Erkeğin Burcunu Bil Aşık Et

Boğa burcu
Ona destek olun, problemleri olduğunda konuşması için zorlamayın. Sadece hep yanında olduğunuzu anlamasını sağlayın.

kesinlikle çok doğru! malesef pek sabırlı değilim ve anlatsın diye baya bi dırdır yapıyorum. bu huyumdan vazgeçmem lazımmm

ikizler erkeği ve oğlak kadını nasıl olur canım?

Oğlak Kadını - İkizler Erkeği
Bu burçta doğan bir erkek, sizi çekecek niteliklere sahip değildir. Onun huzursuz ve sinirli tarzı sizi çileden çıkarabilir. Daima yapmak istediği, özlem duyduğu şey, farklılıktır. Tezatlar içinde mutlu yaşar. Bir kadın ondan gerçekten hoşlanıp hoşlanmadığından emin olamaz, çünkü ifade tarzı ve davranışları daima çelişkilidir. Bir an sizi ilgiye boğarken, diğer an oldukça kayıtsız olabilir. Şanssız olaylardan sonra bir "tıkaç"' olarak İkizler erkeği, sizin içîn doğru değişim olabilir, çünkü o en derin istek ve endişelerinizi açabileceğiniz bir insandır.

Elbette ortak tercihleriniz de var dır örneğin belli yer ve ülkeler ancak İkizler erkeğiyle bir yuva kurma niyetiniz, kızgınlığa yol açabilir. Sadece, bir kadınla devamlı bir ilişki düşüncesi bile, bireysel özgürlüğünün sınırlanması gibi geldiğinden, ona dehşet verir. Seve seve âşık olur ve her fırsatı da değerlendirir. Aşkta rutinlik onu sıkar ve bu tekdüzelik onu, düşmanca ve kavgacı yapabilir. Entelektüel üstünlüğünü daima yeni şeyler üzerinde kanıtlamalıdır. Bu üstünlüğünü kolayca kabul ederseniz, İkizler erkeği kendini hayal kırıklığına uğramış hisseder. Zaferini kutlamadan önce bir itiraz, protesto ya da kavga olmalıdır.

Ona zevk veren hiçbir şeyden ye terli doyum elde edemez. Bu nedenle onu alkol ve uyuşturucudan uzak tutun, bu çok tehlikeli olabilir. İkizler erkeğine para konusunda da dikkat etmelisiniz. Sahip olduğu varlıklar elinden uçup gidiverir. Banka hesabı kabardığında kendini huzursuz hisseder ve paradan kurtulmak için bahaneler arar. Emniyeti, sadece emniyetsizlikte bulur. Arkadaş olarak kalırsanız, birbirinizden sıkılmazsınız. İlişkinin devamında bu erkeğe bağlanmak isteyip istemediğinizi, iki kere düşünüp taşının. Onunla ortak bir gelecek çok emin değildir, ancak beraberlik tartışılmaz bir zevktir.

akrep erkeğiyle ilgili yazılan her kelime doğru
mükemmel tespitler
Allah yardımcımız olsun bu akreplerle

akrep erkeğiyle ilgili yazılan her kelime doğru
mükemmel tespitler
Allah yardımcımız olsun bu akreplerle

bnm vardı bi akrep dikkat et akrepler anlamadan sokar çok sever dürüsttürde ilklerde sona aldatıverir bende öle oldu hiç yapmaz die güvendiğin herkez yaparda o yapmaz diye toz kondurmadığım öle güven vermiştiki ama ummadığın taş baş yararmış sende dikkatli ol güvenme

oy fistik gece yatmadin mi sen

Kelimesi kelimesine doğru!

canım benim bende rica etsem ikizler kadınıyla oğlak erkeğini yayınlar msın
bende yorumlarım genelde ama kendi burcumu çözemediğimden bu konuda başarısızımm
şimdiden teşekkürler

boğayla ilgili yorumlar çok doğru. teşekkürler.

Ben birşey sormak istiyorum.Ben yengeç burcuyum.Senelerdir arkadaşım olan insan da yengeç burcu.Lisedeyken teklif etti,olur mu olmaz mı diye denedik,olmadı.Sonra seneler sonra bu sefer evlenme teklif etti.Kabul etmedim,ama gönlüm hep onda.Üç senedir bana,yarın iste yarın evlenelim,diyor.Ama inanılmaz dengesiz.Benimle sadece sarhoşken açık konuşabiliyor.Ayıkken gayet soğuk ve kararsız bir yapıya bürünüyor.Ben de yengeç olduğum için,güvenmeden hiçbir şeye karar veremiyorum.Bu davranışları normal mi?

tabi ki davranışlarının böyle olmaması gerekir. üzgünüm ama bu karakterde biriyle mutlu olabileceğini hiç sanmıyorum.

teşekkür ederim..sanırım ben de böyle düşünüyorum,ama düşünmek istemediğim için tutulacak yer arıyorum..

Koç erkeği;

Tam anlamıyla benim kocamı anlatmıştınız. koç erkeği kadın gibi kadın ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…