedi Telefonu kapadım. Sabahta konuşmak istemediğimi 1 haftada eve gelen kızın normal bi düşüncede olmadığını söyledim onları istiyorsan bul beni iki arada derede bırakma ben netlik istiyorum kendimi salak yerine koydurmayacak kadar akıllıyım yazdım. Oda aradı haklısın özür dilerim yanliş düşündüm vs dedi. Normal arkadaş kaldık. Bu adamın amacı ne ben zaten saldım ama ne yapmaya çalışıyor? Aynu zamanda ilgili de yaklaşıyor