Eritemiyorum, erimiyor..

yasmingncc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
234
208
53
28
Selam,
Bel kıyılarındaki düşük bel pantolon giymekten oluşan ve bir türlü erimeyen "Yan" diye tabir ettiğimiz kabusuma kurtulabilmem için gerçekten önerilerinize ihtiyacım var. Bunlar ben, öldürmeden ben onları yok etmeliyim

Dar yüksek bel pantolon giy uzun süre. Ve tabii sporla birlikte kilo vermen gerek çünkü o 'yan'ların yağlardan oluşuyor.

yüksek bel pantolonu 2 yıldır giyiyorumda orada kalmaya ant içmiş gibi hiç erimedi. Birey oldular artık 3 kişi dolaşıcaz yakında sporu denedim ama çok istikrarlı olamadım kanımca.. Tekrar başlamak istesem hangi hareketleri önerirsiniz?

canım merhaba.ben de aynı durumdan şikayetçiyim.beli düşük pantolon zaten giyemiyorum.yüksek giyiyorum mecbur..bir de salona gitmeye çalışıyorum sporla gider kilo verdikçe.bölgesel çalışmayı düşünüyorum hocayla konusup program yazdırıcam..en kötü baktım kilo verdim ama hala yanlar var oraya lipo yaptırırım..hedef kiloma indikten sonra tabi.

Kesinlikle hoca eşliliğinde spor yapmak gerek. Ayrıca beslenmeye çok dikkat edilmeli!! Spor yaparken Yag eriten sporcu ürünlerden kullanırsanız daha güzel sonuç alırsınız
Olmadı lipo yaptırın,vellashape cihazına girin :))

Tavsiye edecğiniz bir yağ yakıcı ürün varmıdır? birde bu protein tozuyla aynı şey mi oluyor?

Tavsiye edecğiniz bir yağ yakıcı ürün varmıdır? birde bu protein tozuyla aynı şey mi oluyor?
Hayır,protezin tozu degil bahsettigim.. LCarnıtın diye bir ürün var,ben sıvı olanını kullanıyorum. Spordan 15-20 dakika önce içiyorsun. Ama deli gibi spor yapman gerek. Yani koşu,bisiklet gibi nabız yükselten spora yapman lazım. Seni çok terletiyor,bol su içiyorsun. Spordan sonrada enerjin bitmiyor,yorgunluk hissetmiyorsun ve vücut ağrıların çok olmuyor. Sporcu ürünleri satan mağazalardan tek kullanımlık bulabilirsin
Yoksa içip oturmak yada nabzı yükseltmeyen basit hareketlerle spor yaparsan hiçbir işe yaramaz söyliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…