Erkeğin Burcunu Bil Aşık Et

iste benim askim ihihi her haliyle cok tatlidir benim askim:)o bunu cok iyi bilyiorda bidaha solicem "seni cok seviyorumm" ileride bizi neler bekliyor bilemeyiz ama seni tanimak seninle tanistigimdan beri gecirdigim zmn benim icin cok degerli herseyimsin benim yaramaz askim:))

benim sevgilim de kova ama hiç uymuyoooo bu tanımlara :))

Bende ıkızler burcuyum sevgılım yay burcu ama burda soylendıgı gıbı yay burcunun ozgurlukcu cok gezmeyı seven neselı ozellıklerı uyuyor ama ask durumunda ben ılıskıyı ıstememıstım basta cok mucadele ettı hatta bu ne ya dalga mı gecıyor dedım ben baktımkı zamanla cıddı dusunuyor su anda 2 sene oldu hep soyler az ugrastırmadın dıye capkında degıl ama gozu dısardamı dersenız ınsanları cok ıncelıyor yolda yururken vs hatta kendı erkek arkadası bıle onune bak demıstı sakayla hatta ben ılk baslarda bozuluyodum nıye bakıyosun dıye ama gıyımlerıne vs bakıyor sonra baktımkı cıddende kotu nıyetle bakmıyor yanı kısacası yay burcunun ıcınde kotu nıyet art nıyet yok bu arada 17 aralık dogumlu aksam ezanı okunuyormus dogdugunda ama ınternettekı sıtelerde 2 sıtede yukselenı ıkızler cıkıyorken baska sıtede boga cıkıyor bılgısı olan varmı hangı burc acaba yukselenı? Yanı ıkızler burcu gıbı konuskan hareketlı ama yukselenı ıkızler olsa ben cekemezdım onu cok konusurdu:) boga burcunda sadakat on planda tabıkı bılen varsa cvplarsa sevınırım:)

balık burçlarının hayallerini bilemem ama birinin yani nişanlım olucak o adamın çok saçma hayalleri var bazen bişeyi fazlaca söyler olmuyacak şeyleri bile ama benim hayal kurmama asla izin vermez illa bişey söyleyip hayallerimi öldürür. hiç romantik değil romantiklikten gram anlamaz. benim ne düşündüğümü ne hissettiğimi hiç bi zaman anlamaz bişeyi ben istiyorum diye değil kendisi isterse yapar benim istediğim bişeyi o istemezse kesinlikle yapmaz. kendi kafasına göre takılır hep benim istemediğim şeyleri yapar. bu huyundan dolayı ondan nefret ediyorum. akıl verilmesinden hoşlanmaz diyo ama çokta baskı yapmayı sever onu yapma bunu yap diye bağırınca da ben ne yaptım sadece bir kere söyledim olur

evet balık burcu erkeklerinin ütopik hayalleri olabiliyor ama asla o hayallere laf etmemek gerek..çok kızıyolar o zaman

evet balık burcu erkeklerinin ütopik hayalleri olabiliyor ama asla o hayallere laf etmemek gerek..çok kızıyolar o zaman

iyi de canım benim ben normalde bişey demem ama sürekli aynı şeyi her gün sürekli tekrarlayınca sinir oluyorum ama benim en küçük bi hayalimde hemen gıcık bişey söyleyip hayallerimi öldürüyo hayal kuramıyorum onun yüzünden

ah akrep burcu erkekleri çok zor ya. ufak ufak cilveleşmeyi severler. ama dengesizdirler

akrep erkeğiyle ilgili bende birşeyler söyleyeyim . en son bir akreple birlikteydim .
akrepler fazla konuşmaktan hoşlanmıyor . sizi tavlayana kadar bıcır bıcır konuşur ilgisini hoşlantısını çok güzel bir şekilde ifade eder . akrep erkeği birinden hoşlandıysa açık açık gider bunu söyler . yani utanır çekinir ben adım atayım diye düşünmeyin . size adım atmıyorsa bilin ki sizden hoşlanmıyordur . ama gidip açılırsanızda durumu değerlendirir hangi erkek öyle değildir ki . o yüzden ilginizi belli edin ama asla ilk adımı atmayın . çünkü akrepler elde edene kadar uğraşmayı severler ve aklına koydukları kadını mutlaka elde ederler .başta arkadaş gibi görseniz bile onu ne yapar ne eder sizi kendine aşık eder . çok yakışıklı olmasada çok karizmatik zengin olmasada bir çekiciliği vardır ve çoğu kadın karşoı koyamaz .maskülen özellikleri çok fazladır çünkü . kıskançtır sahipleniciliği fazladır . saçma sapan şeylere kafasını takıp kıskançlık yapar bazen göstermez bile ama birşey olduğunu anlarsınız .bide istediği olmayınca hırçınlaşıyorlar . o zaman kalp kırabiliyorlar rahat . eğer çok duygusal hassas briiyseniz bence uzak durun . çünkü ilişki sırasında çok yıpranırsınız . cinselliğie çok düşkündür buda önemli . bu tip konularda tabularınız vs varsa sizden sıkılcaktır .ilişki kısa sürecektir .
aslında iyi bir özellik gibi görünsede fazla dürüstlüğü canınızı sıkabilir . ilişkide her istediğini alıyorsa kolay kolay aldatmaz . aldatıcağı varsa çeker gider .önemli konularda dürüst davranır . yani bu iyi bir özellik ama bence her doğru her yerde söylenmez .o yönden bence bazen can sıkıcı olabiliyor ama iyi bri özellik de sayılabilir .
agresiftir dediğim gibi sakin biri asla değildir .çok çabuk parlayabilir şaşırtabilir .ilişki iki evrede yaşanır öncesi ve sonrası . öncesinde tanıdığın adamdan eser kalmaz ilişkiye başlayınca .. başka bir yüzünü görürsünüz . eleştirye asla açık değildir . kendi yaptığı hataları görmez kendi hatası için bile karşı tarafı suçlar .bencildir kendi istekleri ön plndadır . merhamet duygusu azdır .pat diye hayatınıza girebilir pat diye çıkar hiç birşey anlamazsınız .aslında hafif depresif karekterdir . kendine ne kadar güveniyormuş gibi görünsede çevresinde çok insan olsada neşelide görünse depresif bir tarafı vardır . sadakat konusunda ufak bir şüphesi varsa bile çeker gider hiç uğraşmaz . hoş sadık da olsanız gidiyor da neyse ..
yani çok çıt kırıldım hassas duygusal bir kadınsanız uzak durun asla yanınıza yaklaştırmayın bile . ama bir adamı yola getirmek isteyen dişli hırslı bri kadınsanız sizin için ideal olabilir . ama ben birinci kategoriden olduğum için daha fazla uğraşamadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…