• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeği elde tutmanın yolları.

Yagmurun_kizi

Çocuklarım benim herşeyim...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
6.602
8.284
148
bağlayacak "olmazsa olmaz"ları biliyor ve uyguluyor musunuz? Uzmanlar, kadınların 10 hatadan uzak durması halinde, sevdikleri erkeği asla kaybetmeyeceklerini savunuyor.
Erkekler konuşmayı sevmez
Biraz suskun olan erkek sevgilinin sürekli üzerine gidip, ısrarla, her şeyin yolunda olup olmadığını sormak ters tepkiye yol açıyor. Uzmanlar, erkeklerin, kadınlar kadar çok konuşmayı sevmediğine ve tek başlarına da çok mutlu olabildiğine dikkat çekiyor.
Hesabı devamlı ona ödetmeyin
Erkeklerin genellikle cömert davranmayı sevdiğini ifade eden uzmanlar, 'Ama bırakın, içlerinden gelerek bunu yapsınlar. Eğer her zaman hesap ödeme görevini ona bırakıyorsanız, kendilerini kullanılmış gibi hissederler' diyor.
Duygularınıza hakim olun
Partneriniz sizden taş gibi duygusuz olmanız beklenmiyor, yeter ki tartışmalar sırasında duygularınıza hakim olup bir yetişkin gibi konuşun. Erkekler gözyaşlarından etkilenir ve hiçbir erkek bir kadını ağlatmak istemez.
Arkasından konuşmayın
Arkadaşlarınıza anlattığınız şeyler konusunda çok dikkatli olmanız gerekiyor. Siz unutabilirsiniz veya affedebilirsiniz ama, arkadaşlarınız size yapılan haksızlıkları kolay unutmazlar. Anlattıklarınız olumsuz olmasa da, sevgilinizle ilgili olan bütün sırlarınızı ortaya dökmekten kaçınmalısınız. Bazı olaylar yalnız sizin aranızda kalmalı.
Fazla ileri gitmeyin
Erkekler duygularını kadınlar kadar kolay gösteremez. Fazla ileri gidip gitmediğinizi anlamak için önce bir deneyin. Elini tutun veya omuzuna elinizi koyun ve nasıl bir tepki vereceğini görün. Eğer fazla yakınlıktan rahatsızlık duymuyorsa, sorun yok. Ama hareketlerinize karşı çekingen davranıyorsa, onu fazla zorlamayın.

benim eşimde çok konuşmazdı.sen ikimizin yerine konuşuyorsun derdi hep.bende çözüm buldum baktım konuşmuyor bende sustum.bu sefer o sordu neyin var canım konuşsana diye.yok dedim senin kafan şişiyor heralde baksana tepkisiz kafa sallıyorsun yorum yapmıyorsun.artık çok konuşmamdan şikayet etmiyor hemde ben monologdan kurtuldum.artık dıalog aşamasındayız :).bu taktik işe yaradı kızlar tavsiye ederim.

erkekler kadınları elde tutmayı bilirse,bizler karşılığını fazlasıyla gösteririz

Valla onu bilir onu söylerim bunların hepsini yapsanız da kaçacak adam kaçar.. Evlenmeden önce bülbül kesilen, o ince ruhlu nazik adamın içine evlendikten sonra bir yaratık giriyor.. Sarmısak,kutsal su ,zemzem suyu hak getire!..

Yani diyeceğim herşey köprüyü geçene kadar..

vallah bunlarinm hepsini yap et yinede giden gider, nice kadinlar var sacini süpürge eder kocasinin her dedigine boyun eger yinede terketmek isteyen koca terkediyor

erkegi elde tutalım derken bız bızden gıdecegiz ve hıç bır faydasıda olmayacak sorun kendılerınde beyınlerınde sevgıyı aşkı bıtırmışlerse eger ne yaparsak yapalım gormezler.yani bızler cok kotude olsak eger bızı sevıyorlarsa onlara yapılan haksızlıkları vs gormezden gelırler eger sevgılerı bıtmışse agzınla kuş tutsan mısalı faydasız olur.herkes kendı sevgısı ıcın cabalar tek bır fark var kadınlar daha sadıktır sevsede sevmesede caba harcarlar ama erkekler sevgılerı bıttıgı anda senı hıc duşunmeden terk ederler

evet bende bunu soracaktım cimcimeye sen benden önce sordun x seda x34...

Cimcimenin lafı bana çok itici geldi
Tabiki kendi fikrim bu başkalarına saygım var.

