erhaba bende 8 Kasım'da tarnsfer oldum 5.gun embiryosu dondurulmuş . tarnsfer sonrası 6.gunu bhg yaptım 44.5 çıktı bugün 8.gunum 62.4cikti hemşire 2 k

Mrykyrali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2022
39
16
34
erhaba bende 8 Kasım'da tarnsfer oldum 5.gun embiryosu dondurulmuş . tarnsfer sonrası 6.gunu bhg yaptım 44.5 çıktı bugün 8.gunum 62.4cikti hemşire 2 kat artmamis dedi cuma tekrar istedi şimdi ben anlamadım 2 gün önce aynı saatlerde yaptım aynı yerde bu aynı zman aynı yer nasıl yagni bilgi veririmisiniz lütfen ...çünkü hemşire öle ümitsiz konuşunca sabahtan beri bir tuhafim 😔😔😔😔😔😔

Hamilelikte beta hcg değerinin iki günde en az yüzde 60 artması gerekir. Bir sonraki kan verişinizde artışına bakacaklar. Umarım sağlıkla ilerler.

erhaba bende 8 Kasım'da tarnsfer oldum 5.gun embiryosu dondurulmuş . tarnsfer sonrası 6.gunu bhg yaptım 44.5 çıktı bugün 8.gunum 62.4cikti hemşire 2 kat artmamis dedi cuma tekrar istedi şimdi ben anlamadım 2 gün önce aynı saatlerde yaptım aynı yerde bu aynı zman aynı yer nasıl yagni bilgi veririmisiniz lütfen ...çünkü hemşire öle ümitsiz konuşunca sabahtan beri bir tuhafim 😔😔😔😔😔😔
%60 70 ediyor.sizonkide cok cok ykin.bnce sikinti yok.icinizi ferah tutun.birde ayni yer ve ayni saattemi verdiniz.belki tam 48 saat gecmemis olabilirmi.insallah saglikla artsin

Arkadaşlar 5. Gün embriyosu dondurulmuş 2 tane koydurdum doktor 6AA çok iyi dedi bugün 8. Gün kanda test yaptım 6 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar yaptır dedi aynı yer olması önemlimi

Sonucunuz ne oldu aceba

İki gün sonra test yaptım 1.1 e düşmüş negatif dedi doktor çok yıprandım kendimi tutamıyorum doktor rahime çizik atalım dedi oda eksra paraymış maddiat da yok ne yapacağım hiçbir bilğim yok
Benimde değer düştü malesef negatif oldu sizin kaçıncı denemenizdi

X