Nişan erkeğe nişan bohçası için bavul hazırlama

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

limonludondurmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.345
722
123
31
arkadaşlar merkeha 50 gün sonra nişanım var ve nişanlımın ailesi bana sandık getircek bohçada.bende 2 sandık olmasın diye bavul almayı onun içine güzelce süsleyip götürmeyi tercih ettim hemde balayımızda vs kullanabiliriz diye. Yalnız nişan bohçası için alınan bavul için orta boy mu büyük boy mu alınmalı çözemedim bavul ile götüren arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

İçine koyacağın eşya az gözükmesin istiyorsan boyutunu ona göre seç derim. Büyük seçersin eşyalar bit kadar kalır laf söz olur. Önemli olan nişan hediyelerin ön plana çıksın. Mutluluklar

İçine koyacağın eşya az gözükmesin istiyorsan boyutunu ona göre seç derim. Büyük seçersin eşyalar bit kadar kalır laf söz olur. Önemli olan nişan hediyelerin ön plana çıksın. Mutluluklar

doğru diyosunuz ben en iyisi alacağım herşeyi alayım en sona kalsın bavul ona göre alayım

doğru diyosunuz ben en iyisi alacağım herşeyi alayım en sona kalsın bavul ona göre alayım
Her grubu tül keselere koyabilirsin. Keselerin boğum yerlerini çiçekle tamamlayabilirsin. Bavulu da keselerle aynı renk kurdelayla yada tülle süsleyip tam ortasına birleşim yerine fln aynı çiçeklerden koyabilirsin. Çok şık olur

ben küçük boy almayı düşünüyorum sığar diye düşünüyordum şimdi aklıma kurt düşürdün yaaa sığmaz mı? orta mı alsam?

ben küçük boy almayı düşünüyorum sığar diye düşünüyordum şimdi aklıma kurt düşürdün yaaa sığmaz mı? orta mı alsam?

canım ben büyük aldım mürdüm rengindeydi kıyafetleri terliği vs ona koydum 2 bohça oldu içine koyduk ayrıca sabahlığı traş makinesi vs onları ben ayrıca süsledm elimizde götürdük, ayrıca kullancağı traş bakım sertleri içinde ayrı bi sepet süsledik derkenn baya dolu oldu ufak almak sana kalmış ama büyük bence daha mantıklı şuan kayınvalidemde duruyor mayısta düğünüm var balayına giderken epey işimizi görcek ilersi içinde düşün bavulu :)

Ben orta boy aldım sakın büyük alma çok büyük olur küçük alıp paket sayısını arttırmak sana kalmış.
Ben orta boy valiz, kozmetik sepeti, terlik ayakkabı sepeti, ve havlu lif sepeti süsledim.
Valizde de seccadesi, havlusu, kıyafetleri çorapları iç çamaşırları ve pijamaları vardı.
Hepsini kurdele ile süsledim, kuru çiçekler iliştirdim.
Paketleri çıkarıp iç çamaşırlarını keseledim.Keselere de kuru çiçekler iliştirdim.
Ben kuranı kerimde almıştım, onu keseyle verdim.
Mor beyaz renkler tercih ettim.

kızlar bir de içine koyduklarınız hakkında bilgi verir misiniz_? evet her yörenin farklıdır biliyorum ama ben cidden bilmiyorum.
orta boy siyah bavul almaya karar verdim bende.
cüzdan+kemer+kravat+papyon+6 çorap+ şimdilik bi uzun bi kısa kollu pijama takımı aldım+ her türlü banyo/traş mazlemeleri diş fırçasına kadar aldım. traş makinası alacağı öneriniz var mı?

canım bana gelen bohça çok doluydu, o yüzden ben nişanlıma bütün traş bakım ürünlerini aldım ufak havlusuna kadar güzel bi şekilde süsledim sepete koydum . bohçayada 2 havlu 2 gömlek bi pantolon 1 kazak namazlık tesbih kemer cüzdan 6 çorap 3 er tane iç çamaşırı ropteşambır ( penye olanı aldık sateni tavsiye etmem) ayrıca yazlık bi pijama takımı terlik kravat parfüm mendil aldık ikimizin adı yazan anahtarlık seti yaptırdım. traş makinesini nişanlım kendi traş olduğu kuaförün traş makinesini beğendiğini söyledi parasnı verdim ordan aldım istersen sende nişanlına o şekilde sor :) bunlar oluyor bohçada ben ekstra pantolon kazak vs aldım alınır yani. birde ev baklavası açtı annem onuda güzelce süsledik böylece götürdüm :) hayırlısı olsun gerçekten uzun uzun uğraşlar istiyo özel istediğin için :) inş gönlüne göre olur

Canım onu nişanlına sormalısın ne kullanıyorsa onu alsın.
Ben teknolojik marketlerden almıştım.
takım elbise kullanmadığı için iki pantalon bir gömlek bir kazak bir ayakkabı bir deri terlik bir normal terlik bir ev patiği, bir tk uzun kollu, bir tk kısa kollu pijama, bir adet eşofman takımı, Sesli Kuranı Kerim seti, saat, seccade havlu bohça takımı ( iki adette benzer bohça aldım takım oldu ) 4 er adet havlu lif almıştım.
Cüzdan kemer seti aldım.
Büyük marketlerden sepet alıp süsledik o sepetler şimdi çok işime yarıyor.
Ben damat şeklinde kutu çok aramıştım, gümrükte takılmış, şimdi her yerde görüyorum.
Ben yağmurluk yada ince mont tarzı bişeyde istedim ama eşim aldırmamıştı.
Kol düğmesini unutmuşum, düğünde aldım. Eşim kullanmayı seviyor.
Çorap adedini hatırlamıyorum ama çoktu
İç çamaşırı da öyle, atletleri çeşitli almıştım, siyah beyaz yarım kollu vs..
Parfüm aldım.
Tesbih aldım, çok aradım ama içime sinmesede aldım, en kötü parça o olmuştu

Kızlar benim de nişanım nisan sonu, bohçaya dair pek fikrim yoktu, paylaşımlarınız bana da fikir oldu. Baklava açmak güzel fikirmiş, bavul içine konmasını da ilk kez duydum. Hepinize kolaylıklar, Allah tamamına erdirsin.

Bohçalar kız tarafına ve erkek tarafına nasıl gidiyor? Yani nişan gecesi once kız tarafına getirilip daha sonraki günlerde kız tarafı erkek tarafının evine ziyarete gidip o sekildemi damat bohcası götürüyor?

Kiz bohcasi nisandan once getirilir. Damat bohcasi da nisan olduktan sonra herhangi bir gun verilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…