- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 123
- 31
- Konu Sahibi limonludondurmam
-
İçine koyacağın eşya az gözükmesin istiyorsan boyutunu ona göre seç derim. Büyük seçersin eşyalar bit kadar kalır laf söz olur. Önemli olan nişan hediyelerin ön plana çıksın. Mutluluklar
Her grubu tül keselere koyabilirsin. Keselerin boğum yerlerini çiçekle tamamlayabilirsin. Bavulu da keselerle aynı renk kurdelayla yada tülle süsleyip tam ortasına birleşim yerine fln aynı çiçeklerden koyabilirsin. Çok şık olurdoğru diyosunuz ben en iyisi alacağım herşeyi alayım en sona kalsın bavul ona göre alayım
arkadaşlar merkeha 50 gün sonra nişanım var ve nişanlımın ailesi bana sandık getircek bohçada.bende 2 sandık olmasın diye bavul almayı onun içine güzelce süsleyip götürmeyi tercih ettim hemde balayımızda vs kullanabiliriz diye. Yalnız nişan bohçası için alınan bavul için orta boy mu büyük boy mu alınmalı çözemedim bavul ile götüren arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
ben küçük boy almayı düşünüyorum sığar diye düşünüyordum şimdi aklıma kurt düşürdün yaaa sığmaz mı? orta mı alsam?
kızlar bir de içine koyduklarınız hakkında bilgi verir misiniz_? evet her yörenin farklıdır biliyorum ama ben cidden bilmiyorum.
orta boy siyah bavul almaya karar verdim bende.
cüzdan+kemer+kravat+papyon+6 çorap+ şimdilik bi uzun bi kısa kollu pijama takımı aldım+ her türlü banyo/traş mazlemeleri diş fırçasına kadar aldım. traş makinası alacağı öneriniz var mı?
kızlar bir de içine koyduklarınız hakkında bilgi verir misiniz_? evet her yörenin farklıdır biliyorum ama ben cidden bilmiyorum.
orta boy siyah bavul almaya karar verdim bende.
cüzdan+kemer+kravat+papyon+6 çorap+ şimdilik bi uzun bi kısa kollu pijama takımı aldım+ her türlü banyo/traş mazlemeleri diş fırçasına kadar aldım. traş makinası alacağı öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?