trsinem Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2007 120 4 9 Ağustos 2013 Konu Sahibi trsinem #1 Ya çocuklarımın babası olursun, ya da adaşı. Tercih senin ..
S SessizveDerinden Aşkımın Aşkıyım :) Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2013 325 9 10 Ağustos 2013 Konu Sahibi trsinem #2 Ben bu msjı ona göndersem anında terkeder yaa :)
tanamera Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2013 522 466 10 Ağustos 2013 Konu Sahibi trsinem #3 Seni arzuluyorum. Çabuk gel
E elifilkay Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2011 270 5 10 Ağustos 2013 Konu Sahibi trsinem #4 evli_ve_merakli .!.: Seni arzuluyorum. Çabuk gel Genişletmek için tıkla... Hahahah kesinlikle bir erkeğin en hoşuna gidecek mesaj budur herhalde. 1. mesajdaki söz ise çok arabesk/varoş bir söz yahu :).
evli_ve_merakli .!.: Seni arzuluyorum. Çabuk gel Genişletmek için tıkla... Hahahah kesinlikle bir erkeğin en hoşuna gidecek mesaj budur herhalde. 1. mesajdaki söz ise çok arabesk/varoş bir söz yahu :).
trsinem Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2007 120 4 10 Ağustos 2013 Konu Sahibi trsinem #5 SessizveDerinden .!.: Ben bu msjı ona göndersem anında terkeder yaa :) Genişletmek için tıkla... Bence hemen evlenme teklif eder. Erkeklere karşı kıskandırma taktiği en büyük güçtür. Bu onların zayıf tarafıdır.
SessizveDerinden .!.: Ben bu msjı ona göndersem anında terkeder yaa :) Genişletmek için tıkla... Bence hemen evlenme teklif eder. Erkeklere karşı kıskandırma taktiği en büyük güçtür. Bu onların zayıf tarafıdır.
trsinem Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2007 120 4 10 Ağustos 2013 Konu Sahibi trsinem #6 elifilkay .!.: Hahahah kesinlikle bir erkeğin en hoşuna gidecek mesaj budur herhalde. 1. mesajdaki söz ise çok arabesk/varoş bir söz yahu :). Genişletmek için tıkla... Varoş maroş ama erkekleri nikah masasına oturtan çok etkili bir söz...
elifilkay .!.: Hahahah kesinlikle bir erkeğin en hoşuna gidecek mesaj budur herhalde. 1. mesajdaki söz ise çok arabesk/varoş bir söz yahu :). Genişletmek için tıkla... Varoş maroş ama erkekleri nikah masasına oturtan çok etkili bir söz...
S SessizveDerinden Aşkımın Aşkıyım :) Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2013 325 9 10 Ağustos 2013 Konu Sahibi trsinem #7 trsinem .!.: Bence hemen evlenme teklif eder. Erkeklere karşı kıskandırma taktiği en büyük güçtür. Bu onların zayıf tarafıdır. Genişletmek için tıkla... Erkek arkadaşım hiç affetmez o konuda :) Adaşına hemen bi çeyrek alır valla :)) Yolu gösterir hemen..
trsinem .!.: Bence hemen evlenme teklif eder. Erkeklere karşı kıskandırma taktiği en büyük güçtür. Bu onların zayıf tarafıdır. Genişletmek için tıkla... Erkek arkadaşım hiç affetmez o konuda :) Adaşına hemen bi çeyrek alır valla :)) Yolu gösterir hemen..
Hannah McKay Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2011 934 17 10 Ağustos 2013 Konu Sahibi trsinem #8 trsinem .!.: Varoş maroş ama erkekleri nikah masasına oturtan çok etkili bir söz... Genişletmek için tıkla... Şu lafla nikah masasına mı oturacak??? Tabanları yağlar, kaçacak delik arar Ya benimsin ya toprağın cinsi bir varoş söz bu
trsinem .!.: Varoş maroş ama erkekleri nikah masasına oturtan çok etkili bir söz... Genişletmek için tıkla... Şu lafla nikah masasına mı oturacak??? Tabanları yağlar, kaçacak delik arar Ya benimsin ya toprağın cinsi bir varoş söz bu
S SarkiliBirMasaldirYasamak Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2013 65 1 10 Ağustos 2013 Konu Sahibi trsinem #9 erkek milletine güzel mesaj falan aramayacaksın arkadaş, direkt bodozlama dalacaksın, ne bakış biliyolar ne kelam :) biz o dönemleri aştık artık, hiç bakış filan atmıyorum eşime, bodozlama dalıyorum, ne istiyorsam pattadanak söylüyorum :))))
erkek milletine güzel mesaj falan aramayacaksın arkadaş, direkt bodozlama dalacaksın, ne bakış biliyolar ne kelam :) biz o dönemleri aştık artık, hiç bakış filan atmıyorum eşime, bodozlama dalıyorum, ne istiyorsam pattadanak söylüyorum :))))
E elifilkay Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2011 270 5 10 Ağustos 2013 Konu Sahibi trsinem #10 trsinem .!.: Varoş maroş ama erkekleri nikah masasına oturtan çok etkili bir söz... Genişletmek için tıkla... Valla tehtidle oturacaksa hiç oturmasın be canım o masaya :).
trsinem .!.: Varoş maroş ama erkekleri nikah masasına oturtan çok etkili bir söz... Genişletmek için tıkla... Valla tehtidle oturacaksa hiç oturmasın be canım o masaya :).