erkegin çapkınını parmagından tanı

..nehir..

mutluyum ben mutluyum
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2008
672
0
35
Erkeğin çapkınını parmağından tanı Anne karnında belirleniyor
Almanya’daki Chemnitz Üniversitesi bilim adamlarına göre, erkeğin anne karnında maruz kaldığı testosteron (erkeklik hormonu) seviyesi onun çapkın olup olmadığını belirliyor.

‘Ellerine dikkatli bakın’
Araştırmayı yürüten Johannes Honekopp, anne karnında fazla miktarda testosteron alan erkeklerin çapkın olduklarını söylüyor. Honekopp, kadınların çapkınları tanıması için de parmaklarına bakmasını istiyor ve “Yüzük parmakları işaret parmaklarına göre daha uzun olan erkekler çapkın olur” diyor.

index1fu0.jpg

vay vayyy,hem de belirgin bişi. kolay fark edilir..
ama ben zaten capkınını elimle koymus gibi buluyorum:))

hemen baktım uyuyan adamın parmaklarına merak kötü bişey :))
ikiside hemen hemen aynı boyda demekki kocişim çapkın degil :)))))))))))

Bu Alman, İsviçreli, İskoç vs. bilimadamlarının hiç işi gücü yok mu yahuuu:uhm:
"Hadi arkadaşlar bugün erkeklerin parmaklarını karşılaştırıcaz. Biliyosunuz geçen sefer ayak büyüklüğüne göre bi saptama yaptık ama kesmedi.. Belki bu daha inandırıcı olur hayde parmakları şey pardon kolları sıvayalım" ..
Ne bu yaaa, bu kadar da uyduruk bilim mi olur.
Bilime ve bilim insanlarına olan saygısını kaybettirecekler insana zorla beee kafamçokkarıştı

ayy benmkinde baya fark var sanki burda değil şmdi ama hatırladıgım kadarıyla :KK43: sorguya cekiim ben şunu :))

İsviçreli bilim adamları deneyi neticelendirmişler..
Yazdıkları raporda tüm dünyadaki erkeklerin yüzük parmakları işaret parmaklarından büyük çıkmış :p Buna önlem olarakta yeni çıkarttıkları İsveçli denizcilerin kullandıkları el kreminin İsviçreli denizcileri versiyonu olan kremi piyasaya sürmüşler :)

böyle saçma bir araştırma duymamıştım...ya aynı boydadır yada birazcık uzun ne yani azcık uzunsa az çapkın çok uzunsa çok çapkın mı olucak...bunun ölçüsü ne nerden bilcez...ben sevgilimkilere bakmadım bakmam da boş yere rahatsız etmenin alemi yok..sonra kadınlara laf ediyorlar deli saçması şeylere inanıyoruz ve yapıyoruz diye...ben laf söletmicem valla kendime...:1closedeyes:

böyle saçma bir araştırma duymamıştım...ya aynı boydadır yada birazcık uzun ne yani azcık uzunsa az çapkın çok uzunsa çok çapkın mı olucak...bunun ölçüsü ne nerden bilcez...ben sevgilimkilere bakmadım bakmam da boş yere rahatsız etmenin alemi yok..sonra kadınlara laf ediyorlar deli saçması şeylere inanıyoruz ve yapıyoruz diye...ben laf söletmicem valla kendime...:1closedeyes:

ben git sevgilinin eline bak yada bakma diye konuyu açmadım zaten dikkatimi çekti paylaşmak istedim
bi araştırma sonuçta %100 kesin garantisi verilmemiş

hangi elin yüzük parmağına bakıcaz kızlar:roflol:
ben eşimin iki eline de baktım
birinde uzun birinde kısa

ay gölecem gülmekten:roflol:

X