Erkeğe solmayan Gül hediyesi

akademisyen567

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2018
196
263
33
30
0Us8a3T5cZwY_dO4Q8Vb2LU4w

merhaba hanımlar sevgilime bir hediye almak istiyorum
Mavi bi solmayan Gül almak istiyorum Resmi ekledim umarım görürsünüz

önüne de altın renk plekside ismi yazacak

Ofiste masasına koyar diye düşündüm ama bir kaç kişiye danışınca erkeğe bu alınmaz diyorlar
Kararsız kaldım sizce

Fotoğraf bende görünmuyor.

Fotoğraf görünmüyor ama biliyorum nasıl olduğunu
Bence de olmaz erkeğe.

Ofiste masasına koyar diye düşündüm ama bir kaç kişiye danışınca erkeğe bu alınmaz diyorlar
Kararsız kaldım sizce

Herkesin tercihi farklidir ama ben almazdim.

Üstüne "gülü bir gün seni her gün" de yazdıracak mısınız? :KK70:
Şaka bir yana,olmaz yahu. Hiç olmaz hemde.

Kararsız kaldım sizce
foto gorunmiyor ama bencede gul alinmaz cerceve. kalemlik gibi bise albilirsiniz0

Foto görünmüyor ama ben farklı bir yerde görmüştüm nasıl bişey olduğunu masa başı işi varsa bence gayet şık bir hediye çiçek illa kadına alınacak diye bir şey yok

Neden olmasın. Erkeğe mavi kıza pembe giydirenlerin kafasında olmayan bir insan olarak, bu hediye de illaki kadına alınır fikrini saçma buluyorum. :mapus:

Sizin yolladığınız linkteki değil de üstte bir arkadaşın paylaştığı gibi bişey daha güzel ve masaya koymaya uygun.Ha alınır mı derseniz alınır ama başka bişey de alınabilir.Yani resmi bir yerse çalıştığı yer solmayan gül abes kaçabilir.

Böyle şeyler zevk meselesi tabii ama böyle bir hediye bana bir anlam ifade etmez. Bence dekoratif bir obje olarak şık değil, romantik de değil. Bir erkeğin hoşuna gideceğini hiç sanmıyorum.

Masasında kullansın, üstünde ismi de olsun diyorsanız o gül hediyesi bence uygun değil, siz bilirsiniz tabii ama ben olsam şunları tercih ederdim.
IMG_3612.webp
IMG_3613.webp
IMG_3615.webp

Back
X