Bir erkeği elde etmek diye birşey yoktur. İki kişinin hissleri doğrultusunda gerçekleşen bir olaydır bu. Erkek yada bayan gitmek isterse gider onu kimse tutamaz. İlişkide sevgi saygı yoksa o ilişkide pek birşey de arayamazsın..
Sevgi herşeyiyle iç içedir. Sen mesela yemek parasını da ben mi vereceğim demişsin. Sen sınırlama koymuşsun mesala benim ilişkim de ise tam tersidir. Bazen ben öderim bazen de o....
Onun parası olmadığı gün de olmuştur benimde...
Ama biz paylaşmayı çok iyi biliyoruz o yüzden 4 seneyi devirmişiz arkamızda
Bu biraz bencilliğe giriyor erkek ödeyecektir demekte....

erkekler işlerine karışılmasından ,zevklerinden(futbol,kahve,arkadaş ortamı,sigara,alkol....)şikayetçi olunmasından hoşlanmaz.ilgi bekler(genelde bayanların ilgi istedigi söylenir ama yalan,erkeginki daha fazladır).

evet doğru teşhisler..ama o kadar yorgun oluyor ki işten gelince bana lütfen gül diyor...artık ne kadar asık surat gördüyse kuzucum...bende canıma minnet sohbete başlıyorum neşeli neşeli...

bu birazda şans işi..kendimizi yırtmanın alemi yok bence..şunu yap bunu yap diyorlar ama işin içine aşk girince öyle gevşiyosun..neydi hangisini nezaman yapacaktım der gibi sersem moduna giriyosun:)
her neyse benim tavsiyem ise, eğer bir erkekten hoşlandıysanız (aynı ortamda ufak bir tanışıklıkta varsa)onunla sohbet edin ..biraz sohbet..ikinci karşılaşmada ufak bir selam..üçüncüde hafif bir sohbet..yani yavaş ağır adımlarla..özellikle konu arasında onunla ilgili bir şeye dikkat ettiğinizi belirten bi cümle kurun mesela..."geçen hafta göremedim seni?...bu ona sizin onu farkettiğinizi ve onu aradığınız mesajını verir..ama herzaman peşinde olmadığınız içinde ağır bir havada katar size..

yani hemen atlamıyosunuz:)zaman ,saygı ve ufak işaretler..ilgiyi çok çaktırmadan belli etme..hoşsohbetler..ve zamanı gelip size açıldığında "şoka girin sırnaşık şey sırnaşık şey

o kadarda değil tabikaydirigubbakcemile4 bence eğer ortada peşinde dolanan kızlar yoksa zamana yayın varsa hızlandırın..

ben koşmam o koşsun diyenler..bilmem acaba hiç birinden hoşlandığınız olmadımı..yani ben hoşlanırım o otomatikman gelir gelmezse keyfi bilir gizi sözlerde de bence aşkın sevginin değerini öldüren düşünce tarzları..ortada karşılıklı bişeyler dönüyorsa ilk adımı kim atmış önemlimi?..hem zaten Allahın bize verdiği bir artı varki "zeka"..zaten bununla değil ilk 12 adım bile attırırız..:))

arkadaşlar ne güzellik ne cazibe ne tatlı dil ne ev hanımlığı ne beceri bunlarla erkegi elde tutamayız. karşındaki odun olursa anlamazsa kadın ne yapsın adamın yapısında olacak sadakat kadınlarda bu özellikler varsa erkek yinede gidiyorsa gidene güle güle.....:a015: demekten başka ne yapabiliriz ki.

ben anlamadıjm başlık "erkekleri elde etmenin yolları" mı yoksa "gidecek bi erkeği elde tutma taktiklerimi"
ona göre yaziyim:)

Bir erkegi kendinize asik etmek kolay olabilir ama bu aski sürdürmek biraz emek ister. Bir iliskide ne kadar vidi vidici olursaniz, kaybetmeye o kadar mahkum olursunuz. Çünkü erkekler olaylarin üzerine giden, pireyi deve yapan, söz düellosuna giren kadinlardan nefret eder. Onlar siginacaklari bir liman arar, dalgali ve hirçin bir deniz degil. Her iliskide bir takim sorunlar yasanabilir. Önemli olan sorunlarin üstesinden yikici degil yapici olarak gelmektir. Mantikli tutumunuz, size olan askinin daha da güçlenmesini saglayacaktir.
Onu rahat birakin Bir iliskide biz kadinlarin en büyük hatasi, karsimizdaki erkegin benligini ele geçirip, tüm kontrolü saglamaya çalismaktir. Biz istemedigimiz için zevklerinden, hobilerinden vazgeçsin isteriz. Arkadaslariyla bulusmasin, o karate filmini de görmeyiversin diye düsünürüz. Oysa erkekler, kisiliklerinden ödün vereceklerini düsündükleri bir iliskiyi asla sürdürmezler. Bencilliklerinizin onu ve iliskinizi yipratmamasi için, ona kendisi olabilme firsati vermelisiniz. Onun hayatina müdahale etmeye hiç hakkiniz yok. Siz de çaba gösterin Eger, hayatinizin erkeginin size asik kalmasini istiyorsaniz, bu askin alevini sürekli taze tutmaniz gerekir. Üstelik bunu sadece ondan beklemek sizin atesinizi alevler. Peki ya onunki ne olacak? Simdi küçük ve simarik bir kiz olmayi bir kenara birakin. Cebine ask sözcükleri yazili minik mesajlar birakin, izlemeyi çok istedigi bir filme bilet alin, onun için sürpriz bir dogum günü partisi organize edin. Böylece hem iliskinizde ilk günkü heyecani ikiniz de yasayacak, hem de askinizin boyutu daha da büyüyecektir.:utangac:

Back
X