- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
Tanıştıktan üç ay sonra bir erkek para ister mi ya? Saf arkadaşım da vermiş hemde öyle böyle değil 1000€ Yani 7.000 tl bir şey yapıyor. Sen malmısın dedim. Ney iş annesi babası işte kalabalık yapıyor diye evde istememiş ve yalnız yaşıyor, boşluktaydım ve tek ilgi gösteren sevgi gösteren beni ayakta tutan insan bir o dedi. Arkadaşım epey sorunlu, okb hastsı ve Borderline belirtileri var. Bu adam da işte buna ilgi gösterince hemen kapılmış aslında eğitim için birlikte çalışıyorlardı ve adam buna açılmış, hayır demesine rağmen peşini bırakmamış arkadaşımın. Seni pröfesörümle tanıştıracağım vs doktora tezini yazarsın onda, birlikte çalışmalar yaparız diye kandırmış. Tezini benim saf arkadaşıma yazdırmış hemde 20-30 sayfa. Birde uzak mesafe ilişkisi 2-3 saat ve hep arkadaşım onun ayağına gidiyor. Tanışma sitesine kayıtlı olduğunu görmüş bu adamın ayrıca başka kadınlara slm yazıp açık resimlerini incelediğine şahit olmuş. Başka bir kadın arkadaşını ise “ileriye dönük bir ilişki mi” diye sorduğunda bu adam “bakalım ne olacak” yazmış oysaki ona ciddi ilişkiymiş aşkından ölüyormuş gibi yapmış. Yani ikili oynuyor bu adam dedim. Bu kadınlar kim diyince eski sevgilim, peşimi bırakmıyor da demiş ve arkadaşım fake profil ile o kızın ağzını yoklamış fakat kız bu adamı tanımıyor ismini bile duymamış. Bu herif sağlam pabuç değil dedim ayrıl dedim kopamıyorum istiyorum bende ayrılmayı diyor. Duygusal bağımlı hale gelmiş. Adama hem güvenmiyor hemde ilişkiyi sürdürüyor ve kızın duygusal bağımlılığını kullanıyor. Sana tezimden örnekler okutacağım ama illa buluşmamız lazım vs diye diye buluşmuş ilk başta böyle böyle kandırıp ilişki başlatmış.ve bu tezin internetten kopyalandığını anlamış arkadaşım. Yanı kendi felan yazmamış kesinlikle sahtekar. Banane ki diyemiyorum cidden üzülüzyorum sahiden iyi bir arkadaşım saf bir kız. Ona nasıl akıl versem? Annesinin babasının haberi bile yok, doktora yapıyor sanıyorlar bunu. Bu adamdan nasıl koparım diyor
Son düzenleyen: Moderatör: