• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Ergenlik Sivilceleri Nasıl Geçer?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

albatroslar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
2
0
36
Konya
Ergenlik Sivilceleri Nasıl Geçer?, ergenlik sivilcelerinden kurtulma yolları, ergenlik sivilcelerinden nasıl kurtulurum, ergenlik sivilce sorunu, sivilce çıkmasını nasıl engelleyebilirim, sivilceler nasıl geçer?, doğal çözümler ile sivilce nasıl geçer?, ev'de sivilceleri yok etmenin yolları, erkeklerde sivilceler nasıl geçer?, bayanlarda sivilce nasıl geçer?

Sivilcelerin ergenlik döneminde pek çok gencin başının belası olduğunu bilmeyen yoktur sanırım. Bu sorun bazılarında hiç görülmezken bazılarında da ciddi boyutlara ulaşabilmekte. Cilt tipi, fizyolojik yapı gibi etmenlere bağlı olarak ortaya çıkan sorunun pek çok çözümü bulunmakta. Basit yöntemler ile sivilcelerden kurtulmanın yollarını arıyorsanız; işte sizlere tavsiyeler.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben ergenlikte yaşamadım ama şimdi stresten yüzüm sivilcelenmeye başladı ve bir yöntem öğrendim sabırlı olursan geçiyor 2 tane aspirini avuç içine koy ve 4 damla su akıt üzerine fazla olmasın lapa olacak o zaman aspirin yani ezilmiş olacak ve sivilcelerinin üzerine sür 2 ila 4 saatte kurutuyor kuruyunca da ben sudokrem sürüyorum çinko oranı yüksek kızarıklığını alıyor..

Back
X