Erkeğin Burcunu Bil Aşık Et

mutluluğunuz daim olsun inş arkadaşım ALLAHU TEALA ayırmasın yorum eklediğin içinde ayrıyetten tşkler

Oğlak kadını Boğa erkeği hakkında neler diyebilirsin Axisude?

Oğlak Kadını - Boğa Erkeği
Boğa erkeği sorumluluk sahibi, evcimen, iyiliksever, hırslı ve çalış kandır. Ailesine iyi bakar. Tek kelimeyle bütün kayınvalidelerin rüyasıdır. Ayrıca hiç düşünmeden evin yönetimini ve sorumluluğunu size bırakacağını tahmin etmelisiniz, çünkü size güvenebileceğini bilir. Sizin açınızdan bir parça romantizmin zara rı olmaz, çünkü sonuçta eşiniz Venüs tarafından yönetilen bir burçta doğmuştur.

Sizin de belli konuları en azından onun kadar iyi bildiğinizi fark etmemesi için kendinizi ara sıra "küçük aptalcık" olarak göstermek zorunda kalabilirsiniz.

Size ve ailenize göstereceği özen sayesinde hiçbir şeyin yokluğunu hissetmeyeceksiniz, para konusun da tartışmalar size yabancıdır, çünkü kadın olmanızı takdir ettiğinden, gardırobunuzu hesabından donatmanıza ses çıkarmayacaktır. Evlendikten sonra çalışmak istemeniz, onu mutlu etmeyecektir. Onu kısa zamanda baba yapmanızı tercih eder.

Merhaba
Terazi kadini ve Koc erkegini de yazabilirmisin. Erkek akadasim koc burcu tesekkurler

Merhaba
Terazi kadini ve Koc erkegini de yazabilirmisin. Erkek akadasim koc burcu tesekkurler

Terazi ve Koç burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz.. Terazi insanı zarif, duygusal, sevecen ve romantiktir. Karşı cinse nasıl hitap etmesi gerektiğini iyi bilir. Diğer taraftan da bazı konularda oldukça kararsızdır. Terazi insanı sadık ve uyumlu bir partnerdir. Koç ise zeki, girişken, neşeli ve biraz da ayran gönüllüdür. Ayrıca hayatı dolu dolu yaşamayı sever ve özgürlüğüne düşkündür. Özellikle de kısıtlanmaktan ve yönetilmekten hoşlanmaz. Eğer bu iki tip olumsuz taraflarını dizginlemeyi becerirlerse çok uyumlu olacaklardır. Özellikle Koç burcu ikili ilişkilerde sadakat problemi vardır. Kolay kolay bağlanmaktan hoşlanmaz. Seksüel açıdan Koç burcu insanı, Terazi burcuna göre biraz daha arzulu ve tutkuludur. Bu iki tip birbirlerinden çok farklıdır. Uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalamaları zordur.

benim ve nişanlımın da burçları ile ilgili uyumu yazarsan sevinirim axisude =)

ben ikizler, nişanlım balık.

benim ve nişanlımın da burçları ile ilgili uyumu yazarsan sevinirim axisude =)

ben ikizler, nişanlım balık.
İkizler Kadını - Balık Erkeği
Balık erkeği, denildiği gibi "durgun bir su"dur ve asla onu dalgalandırma girişimi gibi bir hataya düşmemelisiniz. Hayaller, onun doğasının bir parçasıdır. Yavaş ve tembel olarak tanınsa da bir olaya, herkesi şaşırtarak çabuk tepki verebilir. Çoğu kez ne istediğini bilmediği için, nasihat verecek bir eşe ihtiyacı vardır. Para nadiren sorun olacaktır. Hayallerine ve fikirlerine hitap etmeyen bir işte sadece para için çalışmaz. Eğer cesaretinin eksik olduğunu düşünüyorsanız, attığı adımlarda ona yardımcı olun. Ona başarabileceğini devamlı tekrarlayın. Gerçek ten başaracaktır. Onun yanındayken mükemmel bir ev kadını ve ahçı olmanıza gerek yok. Sadece istediğinde içine çekilebileceği, rahat bir yuva yeterlidir. Balıklar saldırgan değil, tam aksine çok centilmendirler. Diğer ırktan insanlara karşı nadiren önyargıları vardır. Paylaşmayı sevmez, geçmişi ve ailesi hakkında çok az şey öğrenebilirsiniz. Çok hassas ve kırılgandır. Bütün dinlere ve komşu ülkelere karşı ilgisi vardır.

merhaba,
terazi kadını ile başak erkeğinin uyumunu yazarmısınız teşekkürler şimdidennn

