• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğin evlilik kararını kadına bırakması

rengarenkdunyam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
909
443
103
İzmir
Çok kısa bir şekilde anlatıyorum.... Görücü usulu tanışıp bir müddet konuştuğunuz bir bey var, bir karar vermeniz gerekiyor ve beyefendi bu kararı kıza bırakıyor .... Siz ne yapardınız?
Ben ilk olarak olumsuz olduğunu düşünüp, bunu dile getirmekten mi çekiniyorsun dedim.... Ben olumsuz değilim ama son karar senin dedi....
Siz nasıl tepki verirdiniz?

Çok kısa bir şekilde anlatıyorum.... Görücü usulu tanışıp bir müddet konuştuğunuz bir bey var, bir karar vermeniz gerekiyor ve beyefendi bu kararı kıza bırakıyor .... Siz ne yapardınız?
Ben ilk olarak olumsuz olduğunu düşünüp, bunu dile getirmekten mi çekiniyorsun dedim.... Ben olumsuz değilim ama son karar senin dedi....
Zaten karar kadının olmalı değil mi?
Hani erkek teklif eder ama kararı kadın verir. :dondurma:

Ben yeterince sevmediğini düşünürdüm. Belki sadece mantık evliliği yapmaktır niyeti..

Bunların evliliğe heveslilerinden hayır görmüyoruz.
Bir de böyle olsa ne olur Allah bilir..:KK14:
Ne bileyim benimde yakın arkadaşım var onlarsa bizim gibi tanıştılar görücü usulu onun sevgilisi evlenmek için can atıyor, benimkinin tayini çıktı gidecek bizim durumumuz ne olacak diye ben soruyorum

Back