Boğa burcu
Ona destek olun, problemleri olduğunda konuşması için zorlamayın. Sadece hep yanında olduğunuzu anlamasını sağlayın.
tatlım çok güzle bir çalışma emeğin için çok teşekkürler
bunun erkek versiyonuda var mı elinde?
bunun da kadın için olanı varsa yazarmısın lütfen
ikizler erkeği ve oğlak kadını nasıl olur canım?
yengeç erkeği çok çekingen oluyor malesef
akrep erkeğiyle ilgili yazılan her kelime doğru
mükemmel tespitler
Allah yardımcımız olsun bu akreplerle
bnm vardı bi akrep dikkat et akrepler anlamadan sokar çok sever dürüsttürde ilklerde sona aldatıverir bende öle oldu hiç yapmaz die güvendiğin herkez yaparda o yapmaz diye toz kondurmadığım öle güven vermiştiki ama ummadığın taş baş yararmış sende dikkatli ol güvenme
Aslan burcu birine aşık oldunuz. Bu erkek aklınızı başınızdan almış olabilir. Ve siz de aslan erkeğinin aklını başından almak istiyor olabilirsiniz. Bu durumda aklınıza gelen birkaç muhtemel soru : Aslan burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır, neleri sever, ona nasıl yaklaşmak gerekir, aslanlar nelere kızar, nelerle mutlu olur, nasıl bir kadın ve sevgili ister ? Aslan burcu bir erkek kesinlikle bakımlı ve hoş bir bayan isteyecektir. Onun karşısında her zaman, kendi evinizde olsanız bile bakımlı ve güzel olun. Kıyafetlerinizi titizlikle seçin.
Aslan erkekleri, kadında dişiliğe büyük önem verir. Onlar için dış görünüş çok ama çok önemlidir. Bir kadında güzellik ve uyum ararlar. Bunun yanında sevimli ve sempatik bir kadın olmasını isterler.
Bir aslan burcu erkeğine aşıksanız :
Yaptıklarını övmeyi, ne kadar güçlü biri olduğunu söylemeyi unutmayın.
Farklılığınız olmalı. Yani ne kadar özel bir kadın olduğunuzu ona hissettirin. Onun böylesi güçlü bir kadına layık olduğunu belirtin. Böylece yeri geldiğinde egemen tavırlarınıza göz yumabilir.
Bakımlı olun ve dişi yanlarınızı erkeğinize muhakkak hissettirin. Toplumda beğenilen bir kadın olmanız onun gururunu okşayacaktır.
Onu destekleyin. Size uymayan hareketleri varsa, sinirli olduğunda değil, sakin olduğu bir gün konuşarak izah etmeye çalışın.
İlişkinize verdiğiniz önemi belirtin. Fakat üzerinde baskı kurmaya kalkmayın. Unutmayın o bir kendi ormanın kralıdır.
Onun kraliçesi de sizsiniz.
Adım attığı projelerde onun yanında olun. Başarılı olacağını, ona çok inandığınızı belirtin.
Başkalarının sizin için söyledikleri güzel sözler, kendini şanslı bir erkek olarak görmesini sağlayabilir.
Ben özel bir kadınla beraberim diye düşünmesini sağlayın.
Sizin için yaptıklarını özellikle başkalarının yanında övünerek anlatın. Onun ne kadar güçlü bir erkek olduğunu belirtin.
Onun hobilerine ilgi gösterin. Hatta yakından ilgilenin. Tuttuğu takım, kullandığı arabayla ilgili bilgiler edinin.
Onu sıkboğaz etmeyin. Kaba davranmayın. Sadık olun ve asla yalan söylemeyin.
Dürüst davranın. Sorunları kavgayla değil, anlaşarak çözmeye çalışın.
Size yanlış davrandığında geriye çekilin ve bekleyin. Size doğru yaklaştığından hemen pes etmeyin. Ne kadar gururlu bir kadın olduğunuzu gösterin. Ama fazla da uzatmayın. Ona bu hareketleri yakıştırmadığınızı söyleyin.
Esprili olun, şirin davranın, ona isteklerinizden bahsedin. Fakat üstelemeyin. Bunları sırasıyla size sunmaktan zevk alacaktır.
Cinselliği önemseyin. Yatakta sıcak ve sevgi dolu davranın.
