Ya bana da koc erkegi yengec kadininin uyumunu yorumlayabilir misiniz acaba?
Ve aslan burcu erkeğine aşıksanız hapı yutmuşsunuz demektir
merhaba arkadaşım seni diğer konularıma yaptığın yorumlardan tanıyorum
Yengeç Kadını - Koç Erkeği
Siz, duygularınızı gizlemede; o ise sizi açmada büyük zorluk çeker. Büyük olasılıkla ilişkide zorIuklar yaratacak olan neredeyse klasik bir tartışma durumu.
Bu da yetmez, o kendini, kendisi gibilerden oluşan bir toplumda, gü venilir aile çemberinden daha rahat hisseder ve siz Yengeç kadini ola rak bu durumdan aci çekersiniz. Dü rüst ve neredeyse acimasiz tarziyla, özellikle de seks konusunda, size kendini sevdirmeye çalişmaktan çok, aci verecektir. Ihtiyaciniz olan duygusal şefkati, bu erkek genelde size veremez. Ama bu, sizi gerçek ten sevmedigi anlamina gelmez. Koç ve Yengeç birbirlerine ateş ve su kadar terstir, ama zit kutuplar birbirini çeker.
Siz daima gayretli ve bir işe sonu nu getirmek için başlayanlardansi niz, buna karşin a daima yenilik ara yişi içindedir. Genelde de ona ulaşa madan sikilir-. Bir şey için savaşabi lir, ama bunu gerçekten isterse.
Koç erkeğiyle hareketli bir yaşam sürersiniz; değişimi ve sosyalliği se ver. Çoğu zıtlıklarda, tartışmalar katlanılmaz olabilir. Fakat ikiniz de kindar değilsiniz.
ayy caniim senin mesaji okuyunca hemen baktimda aslan burcuna hakkaten allah yardimcin olsunbende koctan yakinir dururum susiyim bari
merhaba arkadaşım seni diğer konularıma yaptığın yorumlardan tanıyorum
Yengeç Kadını - Koç Erkeği
Siz, duygularınızı gizlemede; o ise sizi açmada büyük zorluk çeker. Büyük olasılıkla ilişkide zorIuklar yaratacak olan neredeyse klasik bir tartışma durumu.
Bu da yetmez, o kendini, kendisi gibilerden oluşan bir toplumda, gü venilir aile çemberinden daha rahat hisseder ve siz Yengeç kadini ola rak bu durumdan aci çekersiniz. Dü rüst ve neredeyse acimasiz tarziyla, özellikle de seks konusunda, size kendini sevdirmeye çalişmaktan çok, aci verecektir. Ihtiyaciniz olan duygusal şefkati, bu erkek genelde size veremez. Ama bu, sizi gerçek ten sevmedigi anlamina gelmez. Koç ve Yengeç birbirlerine ateş ve su kadar terstir, ama zit kutuplar birbirini çeker.
Siz daima gayretli ve bir işe sonu nu getirmek için başlayanlardansi niz, buna karşin a daima yenilik ara yişi içindedir. Genelde de ona ulaşa madan sikilir-. Bir şey için savaşabi lir, ama bunu gerçekten isterse.
Koç erkeğiyle hareketli bir yaşam sürersiniz; değişimi ve sosyalliği se ver. Çoğu zıtlıklarda, tartışmalar katlanılmaz olabilir. Fakat ikiniz de kindar değilsiniz.
Ya ben kac tane burc yorumu okudum ama hicbiri de bu kadar dogru degildi. Surekli sacma sapan seylerden tartisiyoruz ya baska bisey yok ayrica da cok patavatsiz oldugu dogru maalesef, sefkati de bi bana yok zatencok tesekkuur ederim caniiim
koçta zordur duyguları göstermeyi beceremez diktatördür hep dediğim olsun der emir almayı sevmez koç bi sevgilim vardı
ay evet evet her dedigimin zittini yapmistir simdiye kadarduygularini gosteremedigiyse apacik bi gercek.. butun ortak arkadaslarimiz onun beni cok sevdigini soyler ayrildigimiz zamanlarda bile bana da gelip tam tersi davranir hicbisey anlamadim ben valla :26:
odun gibi deil adam gibi bir erkekle beraber olmak lazım deilmi
aynen ya ben soylerdim askim bana surpriz yapar misin diye artik yuzsuzluge vurup hahahabide hep ben simartirdim ahh erkek olcak kizmisim ama neyse o zaman ben bu yorumu dikkate aliyim su andan itibaren ulasilmaz olmaliyim
hahahha ışıkları kapamasının sebebi elektrk parası.............. senin burcun ne canımaayyy benim isim cok zor bu adamlaa yaa... balik iste... bazen beni cileden cikariyor.. ama yazi da uymayan tek bi nokta var.. romantizm.. anam bu adam romantik de degil.. isiklari kapatmasinin tek sebebi elektrik parasi
hahahha ışıkları kapamasının sebebi elektrk parası.............. senin burcun ne canım
aaah ben..... ben tam bi akrebim... yükselenim basak..
evet demin karşılaştırmıştım,,,
Akrep Kadını - Balık Erkeği
Akrep "çöl hayvanı", Balık "suların sakini"dir. Bu tam bir karşıtlık olarak düşünülemez. Ama astroloji, hayvanlar âlemi değildir. Sandığınızdan fazla ortak yönünüz var, çünkü ikiniz de su grubunda doğdunuz. Bu insanlarda sezgiler, mantıksal hesaplardan önce gelir. Geniş bir fantezi gücünüz var, değişim için çabalıyorsunuz. Bu çok şey vadeden bir durum değil mi?
Balık erkeği fazlaca hülyacılığa kaçar ve ruh hali değişimlerinde ümitsiz bir vakadır. Siz ise yapı olarak daha azimlisiniz. Balık erkeği bir şeye takılıp kalırken, siz ayağa kalkıp gücünüzü tekrar toplayabiliyorsunuz. Ara sıra onu sertçe gerçekliğe çekmenizin bir zararı olmaz.
Balık erkeğiniz kesinlikle "balık gibi soğuk" değildir. Bunu sizi bir kadın olarak istediğinde fark edeceksiniz. Aşk konusundaki yaratıcılığı görülmemiş düzeydedir. İlgi alanlarınız konusunda çok uyumlusunuz. İkiniz de sanata yatkınsınız. Balık erkeği, şiiri sever. Belki size bir aşk şiiri bile yazar.
sagol canim bilgiler icin... Benimkinin uymayan yanlari o zaman ya yasam kosullari kisiligono degistirmis ya da yükseleninden kaynaklaniyor.. Tomantizm konusunda hiiiiiiiiic.. öyle bi kelime lugatimizda yok.. Ask mesk yok... Ay yoksa evlilik mi öldürdü aski??? Ama dogru siirler yaziyormus, yani kendine ait ya da bir yerde görüdüp de hosuna giden.. Ama bana hic yazmadi.. Bi ajanda bulmustum, orda burcu diye bu kiza yazmisti görünce cok üzülmüstümIliskimizde bi eksiklik var.. Acaba benden mi kaynaklaniyor bilemiyorum..
benim burcumda yükselenimde yengeç sevgilimde balık birde bizim uyumuzu paylaşrmsnz size zahmet:))birde benim sevgilim tam balık değil sanırım uymayan çok şey var:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?