• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eriği Tuzla Yemek

sayende benim de canım istedi. off of. mevsimide gelmedi daha. ben en iyisi bir bardak su içiyim onun yerine

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaaa ennn sevdiğim 3 meyveden zirvede olanı "Eriiiiiik". Mevsimi gelsin artık nooolur....:52:

ayrılmaz ikili, ben de tuza banmadan yiyemem :1:
benim yeğenim bi de ayvayı tuza banıp yiyo :27:

hamileliğimde yediğim tek meyve. hemde kilolarca.:52: çok severim ve asla tuzlamam...:32:

aaayy gecen sene hamıleyken canım bı ıstedıkı oooofff esımı surundurdum resmen tam 10 saatlık yoldan getırttı sagolsun az bıseye 50 tl vermıstık bak yıne canım ıstedı ama mevsıme kadar beklerız artık

aaayy gecen sene hamıleyken canım bı ıstedıkı oooofff esımı surundurdum resmen tam 10 saatlık yoldan getırttı sagolsun az bıseye 50 tl vermıstık bak yıne canım ıstedı ama mevsıme kadar beklerız artık

off ya konuyu görünce metabolizmam zaten direk harekete geçti :) tuzsuz erik yenir mi ki ? :)

Bende tuzlu yemiyorum ya ekşi ekşi sade yiyorum öyle tuzlu yiyenlere anlam veremiyorum :1: bende bi gariplik var sanırım :52: ahh olcaktı şimdi yeşil yeşil mmmmm :56:

on kilo olsa TEK bitane bile kalmayana dek yediğim en sevdiğim meyve

Hacı sen ne diyosun ya erik tuzsuz yenir mi

çok ama çok rica edıyorum hatta şöle söyleyım

evde erik olsun tuz olmasın yemem ben o eriği çok ciddiyim :27:

Back