- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
- Konu Sahibi Zerrin0909
Aayy evet evet devaminu yazsam bos bi konu icin ban yicem gereksiz yere degmezVa
Vallahi aklıma şey geldi saçlarımdan tut beni yerlerde sürükle gerisini siz tamamlayın artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aayy evet evet devaminu yazsam bos bi konu icin ban yicem gereksiz yere degmezVa
Vallahi aklıma şey geldi saçlarımdan tut beni yerlerde sürükle gerisini siz tamamlayın artık
Gece vakitleri komik konular denk geliyor maalesefKizzz beni güldürmeyin kocam duyacak buneeee sen ne okuyooon diyecek
Aman diyimAayy evet evet devaminu yazsam bos bi konu icin ban yicem gereksiz yere degmez
telefonu elinden bir cekip alsaKizzz beni güldürmeyin kocam duyacak buneeee sen ne okuyooon diyecek
Valla kıyametler kopar Hele ki bu konuda ben nerden geldim buraya dua topigine gidiyim baritelefonu elinden bir cekip alsa
Kocacım bi kere ısıra bilirmiyim deKizzz beni güldürmeyin kocam duyacak buneeee sen ne okuyooon diyecek
Sen dersin sen..Ben ısırayım diyorumda gıdıklanıyorum diyo
elimde tesbih ya vedud cekiyorum bide ayipliyorum su an kendimiValla kıyametler kopar Hele ki bu konuda ben nerden geldim buraya dua topigine gidiyim bari
Bütün dua topigi burdayiz masallahValla kıyametler kopar Hele ki bu konuda ben nerden geldim buraya dua topigine gidiyim bari
Güldürmeyin beniiii valla morardım kendimi tutmaktanKocacım bi kere ısıra bilirmiyim de
Bacım kıllı kıllı sorun olmuyor mu ?Kızlar yeni evliyim. Eşim bana zorla göğsünü ısırtıyor. Bu beni tiksindiriyor. Acaba sizin eşleriniz de böyle şeyler istiyor mu?
Aha ha öldüm heleelimde tesbih ya vedud cekiyorum bide ayipliyorum su an kendimi
Bende ısırıyorum bazen ...ben isiriyorum bazen adam aciyor diyor insan eşinden tiksinir mi yahuuuuu
elimde tesbih ya vedud cekiyorum bide ayipliyorum su an kendimi
Biz ne ara kaydık buralaraBütün dua topigi burdayiz masallah
Kıtlama sevmiyormuş reisBacım kıllı kıllı sorun olmuyor mu ?
Isiri ver ne olacak o da mutlu olsun
Bi kerecikde sen herifin memesini kıtla ❤
Banu Alkan miydi neremiiii neremiiii sarkisi geldi aklimaKocacım bi kere ısıra bilirmiyim de
Tefriciye falan baktım erkek memesi kaldım burda gidemiyomBiz ne ara kaydık buralara
merakBiz ne ara kaydık buralara
Aaa içimiz fesat gıııııııBiz ne ara kaydık buralara