Terazi ve Başak arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Başak burcu akıllı, sevecen, iyi niyetli, güvenilir ve detaycıdır. Bir kez sevdiği zaman güvenilir ve sadık bir aşık olacaktır. Munis bir mizacı vardır. Kendini ifade ederken direkt bir dil kullanır. Hoşuna gitmeyen konularda çekinmeden eleştiri yapar ve kırıcı da olabilir. Bu onun kötü niyetinden değil içten olmasından kaynaklanmaktadır. Terazi insanı ise zarif, duygusal, sevecen ve romantiktir. Başak kişilik özellikleriyle Terazi'yi fazlasıyla etkisi altına alır. Terazi de renkli kişiliği ve samimi tavırlarıyla Başak burcu için eğlenceli bir partner olacaktır. Terazi ince ruhlu ve anlayışlıdır. İyi bir sevgilinin yanı sıra iyi bir dinleyici ve iyi bir dost da olacaktır. Fakat duygularını kolay kolay belli etmez. Dolayısıyla Başak, Terazi'nin bu gizemli yönünden etkilenir. Başak'ın, Terazi insanını elinde tutabilmesi için duygu ve düşüncelerini yumuşak bir dille ifade etmesi gerekmektedir. Her iki tip de çok yönlü ve faaldir. Seksüel açıdan romantik ve isteklidirler. Uzun vadede eğlenceli ve uyumlu bir ilişkileri olabilir.

teşekkür ederim, birçok özellik uyuyor yalnız niye ikizler kadını ile ilgili yorum yok. sadece balık erkeği hakkında yorum, hani kadının istekleri :44:

teşekkür ederim, birçok özellik uyuyor yalnız niye ikizler kadını ile ilgili yorum yok. sadece balık erkeği hakkında yorum, hani kadının istekleri :44:

üstekinde ikizler kadını ve balık erkeği uyumu nasıl olur onunla alakalı kadınlarla alakalı burç yorumu diyorsan yanlış yerde arıyorsun klasörün adı ah erkekler canımcım erkekler olduğu için konu başlığı erkek burçları verildi

pardon arkadaşım konuyu burçlar bölümüne taşımışlar ah erkekler bölümüne açmıştım şimdi baktım konu admin tarafından taşınmış

çok teşekkür ederim başak erkeği ile ilgili söyledikleriniz çok doğru :)

benim erkeğim ikizler çok memnunum:)

benim burcum balık yükselenim ikizler. onunda burcu ikizler yükseleni balık:)
dengesizliğimizle dengeleniyoruz

ve burda arkadaşın yazdığıyla birebir aynı karakteristik özellikler

Peki ya yay kadını ve aslan erkeği nasıl?

Yay Kadını - Aslan Erkeği
Bu ilişki, açıksözlülük ve özgürlüğün beraberinde getirdiği her şeyi sunar. Aslan, Yayın tutkusunu açığa çıkaracak anahtarı elinde tutar. Sekste mükemmel bir uyum sağlaya bilirsiniz. Birbirinize dikkat eder, birbirinizin sosyalliğinden faydalanırsınız. Macera sevgisini paylaşır ve zorluklara kolay kolay yenilmezsiniz. Her şey sizin mutlu bir çift olacağınızı gösteriyor.

Yay kadını ve Aslan erkeği karşılıklı olarak birbirlerine hayran olan ve birbirlerinin hatalarına aldırma yan bir çifttir. Siz kendinize, hayran olacağınız şeyler yaratan bir erkek istiyorsunuz. Aslan bazen apaçık, bazen de iddialı bir şekilde, sizin için doğru kişidir. Her şeyde haklı olduğunuz iddiasından biraz vazgeçmek zorundasınız, çünkü Aslan, kışkırtılmadı ğı ve siz bu ilişkinin hakimi olmaya çalışmadığınız sürece, sakin ve yumuşak olacaktır. Bu kadar güçlü iki kişilik bir araya gelince, hakimiyet kavgası eksik olmayacaktır. Hoş bir maç! Ancak ikisi de evliliği daimi bir güç savaşına çevirmemek için yeterince dikkatlidir. Bazen biri, başka zaman diğeri geri adım atacaktır. Yay kadını, açık sözlülüğü ve alaycı uyarılarıyla tanınır. Bu özelliklerini Aslan karşısında gizlemek zorundadır. Çünkü Aslan, özgüveninin sarsılmasına ya da aptal durumuna düşürülmeye hiç tahammül edemez. Başka bir erkekle flört etmeniz kıskanç Aslanın hiç hoşuna gitmez. Yine de Yay kadını için eşine daima açık ve dürüst olmak, onu dolambaçlı yollarla sinirlendirmek hiç de problem olmayacaktır.

Aslan, bir eş olarak sizde karar kıldıysa, onun "tuzağına" düşmemek, kolay, olmayacaktır. Ona "evet" demeniz için gece gündüz peşinizi bırakmayacak ve sizi her yerde takip edecektir. Aslanın en çok kullandığı sözü "Ben korurum"dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…