O ortamı neşelendiren bir erkektir. Yaptığı esprileri hafife almayın. Onu gülümsetmeye çalışın. Minik şakalar yapın. Çocuksu yanlarınızı gösterin. Ama yeri geldiğinde ne kadar güçlü bir kadın olduğunuzu anlamasını sağlayın.
Egosu onun her şeyidir. Asla gururunu incitecek sözler etmeyin. Kendinize etmemesi için belli bir saygıyı aranızda muhafaza edin.
oy fistik gece yatmadin mi sen
nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Boğa burcu bir erkeğe aşıksanız aman dikkat ! Öncelikle şunu söylemek istiyorum, ERKEKLERİN KALBİNE GİDEN YOL MİDELERİNDEN GEÇER, Sözü tamamen boğa burcu erkekleri düşünülerek söylenmiş olmalı. Boğa burcu olan bir erkek için sevdiği kadının mutfakta hamarat olması son derece önemlidir. Boğa burcu olan erkekler yemek yemeyi çok sever. Ve özellikle güzel yemeklerden ve keyifli sofralardan hoşlanırlar. Burcu boğa olan bir erkek sabit fikirlidir ve hemen öyle yeniliklere adapte olmaz.
Bir gün aniden saçınızı değiştirdiğinizde ya da sık sık cep telefonunuzu değiştirdiğinizde onun antipatisini kazanacağınızı asla unutmayın. Boğa burcu erkekleri gelenekseldir. Son derece sadık ve dürüst bir kadın isteyen boğa burcuna asla ama asla yalan söylemeyin !
Bunun yanı sıra :
Muhakkak yemek yapmayı öğrenin. Çünkü bu erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer.
Ona ait herşeyi sahiplenin, değer verin ve korumaya çalışın.
Parasını ondan önce düşünün. Har vurup harman savurmayın.
Dişiliğinizi asla ihmal etmeyin. Bu erkeğin cinselliği oldukça güçlüdür.
Kendinizle ilgili saç, giyim v.b konularda ani değişimler uygulamayın. Yani sizi tanıdığından saçınız siyahsa, bir müddet sonra sarı bir saçla karşısına çıkmayın.
Dürüst olun ve asla yalan söylemeyin.
Ona sadık kalacağınızdan emin olmasını sağlayın.
Size güven duyması için, ondan hiçbir şeyinizi gizlemeyin.
Güzel bir sofrada, ellerinizle hazırladığınız yiyecekleri, dişiliğinizi hissettirerek sunmaya çalışın.
Sakin ortamlardan hoşlanan Boğa erkeğine, diskoya gidelim mi diye bir teklifte bulunmayın.
Nezaketinden kırmayabilir ama ikincisinde hayır diyebileceğini unutmayın.
Sorduğunuz soruların cevabı için günlerce bekleyebileceğinizi unutmayın. Yani anında cevap vermesini beklemeyin.
Görünüşünüze özel önem verin. Sizi güzel bulmasını sağlayın.
Sizinle ilişkiye başladığında, sizi asla aldatmayacağını bilin. Nerdesin, niye aramadın, beni aldatıyor musun gibi cümleler kurmayın. Çünkü o bunu yapmaz.
İnatçı olan Boğa erkeğini, mantıklı konuşmalar yaparak ve ilişkinize verdiğiniz önemi belirterek, ona olan sevginizden bahsederek kolaylıkla esnek düşünmesini sağlayabilirsiniz.
Ona destek olun, problemleri olduğunda konuşması için zorlamayın. Sadece hep yanında olduğunuzu anlamasını sağlayın.
Programlı bir erkek olan Boğa, dağınık, karmaşık ve ne yaptığı, nasıl davranacağı belli olmayan bir kadına asla tahammül edemez. Onun için planlı davranmaya çalışın.
Ben birşey sormak istiyorum.Ben yengeç burcuyum.Senelerdir arkadaşım olan insan da yengeç burcu.Lisedeyken teklif etti,olur mu olmaz mı diye denedik,olmadı.Sonra seneler sonra bu sefer evlenme teklif etti.Kabul etmedim,ama gönlüm hep onda.Üç senedir bana,yarın iste yarın evlenelim,diyor.Ama inanılmaz dengesiz.Benimle sadece sarhoşken açık konuşabiliyor.Ayıkken gayet soğuk ve kararsız bir yapıya bürünüyor.Ben de yengeç olduğum için,güvenmeden hiçbir şeye karar veremiyorum.Bu davranışları normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?