• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erimeyen göbekkk

Aysince

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2022
218
-298
18
Merhaba güzel anneler iki doğum yaptım iki tane oğlum var çok şükür biri 5 yaşında biri 7 aylik doğum kilom 85 di şuan 63 kiloyum boyumda 1.65 amma velakin göbeğim bir türlü erimiyor adetim de çok düzensiz oluyor ondan mi bilemedim de işte göbeğim sarkık bir türlü erimek bilmedi akşamları spor da yapıorum iki çocuk pesinde sürekli ayaktayım diyeceğim şu ki gobegiminasıl eritebilirim 😎

Streç S arıyorlar ama denemedim hiç bölgesel zayıflama için güzellik merkezlerindede yardımcı oluyorlar bir arastır istersenn

göbeğin gitmesi için iki çocuk peşinde koşmak yetmiyor :( şekeri azaltmaniz, hem zayiflamak hem sikilasmak için spor yapmanız lazım

Merhaba güzel anneler iki doğum yaptım iki tane oğlum var çok şükür biri 5 yaşında biri 7 aylik doğum kilom 85 di şuan 63 kiloyum boyumda 1.65 amma velakin göbeğim bir türlü erimiyor adetim de çok düzensiz oluyor ondan mi bilemedim de işte göbeğim sarkık bir türlü erimek bilmedi akşamları spor da yapıorum iki çocuk pesinde sürekli ayaktayım diyeceğim şu ki gobegiminasıl eritebilirim 😎
Yogurtlu pulbiberli limonsuyu kürünü deneyin 14 gun aksam yatmadan once yiyin

göbeğin gitmesi için iki çocuk peşinde koşmak yetmiyor :KK43: şekeri azaltmaniz, hem zayiflamak hem sikilasmak için spor y

göbeğin gitmesi için iki çocuk peşinde koşmak yetmiyor :KK43: şekeri azaltmaniz, hem zayiflamak hem sikilasmak için spor yapmanız lazım
Çocuk peşinde koşmaktan tabiki erimez kastım çocukların pesinde koşmaktan kilo verdim ama göbeğim kaldı demek istedim onuda nasıl erirsem die kara kara düşünüyorum fazla tatlı tüketmiyorum aslında yemek de o şekilde sadece göbeğim var erimesini istediğim

Back